• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar size sogan suyunu hamile kalmak icin siddetle tavsiye ediyorum , bizde 8-9 ay cabalamadaydik bu kuru ibrahim saracoglundan duydugum ay denedim ve ilk aydan hamile kaldim :) tevafuk da olabilir tabii ama sonuc olarak ise yaradi :) suan 7 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

cannnllaaaaaarrrııııııııııııııııım nasıl mutlu oldum şuanda,:5::5: duygulandım psipsikoooooooo inşaalllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh olsun artık bende holeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey tey tey tey diye halay çekeyim nnnüüüüttfffeeeeeeennnn:62:
inşallah bişey sorcam kız senin adın gülsüm değil dimi...

Gunaydin canlarimmmm bisss geldiiikkk....... Sizler nasilsiniz varmı güzel gelişmeler.....Dun 10.30da geldik eve hemen yattık orda uyucaktim nerdeyse esnemekten agzim

yirtilcakti

Herkes cooooooook sevindi eltim cocuklar kv kp vardi gittigimizde kv deye esim babaanne oluyosun dedi anlamadi garibim eltim gercekten mi dedi kv ne o dio torun geliyo torunnn dedi esim kv agladi sevindi kpde agladi gözlerini

siliyordu caktirmadan

Neyse yemege oturduk kaynim geldi kv abime cocuklari kastederek hadi gözün aydın 3kardes oluyorlar dedi eltimin iki cocugu var kaynim bi eşimin bu benim suratima bakti oda inanamadi sonra eşimi tebrik etti öptü beni tebrik etti öptü amca mi oluyorum şimdi ben dedi durdu yemek bile yiyemedi elleri titriyordu zaten tahmin etmistim en çok abimin sevinecegine eltim sabah diyo sabaha kadar uyuyamadi sevincinden amca oluyorum diye dedi sarkilar soyluyo falan komikti

Pazar aksam gorumcem geldi oda çok sevindi... Ama sunu anladım hamile olmak bi ayricalikmis sunu ye bunu ye falan sen

otur falan kaynim kahvaltida pekmez yoook mu getir çocuk yesin iyi olur kan olur dedi ben gerek yok yenge otur dedim zorla getirtti iste böyleeee biraz karisik anlattim ama kusura bakmayin

kıyamammm ben sana güzel annemmmmmmm:16::16::16: maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:
iyiyiz cnm cok sukur oglumla ;)
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.
cutem nasılsın yaaa.... nasıl gdiyor hamilelikkkkk

kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...

doğruyu söylemek gerekirse kadın haklı,ne olursa olsun söylemelisin sen duygusal olarak çöküntüde olabilrsin,zahmet ettirmek istemeyebilirsin ama o da bilmek istemiştir o da anne,bence ben senin yerinde olsam aynen olanları anlatırım,yanlış anladığını ifade ederim,bir anne o bak sen olmak için neler yapıyosun,belki RABBİM bunun hürmetine sana hayırlı evlat verecek inşallah,anne baba duası almak çok önemliii

kizlar size sogan suyunu hamile kalmak icin siddetle tavsiye ediyorum , bizde 8-9 ay cabalamadaydik bu kuru ibrahim saracoglundan duydugum ay denedim ve ilk aydan hamile kaldim :) tevafuk da olabilir tabii ama sonuc olarak ise yaradi :) suan 7 aylik hamileyim cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

tatlım bende bu ay başladım 15 gün içtim bitti önümüzde ayın 2. haftası filan başlayacağım tekrar 10 gün inşallah şifa olur....
bizlere bu konularda umut olduğunuz için teşekkür edeim.......bakalım yarın hormaonlarımı etkilemiş mi etkileememiş mi görcem...Allah şimdiden Analı Babalı büyütsün canım ........inşallah bir avazda doğurursun bebişini ....

mikmiklerin şerefineeeee anaaaaaammmm sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
helallllll miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dilketinnn annem bu halaylar senin için sen içini sıkma yeter kiiiii:16::16::16:

evttttttttttttt diltekin sıkılmasın yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46::46::46::46::46::46::46::46: yuppiiiii eğlendin mi bitanemmmmmmmm :46::46::46::46::46::46::46::46:

oy canlarım yaa... iyiki varsınız sizzzzzz.... yerim sizi kızlarrr, canlarımmm:54::54::54::54::54::54: çok seviyorum tek tek hepinizi... haydin halaya :64::64::64:

bir mikmik yaptın, yumoşumu kaptın

miniğimin kemendini kalbime attın

sen bir spoşsun ben garip yumyum

attın içimeee minik mercimeeekk :52::52:

kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...
Oncelikle esini tebrik ediyorum canim cok destek olmus sana.Kv ye gelince dedigin gibi ictenlikle yaklassaydi boyle olmazdi.Boyle durumlarda insanin kendi annesi kadar kimse olamaz zaten.Gelmezse gelmesin cnm bosver .cok merakli degiliz dimiii.

geçmiş olsun ıhlamur falan iç

sağl canım içiyorum az evvel çorba yaptım zorla içtim vallahii bolda limon sıktım ....portal suyu filan inş. yarına kadar toparlarım hicranım yarın için bana dua eder misin? regliyim edemiyorum :(

iyiyiz cnm cok sukur oglumla ;)
yavas yavas hareketlerini de hissetmeye basladim.
Allah herkese tattirsin
tabi igne;iac ve yatmaya devam.

ohh ohh maşallahhh.......çok hareketli bir bebek olacak desne şimdiden bşlamşşş........olsun riski atlatmışsın canım gerisi rabbimin izniyle gelirr merak etmee......

doğruyu söylemek gerekirse kadın haklı,ne olursa olsun söylemelisin sen duygusal olarak çöküntüde olabilrsin,zahmet ettirmek istemeyebilirsin ama o da bilmek istemiştir o da anne,bence ben senin yerinde olsam aynen olanları anlatırım,yanlış anladığını ifade ederim,bir anne o bak sen olmak için neler yapıyosun,belki RABBİM bunun hürmetine sana hayırlı evlat verecek inşallah,anne baba duası almak çok önemliii

ben şöyle düşünüyorum ben eğer gelmeyin istemiyorum desem haklı evet kızar ama oğlu gelmeyin demiş ve bence onun egolarından önemli olan şey benim duygularım ben böyle düşünüyorum... evet haber vermedik ama eğer haber verseydim hastaneye gelip ağlayacaklardı belki bende kalmaya kalkacak benim iyileşme sürecimi uzatacaktı duygusal olarak bu kadar iyi olmamın iki sebebi var birincisi eşim ikincisi sizsiniz ben ne bekledim biliyormusun iki gün sonra gelmesini bekledim ilk gün hastanede geçti zaten ikinci günü biz dışardaydık ama üçüncü günü hiç trip yapmadan gelmesini bekledim...
ahhh bebegimmmm yaaa ... Kiyamammm takma kv falan cok lazim degillrr cokta fifiii kicimin kenariii hihhhhhh

ben çok takıyorum böyle şeyleri kendi annemden önce onunla paylaştık bu sevinçli haberi bunu haketmedim

oy canlarım yaa... iyiki varsınız sizzzzzz.... yerim sizi kızlarrr, canlarımmm:54::54::54::54::54::54: çok seviyorum tek tek hepinizi... haydin halaya :64::64::64:

bir mikmik yaptın, yumoşumu kaptın

miniğimin kemendini kalbime attın

sen bir spoşsun ben garip yumyum

attın içimeee minik mercimeeekk :52::52:

yaşasınnnnnnnnnnnnn diltekin mutlu olduuuuuuuuu yuppppppppiiiiiiiiii bizde sni çok seviyoruzzzzzzz ve sıkıntını almak için elimden galani yapıcazz

Canım tebrik ederim. nasıl kullandın anlatsana. başka bişiy yaptın mı??

kızlar bende size kv demi anlatacaktım çok içimde yaaa...eşimle bile paylaşmadım üzülmesin diye...
kürtaj olacağım zamanı konuşurken dr dediki kimsenin gelmesine gerek yok eşinle gel zaten yürüyerek seni eve göndereceğiz..
neyse biz kayınvalideme söylemedik anneme söyledik.. anneme de neden söyledik yemek yapıp getir kimseyi istemiyorum anne kendimi dinlemem lazım dedim hastaneden çıkarken annemi arıcaktım yemek getircekti neyse biz hastaneye yattık operasyonu olduk... ben ayılıp kendimi iyi hissedince eşim annesini arayıp haber vermiş bu bir bağırmış çağırmış neden haber vermiyorsunuz diye ama benim haberim yok tabiki... neyse eve gelirken annemi aradık babaacım ile gelmişler sağolsun bir sürü yemek yapmış getirmiş içeri girdik yemek yedirdi bana ben ağlıyorum falan tabiki neyse yattım zaten narkozdan uyumuşum gitmişler... kayınvalidem gelelim demiş bende eşime demiştim kimse bana geçmiş olsun bile demesin kimseyi istemiyorum neyse... eşimde demişki gelmeyin anne gerek yok zaten uyuyor demiş. neyse ertesi gün eşim beni zorla kuaföre götürdü o gece de eğlenmeye gittik arkadaşlarla doktorum demiş bugün ağlasın yatsın yarın herşey normale dönecek ona göre davranın benim kuzucum da beni normale çevirmek için elinden geleni yapıyor ertesi gün dışarda olduğumuz için yine gelemedi kayınvalide bu arada bana bir geçmiş olsun dedi telefonda o da ben ayılırken neyse... ertesi gün abim aradı eşi ile gelmek istiyoruz seni görmeye dedi merak ediyorum seni kaçma bizden sen benim canımsın dedi öyle deyince kıyamadım tamam gelin dedim bunlar geldi neyse... oturduk gittiler eşime neler demiş kendi ailesini istiyor beni istemiyor diye geçtiğimiz hafta yemeğe çağırdı bizi beni istemiyorsunuz gelemiyorum bari siz gelin yemeğe diye çağırdım dedi ben hiç sesimi çıkarmadım tekrar geçmiş olsun dedi canımı acıtmak ister gibi sonuçta iki hafta olmuşneyin geçmişi kızlar ya neyse bende geçti gitti yenisine kısmet dedim... hiç umursamamış gibi ama boğazım düğümlendi yani... ya gelmek istese gelse bir sonraki günlerde gelebilirdi abim gibi arayıp içten konuşsa ben gelme mi dicem ki ben demedim oğlu gelme morali bozuluyor demiş yani böyle kızlar daha evime gelmedi...

senin sucun neeeeee tatlım bırak gelmesin yaa çok mu lazım sende gitme birazcık anlasın seni dinlese anlasa anlardı ama oğlu demiş sen dememişsin ki birsey

tatlım bende bu ay başladım 15 gün içtim bitti önümüzde ayın 2. haftası filan başlayacağım tekrar 10 gün inşallah şifa olur....
bizlere bu konularda umut olduğunuz için teşekkür edeim.......bakalım yarın hormaonlarımı etkilemiş mi etkileememiş mi görcem...Allah şimdiden Analı Babalı büyütsün canım ........inşallah bir avazda doğurursun bebişini ....

tatlim sana tavsiyem keciboynuzunuda kullansin esin, sen sogani.icerken oda keciboynuzuna baslasin arkadasima tavsiye ettim oda gordu faydasini, sogandan daha etkili diyenler bile var , son zamanlarda duymustum ben esim oyuzden az icti ama faydasi olmustur muhakkak ;)

ahh canım ahh olacağa çare yok maleseff !!insanlarda annlayışta yok hep benciller maalesef hiç karşıdaki kişinin halimi düşünmezler yerine koymazar kendilerini o yüzden canını sıkıp tenezzül etmeye bile gerek yok seni anlayışla karşılayamanı sendee karşılamayacaksın boşver gelmemeside daha iyii........kafana tokadan başka bir şey takma tatlımmm:23::23::23::23:

Back
X