• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

rica ederim canım hamile de yazarız inşaallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim beni d eklemişsin :16:
Hepinize günaydın İstanbulda hava yine kapalı ama bizim havamız hep açık olsun. :16::16::16::16: Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

evet artık böyle olacak sanırım. kış geldi sonunda :31: bugün bat benim beklemedeyim canımcım :9:

günaydın canlarım biz iyiz babayı yorup durmaktan başka bişi yapmıyozzz:9::9::9:asıl sizleri sormalı...:16::16::16:

hehe iyi yapıyorsun Zeycanım. benim de hayalimdir :9::9:

Kizlarr agda super walla 2hafta kesintisiz sifir tugsuz oluyo tawsiye ediyorum korkanlar icin emla krem alin uyusturuyo hic acimiyo
Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir

yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım:1::1::1:[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin
günaydın kızlarrr :3::3:

Hicranım akşam çok geç yatmışsın ve sabahın köründe ayaktasın. uyuyamıyor musun bebeğim??
Günaydın canim walla bende onu soracaktım yaa sende gelen giden bisi yok djmi
günaydın şekerlerim nasılsınız bakalım.....:16::16::16::16:
Günaydın zeycanım
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn :16:[
Gunaydin battasim

günaydın minikdasimmm :54: zeycanim progestani sana dr mu verdi
minikdaşım günaydın evet dr verdi canım....
teşekkür ederim beni d eklemişsin :16:

evet artık böyle olacak sanırım. kış geldi sonunda :31: bugün bat benim beklemedeyim canımcım :9:

hehe iyi yapıyorsun Zeycanım. benim de hayalimdir :9::9:

hak ediyoruz canım ben güzel değerlendiriyorum...:16::16:

günaydın güzelim,
daha gün yeni başladı bekliyorum. geçen ay akşam üstü gelmişti belki bugün de öyle olur :31:
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn :16:

günaydın Denizcim :3:

Herkese günaydıınn...

günaydınnnn :3:

midem bulanmiyor kuzum şükür.... Astim da iki uç gündür yoook ama gozum açıldımı tekrar uyuyamiyorum düzenin daha oturmadi ben ki önceden 11e kadar bile uyurdum

heyecandan ya da mutluluktandır o zaman :9: oturtursun canım inş. en yakın zamanda. uyku önemli çünkü :54:

Erkekler icin geciktirici spreyler varya oda agdada acıyı azaltoyormus kuaforum soyledi bende yıllarca jilet kullandim evlendigimden beri agdaya gidiyorum cok safmisim diyorum keske en basta gitseymisim ilk utaniliyo sonra geciyo siddetle tavsiye edilir

yok sadaece nasl bı dygu mrak ettım:1::1::1:[/QUOT
Elammm tam dayakliksin içim ürperdi hamişim diyince sipa ins gerçektende soylersin

Günaydın zeycanım
herkeslere günaydıııııııııınnnnnnnnn :16:[
Gunaydin battasim

günaydın battaşım :29: bu ay yine test yapcan mı benim için :60:

Back
X