ne testi yaptın monbebe? idrar mı kan mı?
kanda negatifse.. negatiftir...
ama idrarsa, erken gebelik testi kullanmadıysan, normal idrarda bakan gebelik testiyse.. sonuç için erken olabilir. ama çok da umutlu olmamakta fayda var bence, sonrası hüsran oluyor çnkü.
ben regl olduğum halde, üstüne görüyorumdur ben diye diye, yine yine testler yaptığımı biliyorum.
artık bıraktım bu saçmalıklarımı :)
bu arada belirtilere de çok takılmamak lazım. hiç belirtisiz, 3 aylık hamileler var örnek olarak..
ben daha önce birkaç kez hamile kaldım, 1 kızım var şu anda.. ikinciyi istiyorum şimdi, olmadı gitti.
birkaç tecrübeye rağmen, belirleyebildiğim en iyi belirti, kasıklarda çekilme hissi. hamilelik oluşunca, regl gününe 1 hafta kala falan, kasıklarda bi çekilme oluyor. oturup kalkarken, yataktan kalkarken, bazen hızlı yürürken.. kasıkta bi çekilme oluyor. diğer tüm belirtile, regl belirtileriyle hemen hemen aynı diyebilirim. bir de göğüslerim damarlanıyor benim, hamile olduğumda.
belki yardımcı olur diye yazdım.
sperm testi de çok sinir bozucu bişey aslında. ne süre denediniz siz? kaçıncı ayınızdasınız gamse? erken yaşlarda 1 sene diyor doktorlar, geç yaşlarda 6 ay.. bu süre geçince sperm testlerine bakmak sanki daha mı uygun acaba?
3lü hesaplama nedir?
monbebe idrar testi yapmış canım. ben de senin dediklerini dedim ona zaten. ilk ay hamilelik bellirtisi olmaz. ilk belirti adet gecikmesidir diye. benim 3lü test dediğim de geçmiş 3 adet tarihinden yola çıkarak yumurtlama zamanını bulan hesaplayıcılardan bahsediyordum. böyle anlatması uzun sürüyor diye öyle dedim. anlaşılır ve kısa bir isim bulmam lazım ona