Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyilik sağlık canımm paşa nasıl büyüdü mü yaramazlık yapıyormuLilimmmmmdurttum.durttum baktim yuksun yattim bende
nbr kusum
ben geldimmmmmmmmmm :)kimse var mı huhuuu![]()
Yaramaz olmaz mi teyzesi ya fena essekiyilik sağlık canımm paşa nasıl büyüdü mü yaramazlık yapıyormu![]()
Abla nasilsin elif hira nasilkimse var mı huhuuu![]()
günaydın canım iyi şükür büyüyor senin efecik nasıl bakalım... kaç aylık oldunuz?Abla nasilsin elif hira nasil![]()
Iyi abla bu ara ikimizde gribiz hiriltisi oluyorgünaydın canım iyi şükür büyüyor senin efecik nasıl bakalım... kaç aylık oldunuz?
ohhh maşallah elma kabuğu ve ıhlamur kaynatıp ver canım bide azıcık pekmezIyi abla bu ara ikimizde gribiz hiriltisi oluyorbuyumeye calisiyoruz.. 5. Bucuk aylik oldu ablacim
Tmm abla sagolohhh maşallah elma kabuğu ve ıhlamur kaynatıp ver canım bide azıcık pekmez![]()
çok geçmiş olsun cnm ya, kış ya bebişleri çok iyi korumak lazım.Tmm abla sagol![]()
bebişim sonunda aynı anda burdayızçok geçmiş olsun cnm ya, kış ya bebişleri çok iyi korumak lazım.