• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

saol cannım benımm ınsallah. bebişlerimiz hepimizn gobişlerine gelsınn ınsallahhh ve rabbım kucagımıza almayı nasıp etsınn

inşallah cnm inşallahhh!!!!!!!!!! amiinnnnn

hafta sonu internetten alışveriş yaptım seramik tencere aldım birtane birde çift kişilik nevresim takımı aldım ..... ihtiyaç bitmiyor evde hiç gerçekten .... 4 yıl oldu tencerelerimi alalı yapışıyor altları bir tane aldım seramik tencere memnun kalırsam bir iki tane daha alacağım kullanan var mı?? sermik tencere

geneli ist da yaşıyor bulusabilirler aslinda

İsten cikmis olabilir canlarim bende arada susuyorum yemek yapiyorum o yuzden :-D

bende birazdan suscam bi daha konusmucamm :52::52: kocis gelcek:9:

haklıısn bulaşabilirler aslında!!!! bizim öyle imkanımız olsa buluşurduk hicranım dimi!!!

olabilir cnm ... kolay gelsin dilekçim menüde ne var ? bnim ünden yemeğim var yapmayacağğım yarın yaparım artık!

:1: erken geliyor kocişin artık sanırım cnm !!!! kışın erken gliyor heralde benimkide dün 8 de geldi gezmeye gittik bugün gelir gene gidelim der dün gece sinir oldum zaten onaaa siinir etti beniii:47:

inşallah cnm inşallahhh!!!!!!!!!! amiinnnnn

hafta sonu internetten alışveriş yaptım seramik tencere aldım birtane birde çift kişilik nevresim takımı aldım ..... ihtiyaç bitmiyor evde hiç gerçekten .... 4 yıl oldu tencerelerimi alalı yapışıyor altları bir tane aldım seramik tencere memnun kalırsam bir iki tane daha alacağım kullanan var mı?? sermik tencere

aynen canım evdekı eksıklere bakınca habıre eksıkler cıkıyor valla bıtmek bılmıyor. ben 20 aylık evlyım bnm bıle baksam bırsuru eksık cıkıo. valla canım ben kullanmadım seramık tencere

seramik iyi canım markadan markaya değişiyor bazilarina yapisiomus.... Bende alcam da

ben tacın kini sipariş verdim ceminkini almış benim komşu yapışıyor pilav yaparken bende almadım ondan kırmızıyı çok seviyorum kırmızı aldım :1:

msjim geldi miii

geldi cnm cevap attım!!!

aynen canım evdekı eksıklere bakınca habıre eksıkler cıkıyor valla bıtmek bılmıyor. ben 20 aylık evlyım bnm bıle baksam bırsuru eksık cıkıo. valla canım ben kullanmadım seramık tencere

haklıısn !cnm bitmez daha dün alışveriş yaptı gene eksik gene eksik çıkıyo kafayı yiyorum...

tabi bulusurduk.... Evet kisin biraz daha erken geliyor şükür ki... Ufff netim gidioo

benimde telefonun şarjı azalmış kapanmadan şarj edeyim bende artık yarın görüşürüz canlarım
kendinize iyi bakınn Allaaha emnet olunuz rose kaçarrr

ben tacın kini sipariş verdim ceminkini almış benim komşu yapışıyor pilav yaparken bende almadım ondan kırmızıyı çok seviyorum kırmızı aldım :1:

geldi cnm cevap attım!!!

haklıısn !cnm bitmez daha dün alışveriş yaptı gene eksik gene eksik çıkıyo kafayı yiyorum...

benimde telefonun şarjı azalmış kapanmadan şarj edeyim bende artık yarın görüşürüz canlarım
kendinize iyi bakınn Allaaha emnet olunuz rose kaçarrr

aynen canım bende sıyırcam kafayı :))) tmm canım benımm gorusuruzzzzzzzzzzzzz

tamam canım ben kullanayım geli gelmez zayarım sizlere adını alırsınız

Back
X