• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin bebeğimmmmm nasılsın gelen giden yok dimiii

bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım

Hosbulduk guzelim... iyiyim...Ayyy allah'im insallah tez zamandan yuzumuzu guldurur bee psikommm... ahh ahh..:16::16::16:
Yok kirmizilar gelmedi.. gelmesinlerde.. :16::16::16::16:

hint kinasi mi kullanıyorsun canım ya

yok canım.. bi karışım hazırladım şimdi içinde tam neler var hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım.. ceviz kabuğu, kırmızı soğan kabukları, hibiskus bikaç bişi daha var. kına, saf zeytinyağı ve sirke en son bu karısımla karıstırılıyor. boya kıvamına gelince sürüyorsun saça ve sabah kalktığında yıkıyorsun. ben cok begendım rengı. once siyah-kızıl arası birşey oluyor sonra kahveye dönüyor. ben çok memnun kaldım.

Hosbulduk guzelim... iyiyim...Ayyy allah'im insallah tez zamandan yuzumuzu guldurur bee psikommm... ahh ahh..:16::16::16:
Yok kirmizilar gelmedi.. gelmesinlerde.. :16::16::16::16:

hiç gelmesin minnoşummmmm... benimde gelişen yumurtalar var ama bu ay korun dedi adet oldukta sonra çalışmalara devam eğer istyorsan dedi bende şaka mı yapıyorsunuz dedim:27::27:

sarılırımmmmm kuzummmmm sen isteeeee minikbebişimmmmm:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

sen benim meleğimin arkadaşının annesisinn bu hep böyle olacak...

1112 biraz hassas bir dönem geçiriyor... destek olalımmm neden sarılmıyorsunuz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

öpüyorum seni cnm benimmmm, tabi ki öyleeee

wuhuuuuu... aksiyon filmi gibiymiş..

ben de rüyamda behzat ç.yi gördüm,gezi eylemleri ile ilgili film çekiyormuşuz ama aslında biz sevgiliymişiz. bir sahnede sen gelme ya cocugumuz olsaydı o zaman da gelecek miydin diyor, ben de 'behzat bizim çocugumuz olacak di mi' diyip sarılıyorum..

kesin bi taraflarımız açıkta kalmış..:1::1::1::1::1::1:

:)))))))))) rüyada da bebek yani...

yok canım.. bi karışım hazırladım şimdi içinde tam neler var hatırlamıyorum ama hatırladıklarımı yazayım.. ceviz kabuğu, kırmızı soğan kabukları, hibiskus bikaç bişi daha var. kına, saf zeytinyağı ve sirke en son bu karısımla karıstırılıyor. boya kıvamına gelince sürüyorsun saça ve sabah kalktığında yıkıyorsun. ben cok begendım rengı. once siyah-kızıl arası birşey oluyor sonra kahveye dönüyor. ben çok memnun kaldım.

nasılsınnnn güzell annnişiiiiiiiiimmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

kızlar bende mesajlarım alınıtılandığında bildirim gelmiyor. Size geliyor mu?

bana sadece beğeniler geliyor canım alıntıları tiye alıyor galiba :9::9:

Gunaydin............ Kizlar nasilsiniz..??? :16::16::16::16:

Dilketinden haber var mi ??? :16::16::16::16::16:

oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşş :54::54: henüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...

Karsilasirsak karsilasiriz canim esim bilmiyo tanimio nasilsa 4yillik bi iliskimdi cok kucuktum onu tanidimda iyi ki bitmis we iyiki esimi tanimisim diyorum simdi sukurler olsun ki :-D <3

elbette öyledir ben ihtimal olarak söyledim. ben genelde rüyalarımda gördüğüm kişlerle karşılaşırım. yorumdu benimkisi sadece

bende anlatayım rüyamı kucağıma bir erkek bebek veriyorlar bende seviyorum kıyafetler falan alıyorum ama diyorum bu bebel benim karnımdan çıkmadı hem biz mikmik bile yapmadık daha diyorum... sizin işte diyorlar tmm ozaman diyorum alıyorum eve gidiyorum eve girince karnım büyüyor bizim bebekte karnımdaymış... sonra diyorum ben istedim bir tane Allah verdi iki tane... bu sefer odaya karar veremiyorum falan böyle bütün gece bebeklerimle uğraştım

ohhhhh hem de iki tane maşallah :8::8: innnşallah hayırlısıylaa

holleeeyyyy
ikizin olacak :)))))9:1:

Çörek otu+bal+tarçın karışımı yaptım küçük bir şişeye.Çantama attım.Tadı da fena değil.
Soğan suyu da içtim bu sabah.
Ama sat ın 11.günü bugün.geç mi kaldım acaba.Faydası olur mu ki yinede.
Bir de 5 gün serephone içtim bitti.bir de bu kürlüri uygulamasam mı acaba???Ters teper mi ki ilaçla???

Canim ilac kullanmissin zaten yumurta gelistirici balcorek otuna gerek yok bence.
Sogan suyu da sanirim iltihapve adet duzensizligi icindi .

bana sadece beğeniler geliyor canım alıntıları tiye alıyor galiba :9::9:

oy balım günaydın hemen de beni sorarmışşş :54::54: henüz gelen giden yok canım. geçen ay akşamüstü gelmişti bu sefer de öyle olabilir bekliyom bakalım...

elbette öyledir ben ihtimal olarak söyledim. ben genelde rüyalarımda gördüğüm kişlerle karşılaşırım. yorumdu benimkisi sadece

ohhhhh hem de iki tane maşallah :8::8: innnşallah hayırlısıylaa

Anladim canim benim bende baska bsey kastedmedim zaten :-)

Canim ilac kullanmissin zaten yumurta gelistirici balcorek otuna gerek yok bence.
Sogan suyu da sanirim iltihapve adet duzensizligi icindi .

pco ya da iyi geliyormuş dediler soğan canım.
adet düzensizliği var, pko var, aşırı tüylenme var
var da var yani:31:

Bir de soğan kilo vermeye de yardımcı oluyormuş ondan içmek istedim daha çok. :(

Back
X