• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

listeyi güncelledim 26. sayfadan beri okuyorum bazı arkadaşlar sadece ekim demiş şimdi isimlerini yazdığım arkadaşlar bat(beklenen adet tarihinizi) yazın
arzum1989
sercem89
herşey mümkün
bebişhayali
tuuba89
aluk (eylül demişsin yanlış mı yazdın anlamadım)
kartal1126

eğer tarih yazdınız da ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın bu arkadaşlar tarih bekliyorum

asyak biz şimdi sana ne diyeceğiz bizde liste başısın ama eylül de hamilesin

ne dersiniz hamile yazalım liste başından aşağı hayırlı uğurlu devam etsin inşaallah kızlaaaar :1::1:

Benim bat 29 eylül

Canım biz 6 ay önce 2. Cocuk kararını aldık.ama Dr a bebek oncesi bı problem Varmı diye gittiğimde problemle karşılaştım Smear testinde. Bu anormal durumu takip etti Dr bı süre biyopsi filan derken gebeliği erteleyelim demişti şimdi en son kontrolde gebe kal belki bu problemi düzeltebilir dedi bende gecen ay yumurtlama donemi gecmis olmasına rağmen başladım ama tabi 3 Eylül'e hastalandım bu ay tam anlamıyla çalısmalara başladım eğer kasıma kadar gebelik oluşmazsa tekrar biyopsi ile takip yapacak sonra işlem yaparmi yada tekrar gebe kalmaya çalış dermi bilmiyorum allahım ins. Nasip ederde kasıma kadar hamile kalırım :(((( bide kızım inanılmaz bı kardes baskısı yapıyor 5.5 yasında.

anladım canım. inşallah kasıma kadar hayırlısıyla hamile kalırsın

ççok karışığım adet oldm :(

normal canım. hem üzüldün hem de adet dönemin daha hassassın. hayırlısı olsun diyelim. inşallah bu ay Rabbim yüzünü güldürür. hepimizin tabi :34: adetin bitsin de çalışmalara başlarsın ama bu defa kendini dinlemek yok, belirti aramak yok tamam mı??? :81:

Back
X