ağrılara takılma şişkinlik de olabilir ilaçlar yapior
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinki neydi kuzum kaçırdım ben
saol bidenemmmmm
bakkk bakkk pilavlarımızda aynı ölçüdeeee bi akrabalık falan çıkacak aramızda hade bakalım![]()
nalan mnykbiraz önce karar verdimm
neden ttalım hayırdırr
biz yıl basi kutlamayız canım
ben her zaman 1 pardan prince 1 buçuk bardak su koyarım ve pirinci ıslatmam oyle yapamıyorum we pilawlarım hiç lapa olmaz canım![]()
canım 1 e 1 bucuk su süper olur bide pişmesine yakın şeker 1 çay kaşığı ve çok az limon suyu koy mükemmel olur
kolay gelsin canım aynen öyle olur ne kadar özen gostersende![]()
Ayy normalde bnm de kotu olmaz yemeklerim ama ilk kez yapiyorum burda oyuzden stres yaptim :) serap abla dedigin mantikli ben hemen yapiim istedgm gibi olmazsa bi daha yaparim artiko zaman hemen yap beğenmezsen yenisini yaparsın canım.. panik stres yapmadan yap...
Ihtiyaci olmazmi .bebek geliyo masraflar artacak.dogumdu , hastaneydi bi suru para.çok üzüldüm ya belkide o işe ihtiyacı wardı kızın yazık yaaa ewettt çıkalım tepesine saçını başını yolalım o kadınınnnn![]()
eşimle şarkımız yoktu bende çok severim nalanın bu aşrkısı o olsun dedimmm çok güzel değil mi ben seviyorum
biz yıl basi kutlamayız canım![]()
du bude ben dinleyim indireyimde
Ihtiyaci olmazmi .bebek geliyo masraflar artacak.dogumdu , hastaneydi bi suru para.
En azindan doguma kadar boyle idare ederdi arada rapor alarak.
Allah islah etsin boyle vicdansizlari
yaramazlık yaparız ama dioyazık kız onlara da
![]()
benim eşim geç geliyor yıl başı günü alusveris olur diye geç kapatıyorlar
benim eşim geç geliyor yıl başı günü alusveris olur diye geç kapatıyorlar
yazik kiss beni rahatsız etmemek için yastik kucaklayıp yatıyor bisey olmaz saril diorum olmaz dio..
yılbasi sıradan bi gün benim için ya
du bude ben dinleyim indireyimde