• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ya benim patronice cok vicdansixz yaa.sinirlerim bozuldu.
Departmanda hamis bir arkadas vardi ilac kullanmasina ragmen kanamasi oluyordu.
Gecenlerde 1 hafta rapor kullandi.simdi kanamasi olmus apar topar doktora gitti.iyiymis ama doktor 1 hafta daha rapor vermis dinlensin diye.
Patronice de hic vakit kaybetmedi yeni birini alcam boyle olmaz dedi.
Kizin defterini durdu iki dakkada.
Cok sinir oldum ya ne kadar vicdansiz.idare edebilcek durumdaydi aslinda.
:47::47: bogasim var kadini

hamile olduğu için işten atamaz. atarsa hemen işe geri alınma ve manevi tazminat davası açsın. hem işine geri döner hemde tazminat alır. uğraşanla uğraşacaksın...

selammmmmmmmmmm kızlaarrrrrr :3::3::3::3: nasılsınız maşallah neşesiniz eksik olmasın

hamile olduğu için işten atamaz. atarsa hemen işe geri alınma ve manevi tazminat davası açsın. hem işine geri döner hemde tazminat alır. uğraşanla uğraşacaksın...

kesinlikle katılıyorum çok sinir oldum bende yaaa dava açsın pislikkarıı yolarım onu :47::47::47::47: ne insanlar şu hayatta yaa :47::47::47::47::47:

Kizlar ya benim patronice cok vicdansixz yaa.sinirlerim bozuldu.
Departmanda hamis bir arkadas vardi ilac kullanmasina ragmen kanamasi oluyordu.
Gecenlerde 1 hafta rapor kullandi.simdi kanamasi olmus apar topar doktora gitti.iyiymis ama doktor 1 hafta daha rapor vermis dinlensin diye.
Patronice de hic vakit kaybetmedi yeni birini alcam boyle olmaz dedi.
Kizin defterini durdu iki dakkada.
Cok sinir oldum ya ne kadar vicdansiz.idare edebilcek durumdaydi aslinda.
:47::47: bogasim var kadini

kadın aslında kadının halinden anlaması lazım ama çok vicdansız bir mahluk olduğu ortada Allah acısını çıkarır bir yerinden görür günü nü oooo:47::41::41::41::41:

Ayy kayinvalidemde kaliyorum kizlar ve ilk defa esim olmadan kaliyorum :) gerci cocukken cok kalmisligim var ama simdi farkli tabii:1:
Onlar bi yere gitti simdi. Yapilcak bsy varmi dedim pilav yapabilirsen yap iyi degisen ugrasma gelnce yapariz ddi. Oda hasta zaten.yapmasina yaparim daaa ayy heycan yaptim yaa normalde tutan pilavim smdi lapa olur heycandann:21::21:

Ayy kayinvalidemde kaliyorum kizlar ve ilk defa esim olmadan kaliyorum :) gerci cocukken cok kalmisligim var ama simdi farkli tabii:1:
Onlar bi yere gitti simdi. Yapilcak bsy varmi dedim pilav yapabilirsen yap iyi degisen ugrasma gelnce yapariz ddi. Oda hasta zaten.yapmasina yaparim daaa ayy heycan yaptim yaa normalde tutan pilavim smdi lapa olur heycandann:21::21:

ben her zaman 1 pardan prince 1 buçuk bardak su koyarım ve pirinci ıslatmam oyle yapamıyorum we pilawlarım hiç lapa olmaz canım:21::21::21::21:

Back
X