Tskler zeycanım amin ins Allah kimseye yasatmasincanım göremedim geçmişi...söle bakarken takıldı gözüme hayırdır canım ya...Rabbim geride kalanlara sabır...ölenlere rahmet eylesin...
:) önemli bilgiler öğreniyoruz biliyorum cok eglenceli zamanda geciriyoruz ama sürekli bebek etrafinda dönüyoruz Psipsiko nun dedigi gibi geyik yqpmiyoruz artık ve ciddi ciddo konular konuşuluyor çoğunluk buda insano etkiliyo mesela hicran akıntım devam etti yumyumdan sonra dedi her tuvalete gittigimde istemsiz kontrol ediyorum iste bu gibi seylerde etkilebiyoruzTopragim valla bana burasi iyi geldi yaaaa beni biliyosun ilk girdigimdeki problemleri hepsini cozdum halletim ve suna geldigimiz durum esimle cok iyi mutluyum ve buraya bagliyrum mutlu olmami bilmeklerimi ogrendim dr arif i senden ogrendim cok memnunum mutluyum valla uzaklasmaya niyetim yok![]()
Ben de bunu demek istiorm gamsem başka knulardada destek oluoruz birbrmze ama aradan o bebek lafi çıkınca bizler tutamioz kndmizi acaba bu ay oldumu fln hemen hayallere basliorz ee buraya girmedende yapamiorz karışık durum yanı
Anlıyorum seni biraz uzaklasmak iyo gelecek sanada :)) buraya daha pozitif donecegindej eminim