- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
Burdayız burdayız. Canım hiç korkma kolay atlatıcaksın inşallah
anestezi istesemmiki ya hsg için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayız burdayız. Canım hiç korkma kolay atlatıcaksın inşallah
[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]BAT TARİHİ[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarima[/TD]
[TD]2.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LoReNaaa[/TD]
[TD]1.ekim.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"][/TD]
[TD="bgcolor: #FAFAFA"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayırlısııı diyoruuummmmm![]()
anestezi istesemmiki ya hsg için
tatlm snde etlk zubeydeye gttn galıba bnde dun ordaydm adetn 3. gunuydu alttn bakldı ck skur bsey ckmadı kan aldlar ilç vrdler hsg ceklcem 12snde sen bayan erkek ıstyorum faln ddn mi ? bde bsey sorcam hsg ıçin kagt verdler mi sanada
tatlım bnde 15 aydr ugrasyorum bebek için ama allhm vermeynce vermyo bak bn doktora gtmem dyodum ve bebegm olsun dye ayın 12sinde hsg cektrcem nasl korkuyorum anlatamam . cnm bak herkes bnu oneryo ilşkden snra hmn kalkma poponun altna yastk koy yarım saat yat hmn bnyo yapmaki spermler dsarı akmasn esın boşaldgnda hmn ckmasn 1 dk ka beklet . ayrıca adet gununden baslayark 14 gun say ve 2 gunde br ilşkye grn veya gun asırıda olablr
bu gidişle bu topiğe transfer olacağım yaa kızlar belirtilerim azaldı olası döllenmenin 11. günü ama test negatif bat a 3 gün var kırmızılar 11inde gelirse 3 gün sonra burdayım ben de bat 7 ekim dua edin kızlar inşallah ziyaret için gelirim sadece![]()
Kızlar inat ettim yapacağım bu işi zor ama tablo hep böyle olacak inşaallah hergün sabah güncellenecek
Lütfen bat tarihinizi tam yazın teşekkür ederim![]()
Kızlar inat ettim yapacağım bu işi zor ama tablo hep böyle olacak inşaallah hergün sabah güncellenecek
Lütfen bat tarihinizi tam yazın teşekkür ederim![]()
günaydın arkadaşlar topik hayırlı olsun İnşallah herkes gebe kalır sağlıkla bebeğine kavuşur. Benide ekleyin lütfen gelmeyesice bat 3 ekim