• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii

Ben 29, eşim 38 yaşında. 3 aylık evliyiz. Bana kalsa 1 yıl beklerdim çocuk için. Bi gün eşimin çocukluk arkadaşıyla karşılaştık adamın 4 çocuğu varmış, eşimin onun çocuklarına nasıl baktığını görünce çok üzüldüm, özlemle bakıyodu çocuklara. O manzaradan sonra hemen çocuk yapmaya karar verdim. Eşim bu karara o kadar sevindi ki...Dualarınızı bekliyorum kızlar...

Dualarimiz seninle doğru karar vermissin inş Rabbim en kisa zamanda nasip etsin hepimize:-)

İnşallah canım, Allah hepimize nasip etsin. Yaşım yüzünden endişelenmiyor da değilim :(
Bu arada ben de 29 yaşındayım :34: endişelenme canım...

Kizlar artik deliricem birakin resim yukleyebilmeyi sisteme giremiyorum bile ne oldu boyle anlayamadim dun hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim bhcg 633.5 ciktii
hadi bakalım hayırlı olsun, adetin kaç gün gecikmişti?

Ya seni korkutmak istemem ama benimde kanamam vardi 8 gun boyunca gecmeyince test ysptim hamile olduğumu ogrendim ama dış gebelikti:-(

benim değil canım asyak isimli arkadaşımızın bu. dün doktora gidip kan tahlili yaptırmış. doktor ne demiş bilmiyorum ama şuan sisteme giremiyor galiba

Back
X