şarkınız çok güzel yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şarkınız çok güzel yaa
kaç gün den beri o kadar kötüydüm ki ağlamak istiyodum ama gözlerimde yaşlar akmıyodum şimdi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ben kocamı ne zaman baba yapcam ya hep başkalarının bebeğini seviyor her dr ye gitiğimizde bıktım artık bu durumdan diyo bu ay son bi daha gitmeyiz diyo![]()
şarkınız çok güzel yaa![]()
çok zorr allahım muhammet aşkına sabır versin hepiimize
![]()
benimde aklıme bebeğim geldi... ben iyi değilim kızlar ya
sanki olmayacak gibi...b,lm,yorum iyi değilim işte
ayy baya baya wahim durumu bu adamlar böyle demekki benimkide hamiş olduğumu öğrendiğinde yatakta sarılırken göbeğime hiç dokunmuyodu![]()
noldu gönlümün çöpsüz üzümü
tmm oynamayalım![]()
çok zorr allahım muhammet aşkına sabır versin hepiimize
![]()
Havvacim kukulogum yapmayin böyle olacak tabiki rabbim bizi sınıyor sınav oluyoruz isyan etmeden geçecez ins bu yollardan
ağla çok iyi geliyor cnm insan rahatlıyor işalah olur bizimde bebişlerimiz bizde anne oluruzzz o duyguyu tadarızzzbizden sonra evlenen lerin hepsinin bebeği oldu sadece biz kaldık alahı sabır versin bizeeee
![]()
kızlaaar sınavdan geri kalmak üzereyiz allahım kalplerimizi sınıyor bakalım isyan etçekler mi lütfen şeytanın nefsimize girmesine izin vermeyin
ağla çok iyi geliyor cnm insan rahatlıyor işalah olur bizimde bebişlerimiz bizde anne oluruzzz o duyguyu tadarızzzbizden sonra evlenen lerin hepsinin bebeği oldu sadece biz kaldık alahı sabır versin bizeeee
![]()
![]()
olur mu kızzzzzbenim kocuşum arkamdan sarıldı eli karnımda nefesi boynumda.. sizi çok seviyorum diyerek uyuduk :85: :85: sabahta pücüklerle uyandım..
bebişimin annesi günaydın diyodu..
Allahımmmm dilerim elleri bizi saramaz hale gelinceye dek saglıkla büyüsün kuzum sonrada aramıza alacagımız minişimiz olsun
![]()
![]()
zor bi süreç canım allah yardımcın olsun ama böyle yaparsan bebiş gelmez o mutlu bi anneye gelmek ister hadi topla kendini
Ben tek basima alt edemem bu kariyi cok iri cunku.
Uzerine hep birlikte cikip tepinelim.
Yasal haklari var tabi , cikartirsa yanar zaten.
Nasil yapicak bilemiuorum.tazminatini verip anlasirmi artik.
Kizin haberi yok pazartesi gelince konuscakmis.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
![]()
kızlar böyle olmamıştım uzun zamandır bugün yataktan kötü kalktım zaten bilmiyorum duygusal olarak çok yoğunum içimde korkular var bilmiyorum işte...isyan etmek falan değil... kalbim acıyor ruhum acıyor sanki![]()
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CNM
yapma böyle cnm ya!! düzelicek rabbimin izniyle kendini yıpratma böylee !!! zaman herşeyin ilacı canım zaman geçtikçe yaralarımız kabuk bağlıyor izi kalanlarda oluyor kalmayanlarda lyor ama o izlere baktıkça kendimizi yıpratmaktan başka birşeye yaramıyor giden geri gelmiyor tatlım üzülmeee inşallah herşey yoluna giderecek zaman gelecek bugünlerine gülüp geçeceksin unutma bunu
kızlar böyle olmamıştım uzun zamandır bugün yataktan kötü kalktım zaten bilmiyorum duygusal olarak çok yoğunum içimde korkular var bilmiyorum işte...isyan etmek falan değil... kalbim acıyor ruhum acıyor sanki![]()