• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben geldim :16::16::16:

Hosgeldin cnm.sabahta yazdim .bi gorundun kayboldun.

benimde belim çok ağrıyodu ya valla rhatladım bende bakalım bundan sonra böle yapcam yoruldum artık her ay aynı şeyleri yapmaktan belimde yastık izi çıktı resmen :52::52::52::52::52:

Ne cektik be lilimmm.millet ayakta tutturuyo beee:27:

hgs den sonra 3 ay içinde oluyo genelde diolar ya tatlım nasıl geçti senin hgs ağrılı mıydı bide tam sevgililer gününde :1:

Ben hsg den sonra 2 kez adet oldum canim.bakalim bu ucuncu ayim

Merhaba kızlar varmı yeni hamile olduğunu öğrenen:3:

Hosgeldin cnm.henuz yok.ama onumuzdeki gunlerde olacak insallah bati yaklasanlar ve bati gecmis arkadaslardan guzel haberler bekliyoruz

yawrum ben çok fazla yastıkla durmamıştım belimi kendim kaldırmıştım oda 10 dk yoktur bile ama tuttu tutacagı warsa tutuyo bu seferde belimi kaldırırım ama ole yastık falan koymıcam koydum önceki aylarda hiç işe yaramadı hsg çektirirken benimde eşim de beni kucagına alıp yatagıma götürmüştü hastanede ağlıyodum bende yeni yeni ayılıyodum anestezili çekilmiştim sonuçlar nasıl diye ağlıyodum kucagında :16::16::16::16:

ne kdar oldu sen hgs çektireli canım hgs den sonra kasıklarında ağrı oldumu 10 gun sonrası fln

Bende bende kokos olucamm.Bi de kiz olursa ayni seyleri giyeriz.Esimin kuzeninin var kizi 2 yasinda ayni botlardan almislar Allahim nasil tatli duruyoo.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben de ben de ben de istiyorummmmmmmmm
kızımla kendime ugg alacam.
Oğlum olursa da alacam :))))))))))))):52::52::52:

Hosgeldin cnm.henuz yok.ama onumuzdeki gunlerde olacak insallah bati yaklasanlar ve bati gecmis arkadaslardan guzel haberler bekliyoruz

ewet canım bebek mevlütüne gittim o yüzden çıktım nasılsınız bakalım napıyosunuz :16::16::16:

çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff :9:

off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???

oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşum :49::49: kafanda da kurdeleyla :9:

inşallah hepimiz öle olurz tatlım benimmmmmmmmmm :54::54::54:
iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım

kendinden önemli mi ahaytım çık o zman işten başka iş bakarsın kendine

bakcam bakalım şimdi yüz üstü bırakmış gibi olcak bakalım kendı kapansın da ben çıkmayım

ne kdar oldu sen hgs çektireli canım hgs den sonra kasıklarında ağrı oldumu 10 gun sonrası fln

çok hafif oldu canım hsg çektirdim eylülde ekimde hamiş kaldım ama kimyasal oldu bugunde temizlenicem calışmalara başlıcaz gene bakalım bidahaki aya anca tedavili olcak belki kendiliğinden bu ay olur mu olur

aynen benim arkadaşımın hatta ayakta tutmuş ben sordum nasıl yaptınız dedım ayak üstü 5 dk da ayakta yaptık dedi hatta bende şok olmuştum :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

iyiyim tatlım ama çoooook soğuk bizim iş yeri yaa bu ara işte yok sigortamda yatmıyo işi bırakcam diom ama iş yeri kapancak sanırım
:50::50::50::50: oy oy çok üzüldüm :14::14::14::14::14::14: hayata kim bakıyor şimdi

anneannesi bakıyor.
anneannesine teselli oldu Hayat.Kadının tek kızıydı kaybetti onu da.Bir de oğlu vardı ablası öldüğünde askerdeydi.

aynen benim arkadaşımın hatta ayakta tutmuş ben sordum nasıl yaptınız dedım ayak üstü 5 dk da ayakta yaptık dedi hatta bende şok olmuştum :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar :52::52::52::52:

çok hafif oldu canım hsg çektirdim eylülde ekimde hamiş kaldım ama kimyasal oldu bugunde temizlenicem calışmalara başlıcaz gene bakalım bidahaki aya anca tedavili olcak belki kendiliğinden bu ay olur mu olur

bence olur tatlım çalışmaları ihmal etme kesin olur sağlıklı olur bence benimde arada sancım giriyo kasıklarıma hgs den oluyor sanırım :44::44:

çok tatlı gerçekten. benim de canım çekti yaff :9:

off çok üzücü......... bebeğe ne oldu acaba???

oy yirimmm seni yiriiimmm... inşallah böyle olursun kuşum :49::49: kafanda da kurdeleyla :9:

anneannesi bakıyor canım.1,5 yaşlarında şimdi.2 ye yaklaştı

anneannesi bakıyor.
anneannesine teselli oldu Hayat.Kadının tek kızıydı kaybetti onu da.Bir de oğlu vardı ablası öldüğünde askerdeydi.

üzüldüm valla canım allah analı babalı büyütsün derler çok doğru ama dünyanın da düzeni bir yanda doğumlar bir yanda ölümler

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaben de ben de ben de istiyorummmmmmmmmkızımla kendime ugg alacam.Oğlum olursa da alacam :))))))))))))):52::52::52:
Botlar ugg idi canim.o kadar tatli duruyodu kiii.bende istiyommm.
Hosgeldin cnm.sabahta yazdim .bi gorundun kaybolduewet canım bebek mevlütüne gittim o yüzden çıktım nasılsınız bakalım napıyosunuz :16::16::16:
Iyiyiz cnm .dualarimizi ettik , muhabbetteyiz.Allah bizede bebeklerimizin mevludunu yapmayi nasip etsin

şu ayakta yapıpta tutanları bana getirin dövecem arkadaş kıl oluyorum ya nasıl beceriyolar :52::52::52::52:

bende acayip kıl oluyorum zaten aldırdı bebeği o zmndan beri görüşmüyorum çok üzüldüm cunki ama doğurupta öldürmketense alırdırması daha mantıklı düşünüce

bence olur tatlım çalışmaları ihmal etme kesin olur sağlıklı olur bence benimde arada sancım giriyo kasıklarıma hgs den oluyor sanırım :44::44:

benim öyle çok olmamıştı 10 gün ama canım bi kaç gün olmuştu kişiden kişiye fark edebilir hatta ben hamiş olduğumu zanetmiyodum değilim kesin diyodum

bende acayip kıl oluyorum zaten aldırdı bebeği o zmndan beri görüşmüyorum çok üzüldüm cunki ama doğurupta öldürmketense alırdırması daha mantıklı düşünüce

inanmıyorum ya aldırdımı terbiyesiz kadın rabbim bizede ewlat sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin insanlar nasıl kıyabiliyo yaa:50::50::50:

Back
X