• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar merhaba bugun doktora gittim adetimjn 3.gunuydu doktor rahim seklinjn normal olduğunu iki yumurtaligimda saglikli olduğunu soyledi hamilelik te yapılan testler ve hormon testleri icin kan verdim ve doktor dediki normalde biz 1 yil öneriyoruz bebek için ama hemen istiyoruz dersen tedaviye baslayabilirz dedi bide esimin sperm sayısını olcecekler yaşınız genc stres yapma dedi bide :)) ve ben kendimi inanilmaz mutlu hissettim hersey yolunda gibi bide annemde ruya görmüş oda mutlu etti sanırım ins kızlar umodimizi kırmak yok hersey cok güzel olacak hepimiz için sizleri seviyorum:))

Cnm gozunaydin.adetliykenn alttan baktimi offff benimde gitmem gerek ama adetli nasilbolacak yaaa:-)

Kızlar gunaydin bu aydan itibaren bebek konusunda strese sokmayacagim kendimi öyle karar aldik kocisle yarin doktora gitcem adetin 3.gunu gel demişti onun icin yarin doktordayim ins bu ay hepimizin bu konuda yüzü güler biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan artik hepimize bol sans

canım sen ekime mi geçtin? pazar günü mü adet oldun sen de??

Bismillahirrahmanirrahim ,RABBİM hayırlara vesile kılsın sayfamızı inşaallah,ben bugün adet oldum bat 5 ekim diyerek başlıyoruz takibe...

:16::16:haydi hanımlar kaç kişiyiz ekim hamiş adayları:16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
İSİM
[/TD]
[TD] BAT [/TD]
[TD] SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asyak[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[TD]:51: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lorena[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nhrkbl[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD]2.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Capulcu[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimesultan[/TD]
[TD]3.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mrssoydas[/TD]
[TD]4.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kovboy[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Senaserra[/TD]
[TD]5.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlsec[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meltembaa[/TD]
[TD]6.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzgOk85[/TD]
[TD]7-10.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nargazeli[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD]7.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD]8.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]10.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nilela1983[/TD]
[TD]eylülde regl olabilir[/TD]
[TD]:18: BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jeffry[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Servel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutdolunay[/TD]
[TD]17eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sedgn[/TD]
[TD]22eylülde regl olabilir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Su828[/TD]
[TD]26.EKİM.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben de eylül ayından transferim. bu kadar eylül ayından gelen arkadaşım varsa beni de yazın bari bu aya :1: bat 8 ekim haydin bakalım

günaydın hanımlar benim hsg randevüm değişti yarın saat 10:00 alındı.oooyyyyy nasıl geçeeceeek bu zaman:5: ne olur bana dua edin çok ihtiyacım var korkuyoruuuum.neyse çok acite etmeyim durumu toparlıyorum ALLAH yardım edecek inşaallah

bu arada ilk sayfada ismler listede güncelleniyor her gün neslihanbursa 10 eylül sat tarihin bat tarihine ne diyelim 10 ekim mi?

evet cnm 10 ekim diyelim

Sanırım bana hormon testi yapcak ben bebek düşünme ye başladığımda gitmistim herşey yolunda demişti yumurta lik lar iyi çalışıyo filan demisti tamda ogun yumurtlamq zamanimmi göstermişti yumurtami ama olmadi iste 6 aydir malesef

eşinizin de muayene olması ve sperm örneği vermesi iyi olabilir. bir sorun çıkmazsa rahatlarsınız.

Evt pazar oldum canim malesef simdide burdayım ins son topik olur hepimiz icin sende sanırım pazar oldun gelemz olasica geldi kirmizilar pehh :p

evet canım ben de pazar oldum. erken geldi benim kırmızılar :5: bugün adetimin 3.günü. randevu almıştım doktora gidecektim sözde ama eşimin tanıdığı bir doktor varmış, o aradı dün eşimi bana gelin muayeneye diye. biz de iptal ettik bugünkü randevuyu. haftaya ona gidicez inşallah. bakalım hayırlısı...

Bebek isini bi kenara bırakıp tanısalim hadi kızlar ben ilk kendimi tanitayim gamze ben Denizliliyim 27 yasindayim ameleyim muhasebe üzerine 1.5 yıllık evliyim hic bebegim olmadı 6aydir bebek icin calistim hepsi fıs çıktı ama azimliyim o bebegi yapacagim sizler nerleden yaşlarınız kaç

evet canım ben de pazar oldum. erken geldi benim kırmızılar :5: bugün adetimin 3.günü. randevu almıştım doktora gidecektim sözde ama eşimin tanıdığı bir doktor varmış, o aradı dün eşimi bana gelin muayeneye diye. biz de iptal ettik bugünkü randevuyu. haftaya ona gidicez inşallah. bakalım hayırlısı...

Benim 4 gun gec geldi stresten battas olduk o sayede ben gittim bugün doktora öyle korkulacak bisi yokmuş :)) Allah bu ay bizi hayal kırıklığına ugratmasin artık

eşinizin de muayene olması ve sperm örneği vermesi iyi olabilir. bir sorun çıkmazsa rahatlarsınız.

Bugun kan verdim hormon testi ve hamilelikte gerekli olan butun testleri yapalim dedi esiminde sperleri sayılacak haftaya çünkü 3 gun cinsel birleşme olmamasi geekiyormus ve 5 gunu geçmemesi ondan haftaya kaldi onun sauimlari ne gerekliyse yapcaz qari mecbuurr

Bebek isini bi kenara bırakıp tanısalim hadi kızlar ben ilk kendimi tanitayim gamze ben Denizliliyim 27 yasindayim ameleyim muhasebe üzerine 1.5 yıllık evliyim hic bebegim olmadı 6aydir bebek icin calistim hepsi fıs çıktı ama azimliyim o bebegi yapacagim sizler nerleden yaşlarınız kaç

ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorum :1: bu arada yaşım 30 :8:

ben de özel bir şirkette santraldeyim. 23 eylülde 1 seneyi devirmiş olucam evliliğimde inşallah. evliliğim boyunca 2-3 ay ancak konunmuşumdur. geri kalanında deneyip duruyorum :1: bu arada yaşım 30 :8:
Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))

Canım bu ay güzel haberleri bekliyorum senden ben bu ay farkli olarak ovulasyon testi yapcam bakalım bi denemedigim o kaldi onuda deneyeyim sonrada ugrasmicam yav nereye kadar olmayinca olmuyo Allah nezaman verirse artık dicem bırakcam gitcek :)))

ben iki ay ovulasyon testini denedim arkadaşlar. faydali birşey. tabii olmadi ama kısmet nasip diyorum.

ha bu arada yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. inşallah hepimiz kazanırız bu yarışı :9: :9: :9:

bir de arkadaşlar bu ayki topikte hamilelik belirtilerini konuşmasak nasıl olur?? sonra hayallere kapılıp hayal kırıklığına uğruyoruz. geçen ay ne kadar da kendimi kaptırmadım ben aslında falan desem de hayal kırıklığını yaşadım yani... ne dersiniz??

Kizlar merhaba:3:
Eylul topiginden transferim gezicem anacim hamile kalana kadar topic topic bu 4.denememiz olacak sayi ilerledikce bende umut artiyor:51:benide alin araniza bat 7 ekim batamiyasica:52:

batlarımız aynı. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize :16: :16: :16: ben de ovulasyon testini deneyecektim bu ay ama sonra orda da tam belli olmadığını görünce bir de doktor olayım olacak inşallah bu ay ona da güvenerek bu aydan vazgeçtim. hadi hayırlısııııııı :10: :10:

batlarımız aynı. inşallah ikimiz de güzel haberler veririz birbirimize :16: :16: :16: ben de ovulasyon testini deneyecektim bu ay ama sonra orda da tam belli olmadığını görünce bir de doktor olayım olacak inşallah bu ay ona da güvenerek bu aydan vazgeçtim. hadi hayırlısııııııı :10: :10:

Ben bu ay bitasta iki kus vurcam hem doktoru hem ovu testini isimi sansa birakmicam :))

Dilketin daha nice senelere canım, seninle aynı yaştayız, bende evliliğimde 4 seneyi devirdim ve daha yeni bıraktım korunmayı :1:
Çok korkuyorum :18: ama şu sıralar da heyecanla bekliyorum, çok soğuk gelirdi bu mevzular bana önceden ama çok garip duygular içerisindeyim umarım geçmez :64: :119:

Back
X