• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Çörek otu+bal+tarçın karışımı yaptım küçük bir şişeye.Çantama attım.Tadı da fena değil.
Soğan suyu da içtim bu sabah.
Ama sat ın 11.günü bugün.geç mi kaldım acaba.Faydası olur mu ki yinede.
Bir de 5 gün serephone içtim bitti.bir de bu kürlüri uygulamasam mı acaba???Ters teper mi ki ilaçla???

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..??? :16::16::16::16:

Dilketinden haber var mi ??? :16::16::16::16::16:

güzeller güzeli arkadaşlarım ben süperim bombayım harikayım... istanbuldaki kötü hava bile enerjimi alamazzzzzzzzz
keyfim yerindeee...
sizler nasılsınız

hayatımın hicranı noldu kız bu arada saçlarını da 15-16. haftaya kadar boyayamazsın bilgilerineee...:9::9:

minikbebişim ben fotoyu gördüm sana yazdım :nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusunn:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı hepimizin başına olsun inşallahhhhhhh

minik kuzularım benimmmm çok seviyorum siziiiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

oy canım maşallah sanaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: enerjinle bugün kötü haber alırsam beni de iyi et olur mu :9::9:

Yaa altın fiatları düşmüş ya ben masallah yazılı bu künye alicam bebise dedim neyse konu açıldı ben ne alsam dedi sende bana al doğum hediyesi yuzuk dedim çıldırdı resmen ya deli etti beni tmm dedim almayacaksan alma dilim kopsaydi demeseydim keske dedim defol git dedim opturmedim giderken

neden çıldırdı eşin anlamadım valla... sen şimdi sabret mutlaka dönüp dolaşacak o zaman da yüzük değil burmalı bilezik aldırırsın çatır çatır :9::9:

Dun aksam sinirli yattim ondan olabilir cnm.gecen esimin kardesine kizmistimya dun aksam kv ye yemege gittik.biz geldik diye evden gitmis kaynim.gerizekali hem suclu hem guclu.sonra geldi odasina gecti direkt.
Sinir oldum cok aptakca bir harwket.
Gece de bu yuzden rahatsiz uyudum cnm.
Seninki gelmemiss hadi hayirlisi bebegimmm:))

çocukmuş kaynın büyüyememiş hala. aman boşver takma hiç. çocukla çocuk olma sen salla gitsin :8::8: evet canım benimkiler gelmedi gelmesinler de :9::9:

kizlar benide ekleyin ama hamile kalamiyorum son adet tarihim 5 kasim ve devamli gecikmeli oluyor bu ay olmam adet diyorum ama hic umudum yok gene adet olacagim biliyorum:43::43::2::2: bi türlü hamile kalamiyorumm:43::43:
canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatım

Eski sewgilimi ruyamda gordum kizlar cok kotu kabustu resmen ewime zorla giriyomus ne desemde gitmiyo esomin amcasiyla dairelerimiz karsilikli bizim yengem geliyomus ewe ama alamiyorum kadini o ewde diye zorla ewe girmis ozguru ariyorum askm eski sewgilim ewe geldi iceri girdi zorla diyorum bogazimi tutuyo askm deme ona diyo bana ayyyy cok kotuydu sonra ozgur hemen isten geliyo dayimlar fslan geliyo o sira konusuyolar onunla allahin emri ile bana werin dilegi diyo ben ewliyim sen ne diyosum diyr bagirmaya basladim ayy oyle uyandim cok kotuydu ...

Allah Allah.. buaralar karşılaşabilirsiniz belki haberin olsun

Canim benimmm yaas cok sewiyorum brnde seni hepiniziii dostlarim iyi ki warsinizzz :-*:-*:-*:-*:-*

du ben de bir sarılammm :29::7::38::23::23::23:

Hamile kaldigimdan beri o kadar cok ruya goruyorumki hepsi de sacmasapan. Ruya gormekten uyuyamiyorum dogru duzgun:9: bakin bugun ne gordum ;))

Esimle bi yerden geliyoruz bn kizip esimi arabadan atiyorum ama anahtar da yok sonra arabayi kucaklayip tas devrindeki gibi surmeye basliyorum ayaklarimla:52:
Sonra yorulup iniyorum yurumeye basliyorum esimi arayayim bi diyorum hani su aradiginiz kisiye ulasilamiyor sesi var ya ayni kadin diyoki Damadiniz sizin yuzunuzden batmistir bu yuzden telefonu kapandi daha sonra tekrar deneyin diyo:60::60::60:
Sonra esimi buluyorum annemde orda anneee bak yasini arayinca ne diyo yaa cok komik diyorum arayip dinletiyorum.daha devami da var ama caniniz sikilmasin okurkenn:8:

:52::52: eneee çok komikmiş bunlar yaaa

Ayy gordum seninkini de kizz. Hepimiz acikta kaldik herhaldeee:9:

Kesin hayatim kesin berbat bi ruyaydi gercek gbiydi sanki aman amn Allah korusun benim esim delinin teki :-D kotu seyler bos yere dusunmeyelim artik herkez kendi yolunda nasilsa nerden girdiysr ruyama. :-D

yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra:14:

bebegm yapma bole bnde gecenlerde esıme cnm bn dogun yapsam dogum hedye almzmsn ddm ne ıstersen alırım ddı ama ortada bebek yok:14::14::14::43::43:

bnada gelmyor artk cnm

bana da kaç gündür gelmiyor...

Kötü oldu böyle yaffffff.

yoooo benim ki şimdiye kadar hic sasirtmadi hediye alma özgürlü kendisi...bende simdiden aklina sokayimda 9ayda anca alır dedim ama yoook cins herif mont alacakmis ya temmuzda mont giyerim artik dogurduktan sonra:14:

Ahahahaha. Çok güldüm monta. Şimdiden alacaksa ok. Ama doğum hediyesiyse çok ince düşünmüş gerçekten. :1::1::1::1:
Bence sen istediğini al. Parasını ödesin paşa paşa. :1::1::1:

oy canım maşallah sanaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: enerjinle bugün kötü haber alırsam beni de iyi et olur mu :9::9:

neden çıldırdı eşin anlamadım valla... sen şimdi sabret mutlaka dönüp dolaşacak o zaman da yüzük değil burmalı bilezik aldırırsın çatır çatır :9::9:

çocukmuş kaynın büyüyememiş hala. aman boşver takma hiç. çocukla çocuk olma sen salla gitsin :8::8: evet canım benimkiler gelmedi gelmesinler de :9::9:

canım yapma böyle. biz de her ay aynı şeyleri yaşayıp tekrar toparlanıyoruz. üzülmenin faydası değil ancak zararı olur. herşeyin bir vakti var. hem ne kadardır deniyorsunuz neler yaşadın bir anlat da bilelim hayatım

Karsilasirsak karsilasiriz canim esim bilmiyo tanimio nasilsa 4yillik bi iliskimdi cok kucuktum onu tanidimda iyi ki bitmis we iyiki esimi tanimisim diyorum simdi sukurler olsun ki :-D <3

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..??? :16::16::16::16:

Dilketinden haber var mi ??? :16::16::16::16::16:

hoşgeldin bebeğimmmmm nasılsın gelen giden yok dimiii

bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım

cnm bole dysun ama o mıs kokulun gelınce sana en byuk hedyen olck hem esın olmadan sen yapablırmydn bebişi yok bosver sana en byuk hedye bebek:29:

Back
X