• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım günaydın...bugün nasılsınız bakalım...dün başıma gelenler:Kızlar duştayken suları kestiler kalan suyla yıkanıp çıktım.eve gelmeden önce iş yerinin tuvalet tavanı su akıtıyormuş bilemedim saçıma damladı... Bu bir talih meselesi mi yoksa şanssızlık mı şaka gibi ya....hala inanamıyorum ve hala gülüyorum....:9::9::9::9:

dün sende sularla ilgili talihsizlik varmış bende de elektrikler ile ilgili :1::1: otobüsün elektrikleri gitti. kapalı kaldık. işyerine geldim. bilgisayarın içi yandı :1: Allah'tan yenisi geldi:1::1:

canlarım günaydın...bugün nasılsınız bakalım...dün başıma gelenler:Kızlar duştayken suları kestiler kalan suyla yıkanıp çıktım.eve gelmeden önce iş yerinin tuvalet tavanı su akıtıyormuş bilemedim saçıma damladı... Bu bir talih meselesi mi yoksa şanssızlık mı şaka gibi ya....hala inanamıyorum ve hala gülüyorum....:9::9::9::9:

Günaydınnnnn. :21::21::21::21: Zaten bi terslik oldu mu üst üste gelir. Öğleden sonra okuyacağım inşallah. Mesaj atarım. :21::21::21::21:

günaydın cicişlerimmmmmmmm Allah neşenizi bozmasın...

Zeycanım aksilikler bunlarla kalsın SAĞLIK olsun canım arkadaşım... bu okuduklarımı sana yollarım öğlenden sonra bugün işlerim yoğun ama olsun

Gunaydin kizlaaaarrrrr kimsecikler yoo k topigi ben acayim dedim :-)
:13::13:Günaydıınnnn, ben varım dilekcim. :13::13: Ama sen yoksun :) :23::23:
Çok güzel burnun canım.Ben çok beğendim.:21:
:118: :118: :119: herkeslere günaydııınnnnnnnn :119: :118: :118: :54: :54: kocaaaammmmmmaaaaaaannnnnn öpücükler size :54: :54:
Gunaydiiinnn kizlarrrr..Hasrett tes. .ederim cnmmBurnumu sevim bende o zaman.Denizz varmi degisiklik bakim nasil hissediyosunnn

Günaydın kızlaaaarrrrr :54::54::54:
Gunaydinnn canim
günaydın cicişlerimmmmmmmm Allah neşenizi bozmasın...Zeycanım aksilikler bunlarla kalsın SAĞLIK olsun canım arkadaşım... bu okuduklarımı sana yollarım öğlenden sonra bugün işlerim yoğun ama olsun
Gunaydin guzel guluslu kukucanimmm.hep gul olurmu

Hz. Cabir’den nakledildiğine göre, Hz. Peygamber şöyle buyurdu:
Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: “Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.. (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum’ ” (Taberanî, Kitabu’d-Dua, 1/45; el-Mucemu’l-Evsat, 8/216)

(Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle: (Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12] - See more at: Çocuk (Bebek) olması için yapılacak DUA !

Back
X