• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben 4 kilo almışım tartıya göre ama gören en fazla 2 almışsındır hiç almamışsın sadece yüzün ve karnından anlıyoruz diyolar.

evet cnm hamişler peş peşe geldi, beykannesli ve deniz hamişmiş

Ayy inanmiyorum ya ben demistim ama denize cok sewindim ne zaman ogrendi deniz bgun test mi yapti kan tahlili mi

Canimm asil seninkini merak ediyorum bn yaaa :)yani bnm iki hafta sonraki halimi:1: dr dan gelir gelmez buraya koy resminii :)

2 hafta var aramızda di mi? benimkinin o bacaklarını diklemiş olan hali, senin minişin bu hali :) yerim ben o minişleri yaaa. yarın sabah ikili tarama testim var cnm, dua et...hayırlısıyla bi alim sonuçları da atarım yeni fotosunu. benim miniş geziyo valla avatarlarda, birilerinin pc'lerinde şimdiden ünlü oldu sıpam :)

2 hafta var aramızda di mi? benimkinin o bacaklarını diklemiş olan hali, senin minişin bu hali :) yerim ben o minişleri yaaa. yarın sabah ikili tarama testim var cnm, dua et...hayırlısıyla bi alim sonuçları da atarım yeni fotosunu. benim miniş geziyo valla avatarlarda, birilerinin pc'lerinde şimdiden ünlü oldu sıpam :)

Evet canim 2hafta var aramizda ;) insallah yarin guzel haberlerle donersin. Avatarlarda gordum minisini evet guzel poz vermis sipaaa:16::1:

Canimm gordum ;) masallahin var bebisin de sana benzesin insallahh:21::21: Allah nazardan korusun sizii

amin cnm inşallahhh bana benzer, eşim kumral ben kara kaş kara göz bebekleri çok severim de :))) teşekkür ederim cnm, güzellik bakan gözdedir, minişimi kıskandım birazcık galiba herkes onu koyuyo avatarına filan :))) En büyük Lorenanınki, sonra benim, sonra serapın minişi, sonra da senin miniş galiba :) diğer kızlarınki çok minik daha

kizlar ya benimde 8 aralikda bat gunum acaba test yapsammi denizde cikdi:nazar:
varsa cikar dimin ne dersiz yarin yapsammi:26:

Kızlar ben bi süredir giremedim hepiniz hamiş olmuşsunuz:31: Evli mutlu ,deniz ,çok sevindim
benim bu ay batım bugündü adet olmadım ama pek umudumda yok .bu ayda olmadıysa kaybedicem umudumu 7. Ay dolucak bekleyeli bu ay :14:

tamam canım araştırayım tşk ederim.. bişi sorucam sana kaç ay denedın hamıle kaldın bıde ne sureyle birlikte oldun eşinle.. ben gecen ay gün aşırı yapmama rağmen hüsran:14::14::14::14: ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır falan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum:51::51:

bn bu ay hamile kalmayı çok istiyorum bana hep dr arkadaşlarım ilk aydan hamile kalamazsın falan filan diyip moralimi bozdu bende o yuzden gecen ayı cok stresli sekılde gecırdım ve sonra da benden sonra evlenen arkadasım hamıle oldugunu söyleyınce daha da stres oldum. yanı dr lar da yalan mı söylüyor. kızla aslında 1 hafta arayla evlendım hep beraber dogururz hemen cocuk yapalım dıyoduk. arkadasım tam emın değildi isteyıp ıstememe konusunda kararsızdı ama hamıle kaldı ben cok ıstedım bebekle yatıp bebekle kalktım ama olmadı eşim de çok moralimi bzodu aslında ilk aydan olmaz dıye diye :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

daha çok erken ama acele mı edıyorum bılmıyorum ama ne bılım hamıle kalmak cok ıstıyorum Hayırlı zamanda hayırlıbi bebek sağlıklı Rabbim lütfen :14::14::14:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::50::50::50::50::50::50:

"Belalarin 1. Kat semaya indigi safer ayindayiz.. Bu gece birinci gecesi. Efendimiz (sav)bugün ölüm hastaligina tutulmustur. Bu gece 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu ayda hergün 100 defa la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir . Günde 100 defa okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir . Bilmeyen kardeslerimize iletelim insaallah 'Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir. "

kizlar ya benimde 8 aralikda bat gunum acaba test yapsammi denizde cikdi:nazar:
varsa cikar dimin ne dersiz yarin yapsammi:26:

cnm bence bata kadar sabretmeye çalış, eger hamişsen çıkmayabilir de testte, sonra stres yapacaksın boşuna...

Kızlar ben bi süredir giremedim hepiniz hamiş olmuşsunuz:31: Evli mutlu ,deniz ,çok sevindim
benim bu ay batım bugündü adet olmadım ama pek umudumda yok .bu ayda olmadıysa kaybedicem umudumu 7. Ay dolucak bekleyeli bu ay :14:

cnm beni takip ediyo musun bilmiyorum ama çok kızıyorum ben bu umutsuz vaka takılanlara, ne demek umudum yok, Allah nasip edecek isteyen herkese ben yürekten inanıyorum sadece dua ve sabır...gecikmen oluyo mu normalde? inşallah gördüğün tek kırmızı testin 2. kırmızısı olur

cnm kaç aydır deniyosun? niye bu kadar stres yapıyosun ki? stres hormonları olumsuz etkiliyo biliyosun

amin cnm inşallahhh bana benzer, eşim kumral ben kara kaş kara göz bebekleri çok severim de :))) teşekkür ederim cnm, güzellik bakan gözdedir, minişimi kıskandım birazcık galiba herkes onu koyuyo avatarına filan :))) En büyük Lorenanınki, sonra benim, sonra serapın minişi, sonra da senin miniş galiba :) diğer kızlarınki çok minik daha

Evet canim siralama dogruu:1: bnmki biraz onden gidiyomus gunune gore.. Normalde 9+6yiz. Ultrasonda bir hafta kadar ondeyiz bakalim nolcak ;)) iki hafta snra tekrargitcezz

Kizlar akintim oldu bgun ya benim oyle cok akintim olmaz ama basladi bi kac gundur akintim bgun braz daha fazla kendimi catladi yumosum acaba ya bu ay kendi kendime umarim hamis kalirim ya

Kizlar akintim oldu bgun ya benim oyle cok akintim olmaz ama basladi bi kac gundur akintim bgun braz daha fazla kendimi catladi yumosum acaba ya bu ay kendi kendime umarim hamis kalirim ya

inşallah cnm ama ben kendiliğinden hamile kalacağını hissediyorum nedense...akıntın nasıl? çekince uzayan türden mi?

Evet canim siralama dogruu:1: bnmki biraz onden gidiyomus gunune gore.. Normalde 9+6yiz. Ultrasonda bir hafta kadar ondeyiz bakalim nolcak ;)) iki hafta snra tekrargitcezz

yerim onu yaaa, aceleci tontişşş :) ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum yaaa

inşallah cnm ama ben kendiliğinden hamile kalacağını hissediyorum nedense...akıntın nasıl? çekince uzayan türden mi?

yerim onu yaaa, aceleci tontişşş :) ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum yaaa

Disardaydim wc ye girdim ama dikkat edemedim canim ama yumoslrimda da sanci oluyo arada hi boyle olmuyodu yaaaa bitanem insallah kendim hamis olurum sizin kuzucuklarla cok aramiz olsun istemiyorum

cnm bence bata kadar sabretmeye çalış, eger hamişsen çıkmayabilir de testte, sonra stres yapacaksın boşuna...

cnm beni takip ediyo musun bilmiyorum ama çok kızıyorum ben bu umutsuz vaka takılanlara, ne demek umudum yok, Allah nasip edecek isteyen herkese ben yürekten inanıyorum sadece dua ve sabır...gecikmen oluyo mu normalde? inşallah gördüğün tek kırmızı testin 2. kırmızısı olur

cnm kaç aydır deniyosun? niye bu kadar stres yapıyosun ki? stres hormonları olumsuz etkiliyo biliyosun
tamam canim zaten testim yok yarin alirim dedim belki ama eniyisi almamak yapmamak:52:

Back
X