- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Slm minik bebisimmmm... Arintos delikanli olmuş maşaallah bizde 41gunluk olduk 41kere masalahhh:):):)
Bizim sorununuz kabizlik dedildi canim gaz cikarinca bike agliyordu dedigin gini makati catlamis acidigi icin yapamamis saatlerce ikinip agliyordu pzt gunu goturdun anestol krem verdi zinco damla ve fitil zeytin yagi ver dedi fitil kullanmiyorum şükür iki gündür o yirtinircasina aglamasi kesildi sabaha karsi yine mizmizlik yapio ama buna cok şükür
o çatak işi çok kötü cnm yaaa, Arın bi dudagı yerde bi dudagı gökte deli gibi aglıyo, ben dayanamıyorum. Anestol ve Hametanı karıştırıp makatına sürüyorum, gün içinde sıcak suya oturtuyorum, biraz pahalı ama Emla krem de çok yardımcı oluyo kaka yapmasına...ne çabuk geçiyo zaman yaaaa...
canlarımmmmmmmm nasılsınızzz szlerı coooook ozledım yaaaaakızlar gttgmz bı ozel hastane snucunda esımde 2.derece 2tarafta varıkosel oldu ortaya cıktı ve esım 15gun once amelyt oldu ıykıde ozele gtmsm yksa sorunu bılemıcektık
devlette esımı kntrol etmedn dırek bna asılama yapılmstı ama bu ozel doktorum sze bu spermlerle nasıl asılma yaptılar ddı ve soka grdık cnku srun yok blyoduk ... nolur kızlar canlarım bnm duanızı eksık etmeyın bnde anne olıyım
ama cok mutluyuz sorun esımde cıktı ve amelyt oldu bttı gttı inş bndan snra bebışim bze gelcek ınanyorumm
![]()
Elaaam geçmiş olsun cnm, Rabbim tez vakitte sana bi minnoş nasip etsin, kız olursa ogluşum da asılabilir yani ona göre :)))