kociside kandirdim bnle birlikte sonuc bekliyo cikmismi diyo hahaha :-D :-D :-D
yavru kurrrtttlarım benimşaka şaka kııııız
kocayı yemeği bıraktım seni bekliyorun kız :) çok ac değilsen az bekle tahlil sonucu cıkcak dedim adama da
kızlar nasılsınızzz. denizasker sen mi test yaptırdın? sonuç ne?
yarin sabah canim insallah testimi aldim cantama koydum sizler uyurken yapacagim testi.. panik olmayalim diye
ya demeyin öyle şimdi kötü bi sonuç olur kendi derdimemi yanayım sizin şu tatlı sevincinizemi yanayım offf :84:
sizin yüznüzden adam beni boşucak yaaaaşimdi çıakyım bari ama cok konusmayın okumak zor oluyo az öz konusun öpüyorum coook
tamam canim topic bugun tavan yapti bat bat olali boyle bat gormedi valla
hg kusuuuummmmmm
hoşgeldn canım görünmedin iki gündür.. denizin sonucunu bekliyoruz topikçekkk :))
aynı heyecan ve duayı cuma günü saat 12 den önce de bekliyorum,toplu dua edin hsg çekilecek banaaaaa nneee ooluuuuurrrrr yine :18: çok tırsıyoruuuuuuuum:18::18::18:
sağol canım benimmm hoşbuldum. ay heycanlandım şimdievet kuzum evde yoktum iki gündür. ne var ne yok bi gelişme var mıı
valla tatlım gezmeden geldik..simdi yemek hazirlamam gerek ama denizi bekliyorum heyecanla... Sen.nasılsın gelmiyosun pek
negatif de olsa üzülmücez kiii spoş sende yumoş sende bi daha yaparsın kızz ohhh mikmik de mikmik deriz napalım
ama çıkcak inşallah bebişş
sağol canım benimmm hoşbuldum. ay heycanlandım şimdievet kuzum evde yoktum iki gündür. ne var ne yok bi gelişme var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?