- 10 Nisan 2013
- 649
- 29
- 318
bence de sezeryan düşünme mecbur kalmadıkça,sezeryan doğum yapmış biri olarak,tecrübeyle sabit yani...Epidural normal doğum en güzeli,şimdiki aklım olsa ben de öyle yapardım ama hayırlısı böyleymiş.İnşllah herşey gönlünce olur,sonuçta hayatının en önemli olayıCnm şimdilik normal dogum gözüküyo. Epidural olacak evet. İnşallah bi terslik olmaz da normal dogum olur. Başta sezeryan istiyodum ama şimdi korkuyorum sezeryandan dikişi, acısı sonradan çıkıyo. Ben de üzüldüm o bebege yaaa, sonuçta can. Allah ailesine sabır versin, zor bi durum. Ama veren de Allah, alan da Allah...Elimizden dua etmekten başka bişi gelmiyo ki...Sancım çıkıyo nst'de...Bu hafta bekliyoz ogluşumu ama hayırlısı...

Canım hep dua ediyorum bekleyen tüm arkadaşlarıma diye,inşallah tez zamanda verir Rabbim,sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza...kızlarr merhabaa.. bu ay bende korunmuyorum fitillerim bitti ve dr un sölemesi üzerine 7 kg verebildim 1,5 ayda
ne olur duanıza benide alın.. bu ay artık boş geçmeyimmburaya bayadır girmiyorum. psikollojim çok bozuldu hiçbişeyden zevk alamaz durumdayım ne olur dua edin benimde bebeğim gelsin artık.. ben ve benim gibi bekleyen herkeze Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Aynen canım,hayırlısı,ama öyle umutsuz vakalar gördüm ki sonunda muradına eren...sizin de olacak inşallah,sabır ve duaya devam....Hepinizi o kadar ozledim ki bitanem bebisinde geliyo rabbimin izniyle saglikla dogacak annesi hic korkma
Canim bnim amin insalah biz bu topigin eskilerindeniz bizede tez tamanda insallah gelir meleklerimiz cok istiyoruz hepimiz bede suanda hastanedeyim bekliyorum bgun.catlatma igemi wericek buyuk ihtimalle hakkimizda hayirlsi artik hayatim
nasılsın canım,ilaçların bitti mi,normale döndü mü herşey?