Canim cook cook gecmis olsun allahim acil sifalar versin ins bidaha yasatmasinKizlar bu ay musibet ayi galiba
Bnm esim 4 gun once trafik kazasi yapti araciyla.beyin kanamasi gecirdi ameliyat oldu.suan cok iyi allaha sukurler olsun.dualarinizi eksik etmeyin noluromrumden omur gitti.aglamaktan gozlerimi kor ettim.kurban oldugum allahim onu bana bagisladi.eslerinize soyleyin kemer takmadan arac kullanmasinlar.dualariniza bizide ekleyin yalvaririm
Tsk ederim topragim amin insanladım tatlım herşey allahtan allahtan gelen herşey kabulumuz tatlım napalımm allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin
canım geçmiş olsun okudum yazdıkalrınıda allah acil şifalar versin babanla teyzene allah sabır versin kazada ölen biri daha dedin ya allah şefaatçileri olsun
Genc ölüm cok zor Allahim geride kalanlara peygamber sabti versin ins çocuklarının bahtlari güzel olsunGamzee canim basiniz sagolsun... babana ve teyzenede acil sifalar diliyorum...
Bizim burdada dun bir genc 25yasinda kaza yapti mayista dugunu olacakti.. bir bebegi vardi daha 1 yasinda..
Allah'im korusun..![]()
hayırlısıyla güzel haberler alırsın canım inşallah. ama ben ancak yarın öğrenebilicem![]()
Neyi yarin ogrencen merak ettim bide aksam biciriki sevcen dimi sen süper yaa