Allahim dualarıni kabul etsin ins denemekten zarar gelmez bende haftaya başlayayım okumaya yusuf suresini insbu ayi nos gevirmeyiz
hem Yusufu hem Meryemi mi okuyacaksın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim dualarıni kabul etsin ins denemekten zarar gelmez bende haftaya başlayayım okumaya yusuf suresini insbu ayi nos gevirmeyiz
hem Yusufu hem Meryemi mi okuyacaksın??
Evet olmusken tam olsun :)) deneyebilecegkm herseyi deniyeyim bu ay
maşallah :)))))))))
Ne kaybetcezki deneyelim a dan z nye ne varsa :))
Evet canim malesef baktı ama hu isin kacisi yok 10 ay da denesen olmaujnca baktircan malesef ama korkulacak hic bisi yok rahat olabilirsin
elbette bunlar çok güzel şeyler. azmine hayran kaldım. ama ufak da olsa bir korkum var. umarım yanlış anlamazsın. bunca şeye rağmen olur da tutmazsa (ki inşallah tutar) hayal kırıklığına uğramak yok. yani o kadar şey yaptım, herşeyi denedim yine de olmadı diye düşünmeni istemem. kısmet bu işler biliyorsun... onun için biz her zaman güçlü ve inançlı olmalıyız
Ya ben baktirdim daa adetliyken hic baktirmadim nasil oluyo öyle yaaa bide en yoğun gün benim 2 ve 3.gün.
Keske sunuda demek beni daha cok uzer gibi geliyo hersey Allah'tan cunku ben yapabileceğimi yapayimda gerisi Allah'a kalmış:))
ESMERSIRINE battarihin ne yazarmısın canım hepinize kolay gelsin ben çıkıyorum yarın hsg den sonra olanları anlatırım inşaalah muhtemelen yarın öğleden sonra gireri topiğimize son isimleri de güncelledim ekim topiği şimdiden doldu taşıyo maaşallah, ilk hamilemizi çok merak ediyorum bakalım
lütfen dua ederken beni de ekleyin hayırlısıyla temiz çıksın sonucum,elaaaam nerdesin sana anlatırım yarın çıkınca benim adet erken bitti o yüzden yarın olacak sana muhakkak anlatırım,ALLAH herkese hayırlısını versin inşaallah
SİZİ ÇOOK SEVİYORUM EKİM TOPİĞİHOOOŞŞŞŞÇÇÇÇAAAAKKKAAALLLIIIIIIIIIIIINNN
![]()
ESMERSIRINE battarihin ne yazarmısın canım hepinize kolay gelsin ben çıkıyorum yarın hsg den sonra olanları anlatırım inşaalah muhtemelen yarın öğleden sonra gireri topiğimize son isimleri de güncelledim ekim topiği şimdiden doldu taşıyo maaşallah, ilk hamilemizi çok merak ediyorum bakalım
lütfen dua ederken beni de ekleyin hayırlısıyla temiz çıksın sonucum,elaaaam nerdesin sana anlatırım yarın çıkınca benim adet erken bitti o yüzden yarın olacak sana muhakkak anlatırım,ALLAH herkese hayırlısını versin inşaallah
![]()
Canlarım yaa bozmayın morelinizi , güzel haberleri duyacağız inşallah birbirimizden, iyi düşünelim iyi olsun![]()
Sıkma canını er yada gec olacak Allah saglikli versin ve acılarını göstermesin böyle dua et lütfen karamsar olma stres yok :))
![]()
Hızlı gebe kalmak için ne yapmalıyım?
Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut Sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
- Rahat olun, strese girmeyin. Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
- Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
- Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
- Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
- Günlük beslenmenize dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenin. Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen Madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol miktarda süt, süt ürünü ve yoğurt tüketin. Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın. Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin, östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
- Aşırı olmamak şartıyla hafif egsersiz yapın.
- Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın.
![]()
kızlar beni de eklermisiniz 8 ekim bat bugün tam anlamıyla söküldü... hatta normalden çok çok çok fazla geliyor ayağa kalkamıyorum işten izin aldım geldim yarın da gitmeyeceğim böyle olursa...