Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana katılıyorum canım kesinlikle eskiler yeniler ne demek grup muyuz onu anlayamadım bize yorum yapılmayacaksa biz konuşmayalım hiç bence pskilolojin iyi değil canım alınacak hiçbirşey yok hayırlı cumalar kızlar ...
banada pek yorum yapılmıyo arada gamse20 yapıyo sağolsun bi tek denizde yaptı geçenlerde sayılı yani ben şimdi kızayım mı ben yine seviyorum bu topiği aynı amaç için buradayız..

Ben de yapmıştım ya kıs.battaşım unuttun beni :)))

Kıslar bugün cuma.Hepimis okuyalım..........
Cuma günü 1000 defa “Yâ Vâlî” ism-i şerifini okuyarak dua edenin duası kabul olur, işleri kolaylaşır.
Ya Vali anlamı: Yardım eden, destek veren, veli, dost, işleri düzenleyen, yöneten ve idare eden.demekmiş.

hg lilimmmmm canim benimmm :54: sooonnn 7 :46:

hoş bulduk bitanemm :16::16::16:
hadi bakimmm az kaldı lilicimm :9: ayrıca psiksiko seni de yazdı ama görmedin sanırım. sen de bizdensin biliyon :34:

evet az kaldı bebğimmm şu 7 gün ansıl geçcicek beklemek gerçekten zorr en zor kısmı şu son 7 bence bugun sabah test yapmamak için zor tuttum kendımı evde test olamsıda kötü bişi insanın hemen yapası gelio yaaa :52::52::52:

sevindim canım kraker tuzlu leblebi iyi gelmiyor mu ins senin de hemen gecerr bulantin çok kötü bi durum hamileliği hastalik gibi yapio...benim yok çok şükür inş hic olmaz en korktuğum şey... Ama bende afedersin barsaklari bozmusummm kosa kosa gittim wc karnim agrio :17: haftaya cuma gidicem canım ins testler istemişti dr onları yaptircam vee kalp atisini duymayi umuyorum

cnm benim bulantıdan ziyade mide yanmam var. o kadar etkiliyo ki beni. rennie duo verdi doktorum. bende bekarken de reflü ve gastrit vardı zaten. hamilelikte mahvetti beni. evet ya senin daha testler var di mi? 1 hafta çabucacık geçse de duysan kalp atışlarını. çok heyecan verici yaaa

Amin canım inşallah.. isteyen herkes en kısa zamanda bu mucizeye kavuşur canım..

aminnnnn cnm, ya sonucu yaz ama hemen...merak ederim.

canımmm çok hoşsunn eşinle de çok yakışmışsınız maşallah :nazar::nazar: ayrıca saç rengi seni nasıl değiştirmiş öyle :53: kızılı da çok beğeniyorum ben sen de :34:

inşallah canımmm :16::16: heyecanla bekliyoruzzzz

canım benim biz de ona göre davranalım. ben öyle yapıyorum valla :40: ne kadar ekmek o kadar köfte yani :9::9:

bekleyin minişi teyzeleri azıcık daha büyüsün, birlikte isim arayacaz ona :)

Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm :16::16::16:

Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça

Gunaydin minikimmm.minikli minikimmm:54:

kızlar allahın izniyle toteme devam soooon 7 :16::16::16:
hayırlı cumlarrrr
ayrıca yazılanları okudum çok üzüldüm eskiler yeniler die katagori olcaksa bilelim ona göre konuşalım

Lilim gunaydinn.eski yeni yok bebekimmm yaa .kukulogumuz sinirlenmis sadece birazcik.

bence de cnm çok fazla yeme, babası da görsün miniğini...ayyy çok güzel bi duygu ya...Rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallahhhhhh

Amiin canim insallahhh ya

hadi ya esra erol yine mi hamileymiş vay anammmmmmm vay nilde hamile ohhh ohhhhhh biz kaldık yani :8::8:

Aaa hamilemiymislerr.way anam biz nie degiliz yaaa.offfff:47:

duuu bende öyle yapim artikinnn yoook öyle 3 kuruşa 5 köfte:52:

yaniiiiiiii :52::52:

Kızlar disardayim ama cepten atamadim resmi :(( çok silik çizgiiiii

olsun canım birara atarsın. önemli olan o çift çizgiyi görmüş olman tekrar hayırlı olsunnn :64::64::64::64:

hoş bulduk bitanemm :16::16::16:

evet az kaldı bebğimmm şu 7 gün ansıl geçcicek beklemek gerçekten zorr en zor kısmı şu son 7 bence bugun sabah test yapmamak için zor tuttum kendımı evde test olamsıda kötü bişi insanın hemen yapası gelio yaaa :52::52::52:

1 hafta önce test mi olur kız? bence sen çok erken saymaya başladığın için zor geliyor şimdi. ben 3 gün falan kala heyecanlanıyorum :9::9:

cnm benim bulantıdan ziyade mide yanmam var. o kadar etkiliyo ki beni. rennie duo verdi doktorum. bende bekarken de reflü ve gastrit vardı zaten. hamilelikte mahvetti beni. evet ya senin daha testler var di mi? 1 hafta çabucacık geçse de duysan kalp atışlarını. çok heyecan verici yaaa
bekleyin minişi teyzeleri azıcık daha büyüsün, birlikte isim arayacaz ona :)

bende gastrit var hamileliğim zor mu geçer ki :26::26:
ararız tabiii seve seve hatta :16::16:

ama nil kaç tüp bebek denemesi vs yaptı, evlendiğinden beri ugrasıyormuş..
neyse umut oluyor bize de millet patır patır doğuruyor..

hakkaten millet doğuruyo :nazar: hayırlısı olsun bakalım sıra birgün bizede gelir elbet..dua edelim bol bol cuma günü hayrına..

Gunaydin minikimmm.minikli minikimmm:54:

Lilim gunaydinn.eski yeni yok bebekimmm yaa .kukulogumuz sinirlenmis sadece birazcik.

Amiin canim insallahhh ya

Aaa hamilemiymislerr.way anam biz nie degiliz yaaa.offfff:47:

tmm canım topiğin sünnetcisi sen ne dersen o korkarım ben kıt kıttan
yaniiiiiiii :52::52:

olsun canım birara atarsın. önemli olan o çift çizgiyi görmüş olman tekrar hayırlı olsunnn :64::64::64::64:

1 hafta önce test mi olur kız? bence sen çok erken saymaya başladığın için zor geliyor şimdi. ben 3 gün falan kala heyecanlanıyorum :9::9:

evet 25 te fln başladım bende ondan :1::1::1::1: deniz gibi oldum sabırsızım ama yapmıycam söz verdim kendıme en erken bat günü

günaydın canım...konuyu bilmiyorum ne olmuşşş...:26::26:

dün pisikom bir şey yazmış 6 kişi online mış ama cvp yazmamışlar yenilerden mış kızlar onlara kızmış ne varsa eskilerde var dedi de saat 11 bucukta yazmış ondan sinirliydi bugün

canımmm çok hoşsunn eşinle de çok yakışmışsınız maşallah :nazar::nazar: ayrıca saç rengi seni nasıl değiştirmiş öyle :53: kızılı da çok beğeniyorum ben sen de :34:

inşallah canımmm :16::16: heyecanla bekliyoruzzzz

canım benim biz de ona göre davranalım. ben öyle yapıyorum valla :40: ne kadar ekmek o kadar köfte yani :9::9:

Saoll bidenemmmm .bende kizilda karar kildim bir senedir boyleyimmm:27:

Back
X