- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evlisin kuzum ne kuru kiss
sürpriz yaparsın eşineinss kuşum
ben herşeyi kendim yapiorum receller haric
evdekilerle yap canim sende zaten benimki ilk mektubu okudu ağlamaktan görmedi aldiklarimi
yeni evlisin kuzum ne kuru kiss![]()
deli kız
valla canımm Allahtan eşim gececı yoksa ben dayanamayıp yapmıstım sımdıye kadar yapamıcam zaten bata kadar normalde batım pazar gunu eşime pazartesı dedim :))
canım adetin düzensize önce dr git hemen küre falan başlama çok stres yapmissin kuzum yaa evliliğinin cicim aylarinin tadini çıkar biraz sen ne kadar rahat olursan bebek o kadar kolay gelecek sana
güle güle lilimmm kolay gelsin kuşum muaaahhh
canım adetin düzensize önce dr git hemen küre falan başlama çok stres yapmissin kuzum yaa evliliğinin cicim aylarinin tadini çıkar biraz sen ne kadar rahat olursan bebek o kadar kolay gelecek sana
kilo tuylenme vs var mi peki cokda düzensiz değil canım ama sen reglinin 3.gunu git bi hormon testi yaptir bende çok bekledim pkoluydum ama şükür
hamarat kızsın valla canımm :))ben herşeyi kendim yapiorum receller haricannem yapio onlarida
evdekilerle yap canim sende zaten benimki ilk mektubu okudu ağlamaktan görmedi aldiklarimi![]()
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum allaha emanet olun çok öpüyorum sizi ççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum aşklarım benim daha evet git yemek yap
daha önce hiç yapmadım bekarken evlenince baktım olmuyo giriştim bu işlere
daha önce hiç yapmadım bekarken evlenince baktım olmuyo giriştim bu işlere
Aminn canimm aminnn![]()
vurup geçen sancılar hayıra alamettir![]()
benimde bugün agrım var sol tarafta korkuyorum:18: rabbim korusun emanetinu
benimde bugün agrım var sol tarafta korkuyorum:18: rabbim korusun emanetinu
kötü düşünceleri kovuyoruuummmm pozitik enerci yolluyorum evreneeee