• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim kukuşum benimmm bende diyorum nerde bu benım kukusumun .... neyse yazmayım onu :52::52::52::52: kızların midesi kalkıyo :52::52::52::52: neden gırmedın özlettin kendini vallahii :16::16::16: test mi yaptın sen negatıf cıktı fln dıodun sonra gırmedın bıdaha

Regliden bigün önce yaptım bse cikmadi lilim ama hâlâ olmadm bu ay çokta belirti yasadim hala kasıklarım fena ağrı o nebilim:52: kukuşumun ici diycektin herhâlde de de lilim bu mutluluktan bna hiç bişe olmaz:52::52::16:

bebisimede isimli bant mi yapcan kis olursa erkek olursa isimli bere :34: cok masrafli ciktim hee :9:

yapcam yapcammmmm tatlım valla kes dik ne var bunda söz hemde burda resmını her asamasını paylascam sende elıne gecınce bebısıne gıydırır cekersın sözzzzzzzzzzzz müüüü:52::52::52::52::52:

Regliden bigün önce yaptım bse cikmadi lilim ama hâlâ olmadm bu ay çokta belirti yasadim hala kasıklarım fena ağrı o nebilim:52: kukuşumun ici diycektin herhâlde de de lilim bu mutluluktan bna hiç bişe olmaz:52::52::16:

ayyyyyy hadi bakalım tatlım hamişsen bile belli bir değerin üstünde olmadan idrarda çıkmıyo yarın kana gidersin bakarsın tatlımmm :16::16::16::16::16::16::16:

Back
X