• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok komik bişey dicem sizde de oluyor mu adet olana kadar bekliyorum belki bebek vardır diye.. sonra ilk iş temizlik sonra da kuaföre gidip saçlarımı falan boyatıyorum her ay aynı şey... :) gülsem mi ağlasammı

hahahahahah :) aynen öyleee. bende iki gün önce saçımı boyattım :)))

valla tek önerim stres yapma canım :) bide ayaklarını falan dikme sadece belinin altına yastık koysan yetiyor yani akmıyor dışarı zaten. hadi hayırlısı olsun :)

ya ben bu yastık koyma olayını anlamıyorum bir anlatsanıza be kızlar ne zaman koyuyorsunuz tam olarak nereye koyuyorsunuz... ayıp olmazsa bir söyleyin...

ayyyy gidemiyorum :)) sevgi gelmiş gamze gelmiş yazın hadiiii nerdesinizzzz...
Kiz geçmişi okumaktan yazamadım ki:))

:))) yaaaaaa çalışmalara yarın geceden itibaren başlıcam önerisi olan var mı kızla :)))))

Benimde bi gece büyük gündü tutar bu sefer ins ya. Calla bu ay oyle degisik bsy denemiom bitince kalkmiyrm sadece

Benimde bi gece büyük gündü tutar bu sefer ins ya. Calla bu ay oyle degisik bsy denemiom bitince kalkmiyrm sadece

1 saat kalkmiyrz.
3 saat yikanmiyrz.
wc de ikinmiyrz cnm.

tahmin ettim geçmişi okuduğunuzu bekledim ondan :)) bu ay yastık deneyeyim bende diyorum... hesap yapmıcam canım istedikçe o konuda kesinim bacaklarımıda dikmicem

Back
X