• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bence bi kan testi yaptır çünkü gebelik varsa bile idrarda çıkmaya biliyo benim görümcemin kızının 15 günü geçti ve hala çıkmadı idrar testinde sonra kan verdiki hamile yani kan testi kesin sonuç ben kan testi yaptır derim sana tedavi gördün mü hiç yani dr gittin mi rahim filmi felan çektin mi:40::40::40::40:

Evet cnm butun testlerdengectık esimde bende cok sukur bı problème cikmadi ikimizdede ıste kismetindeki gunu bekliyozb3 yil bıttı ya sımdı sabırsızlanıyorum ama yıne de suan ıyıyımcunku bu. Reglım gelırse klomen ve cuhacicegi kullanacagım yıne umıt varrr rçç

bekliycem tatlım öle karar verdim :16::16::16::16::16::16:
en iyisi canım benımm
cnm ben Allahım bebeğe şifa ver diyip 100 salavat, 100 tane de Ya Şafi çektim. duasını sadece öyle yaptım. yarın salavat ve ayetel kürsi okuyacaz ya her çarşamba yaptığımız gibi o zaman bebeği de ekleriz duamıza.

anladım canım benım bende okuyabıldıgım kadar okurum canımm

Kızlarrr benim adet ağrım geçti sankim :26: buda neyin nesi ya.. paniktenmi ? yada yoksam...... :53: umut dünyası işte :37:

Son düzenleme:
bencede gelsin artık gözüm yollarda kaldıı:))) gelsinde bir kardan adamla kardan kadın yapalım birde bebişlerini yapalım hehehe biz beceremiyoz bari onların bebişleri olsun :DD

olsun tabiiiiiiiii herkesin bebişi olsun kardan kadınlarında olsun bebişleriiiiiiiii:16::16::16::16::16:
teyze anne yarısı demek bize soylemicende kime solicen :4::54:

sizin gibi teyzeleri olacağı için çok şanslı bir sıpam olcakk eminim oda çok sever sizi:16::16::16::16::16::16::16:
sağol tatlım.Gülen halimi özlemişim.çok asık suratlıydım son zamanlar.(son2-3yıl) ama geçti.
Ben de senin resmine bayıldım.Saçların çok hoş.Bu kesimi çok seviyorum.Seni de birine benzetiyorum ayrıca ben.ama sen ondan çok daha tatlısın.

beni herkese çok benzetirler fındığım her gören mutlaka bir tanıdığına benzetir en çok bengüye benzetirler :9::9::9::9::9:
en iyisi canım benımm

anladım canım benım bende okuyabıldıgım kadar okurum canımm

selammmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :3:

slmmm birimiz kocasını postaladı koştu geldii yanımızaaaa ayrıca eşinle ikiniz çok benziyorsunuz fındığım :16::16::16::16:

Back
X