• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin cnm... Kızlar bişi sormak istiyorum. Hamile kalmayı planlayan bayanların folik asit kullanması gerektiği yönünde bir yazı okudum. İçinizde folik asit kullanan var mı? Kafamıza göre kullanabilir miyiz? Yoksa doktora gözükmek gererkir mi? Bilgisi olan var mı?

Evet canim gerekli kullanmak ben kullanıyorum bana doktor verdi sendr baslamalisin

Iyi guldum.. gelmeysice bat :1::1::1:

Canim insallah ne guzel olur.. allah'im hicranimizin yuzunu guldur.. :16::16:

:1::1::1: Ohh masallah.. bir iki gun ara iyidir.. 3 gun fazla.. :1::1:
allah razi olsun tatliiimmmmm:71::71::71:

Ben kafaya takinca hep yumurtluyorum gibi geliyo ovu testi yapmaya çalışıyorum bakalim ama cokda ihtiyacim yok aslında düzenli mikmik yapıyoruz da is olsun maksat :))
Bencede gerek yok ovu testine gun asiri iliski oldumu tamamdir...bende bir ay yaptim luzumsuz geldi

ufff... benim anca yarin yaa..
findik fistik gibi seyler alcam bugun kocis yesin yesin yarasin kocuma.. :1::1:

ya bu fındık fıstık olayını sorcaktım bende. kocalarınızı bu dönemde nasıl besliyosunuz :) ve siz nasıl besleniyosunuz. ben diyet yapıyodum ama bi yerde okudum. düşük kalorili diyetler yumurtlamayı yumurtanın kalitesini flan düşürüyomuş. hamile kalmayı planladığınız dönemde diyet yapmayın diyolar

ufff... benim anca yarin yaa..
findik fistik gibi seyler alcam bugun kocis yesin yesin yarasin kocuma.. :1::1:

Benimki heraksam yiyo ben söylemeye bile gerek duymuyorum kuru incir falanda götürüyor :))) olsun kız yarın oluversin nolcak yeterki yumyum ve spermler birlikte olsun

Ben dunde yapmadım:)) bugun yapcam otomatik hesaplamaya gore 19 ve 24 arasi çıkıyo bende son 3adet tarihimi girersem onada zaman var

valla benim otomatik hesaplamaya göre 14-19 eylül arası ama testte negatif çıkıyor canım. buarada şimdi eşimle konuştum perşembe günü gidecekmiş test yaptırmaya. ama gideceği yer 2-7 gün arası ilişkiye girme demiş. ilginç... neyse perşembeye kadar mikmik yok yane.. neyse Allahtan dün hallettik o işi :1::1: 3 gün yeter bu bana :52::52: sen de bugün yap bakalım sonucu da de bana

Amin cnm... Kızlar bişi sormak istiyorum. Hamile kalmayı planlayan bayanların folik asit kullanması gerektiği yönünde bir yazı okudum. İçinizde folik asit kullanan var mı? Kafamıza göre kullanabilir miyiz? Yoksa doktora gözükmek gererkir mi? Bilgisi olan var mı?

Evet canim folik asit önemli gebeligin ilk uc ayi icin...zaten gebelik bir ay sonra ogreniliyor en onemli dönem de kullanmak gel sinir sistemi beyin gelisimi icin gerekliymis...

allah razi olsun tatliiimmmmm:71::71::71:

Bencede gerek yok ovu testine gun asiri iliski oldumu tamamdir...bende bir ay yaptim luzumsuz geldi

Ben cok merak ettim ama düzenli kullanamiyorum zaten :/ aklıma gelince yapıyorum onuda deneyeyim ben zaten artik kafaya takmiyorum nezaman olursa kabulum

Benimki heraksam yiyo ben söylemeye bile gerek duymuyorum kuru incir falanda götürüyor :))) olsun kız yarın oluversin nolcak yeterki yumyum ve spermler birlikte olsun

Olsun.. olsun.. birlikten kime kotuluk gelmis.. bulusmadilar daha benimkiler.. yumyum la sipos..
kiz bizim kocis yatmadan kahvalti eder boyle seyler yemez.. (findik fistik incir)
adam sut iciyo, pasta yiyor yatmadan.. (diyorum sen hep tatli seyler yiyosun bizim bebegimiz olursa kesin kiz olucak)

valla benim otomatik hesaplamaya göre 14-19 eylül arası ama testte negatif çıkıyor canım. buarada şimdi eşimle konuştum perşembe günü gidecekmiş test yaptırmaya. ama gideceği yer 2-7 gün arası ilişkiye girme demiş. ilginç... neyse perşembeye kadar mikmik yok yane.. neyse Allahtan dün hallettik o işi :1::1: 3 gün yeter bu bana :52::52: sen de bugün yap bakalım sonucu da de bana

Bana doktor 5gunu gecmesin dedi :s anlam veremedim simdi 3gun birlikte olmayjn dedi ben de adetim gelince gondercem yada böyle 3gun tesadufen birlikte olmazsak ozaman yumyumi kacirmak istemiyorum walla kusura bakmasjn kimse dedim ya dunde en verimli caglarim hastane köşelerinde gecmesib hehhhe

Ben cok merak ettim ama düzenli kullanamiyorum zaten :/ aklıma gelince yapıyorum onuda deneyeyim ben zaten artik kafaya takmiyorum nezaman olursa kabulum
Duzenli yapmak gerek canim sabah idrariyla yapilmiyor ve testi yapmadan önce en az 3saat su icmemek ve wc ye gitmemek gerek ki idrarda lh seviyesi belli olsum su icersen ve wc ye cikarsan dogru sonuc vermek hep silik çıkar test

Back
X