Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben de yapmıştım ya kıs.battaşım unuttun beni :)))

Kıslar bugün cuma.Hepimis okuyalım..........
Cuma günü 1000 defa “Yâ Vâlî” ism-i şerifini okuyarak dua edenin duası kabul olur, işleri kolaylaşır.
Ya Vali anlamı: Yardım eden, destek veren, veli, dost, işleri düzenleyen, yöneten ve idare eden.demekmiş.

aynen canım ya unutmuşum seni :30:

Canlarım iyiyim adetim başlıyor sanırım lekelenmem devam ediyor toplantım var şimdi doktoru arayamadım ama arıcam... Kızdım ben ama size değil... Neyse hadi kapatalım bu konuyu... Sadece paylaşmak istedim iyiyim merak etmeyin.. Ama ben tanımadığım insanlara artık yazmam dün kızdığım kişiye de... Başka bir sayfada başka bişeyle ilgilense de sayfayı kapatırken bakıyorsun sonuçta... Neyyyseeeee sallayın gitsin can dostlarım

günaydın canım adet olmuşsun hayırlısı olsun inşallah :54::54:

günaydın bebişim nasılsın?? hala göremedik yeğenimizin yeni fotosunu :19::9:

ben var mıyım o top 10da :52: benimkinde sen varsın da :17::17:

kızlar günaydın..

psikom ben de kaç kez soru soruyorum muhabbet başka bir seye dönüyor kaynayıp gidiyor sorularım, alınıyorum ama küsmüyorum. sen de kendi üzerine alınma canım benim, belki bilmediklerinden belki acık bırakıp ekran basında olmadıklarındandır.
eskiler yeniler diye gruplaşmayalım lütfen grubumuz çok güzel herkes aynı amaç için burda..

seviyorum ulen seni :1::1::1:

Bebammm kuzummm... takma kafayi bosver.. ayy benimde basliyo bu sabah kirmizilar geliyooo.. sonunda bugun dusukten sonra 42.gun.. rahatladimm.. yaww.. :32::32::32:

Kolay gelsin canimm... gel sonra..

ne bileyim öyle favorilerim falan deyince kıskanasım tuttu sanırım.. :1:

Kızlar günaydın..iki gün önce eşimin dedesi vefat etti dedemiz 81 yaşındaydı...dün cenazesi vardı be ben yüzünü görmek istedim ilk defa Bi cenazeye baktım ve çok etkilendim korkuyorum evde şuann yalnızım ve uyuyamıyorum korkuyorum hiçbişey yapamıyorum off :'(:'(

kimin facesini tontişim? bende Gamze ekli sadece, Dilketincimi Gamzede gördüm tesadüfen.

günaydın şekerler....nasılsınız bakalım....:16::16::16:

ben çekmeye başlıyorum canım:16:

Çek tabi bebeğim.Ben başladım bile :)))
Kızlar bundan olmayan varsa alsın valla tesbih çekerken çok kolay oluyor.Genelde kırtasiyelerde satılıyor.1-2 lira falan.

Arkadan da lilim çıkmış çok tatlı.Ablası sevsin :)))):54::54::54:

Eklentiler

• $20131206_101913.webp
    $20131206_101913.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bundan olmayan varsa alsın valla tesbih çekerken çok kolay oluyor.Genelde kırtasiyelerde satılıyor.1-2 lira falan.

bunlar tesadüf olamazzzzzzz beni sevdiğin ne kadar da belliii kuşum benimmmmm :16::16::16::16::16:

Gunaydinnnnnnnnnnn kuzucuklarimmmmmm :16::16::16:

Ne olmuş burda yaww :26: üzüldüm okudukça

Kapatalim cnm bencede bosver sen.hadi kolay gelsinn

Dilketinimmm guzelimm nasilsin..kiz bikac foto ekledim albumumee

Arada oluyo canim boyle seyler.takilmamak lazim sonucta kumse kimseyi zorlayamazz.
Iyiyiz boyle dimii

sana katılıyorum canım kesinlikle eskiler yeniler ne demek grup muyuz onu anlayamadım bize yorum yapılmayacaksa biz konuşmayalım hiç bence pskilolojin iyi değil canım alınacak hiçbirşey yok hayırlı cumalar kızlar ...
banada pek yorum yapılmıyo arada gamse20 yapıyo sağolsun bi tek denizde yaptı geçenlerde sayılı yani ben şimdi kızayım mı ben yine seviyorum bu topiği aynı amaç için buradayız..

Kızlar disardayim ama cepten atamadim resmi :(( çok silik çizgiiiii
günaydın tatlışlar....nasılsınız_??:16::16::16:
Günaydın balım ben sana yazdım ama görmedin sanırım... ben çok iyiyim sen de o kötü haberlerle üzme kendini canımmm :54: herkes ettiğini bulur
evet canım pc de açık kalıyo okuyamıyorum...saol tallım..biz bugün iyiz sen nasılsın...bugün dua yapcam herkes 11.15 e hazır olsun dualarınızı özelden yazın....:49::49::49:

bende gastrit var hamileliğim zor mu geçer ki :26::26:
ararız tabiii seve seve hatta :16::16:

valla cnm doktor direkt mide problemin var mıydı dedi geçmişte, hamilelikte tetikleyebiliyormuş gastrit falan...teyze değil misiniz bulacaksınız tabi :)

ayyy gastrit bendede vardi onceden geçti şükür kivrandirirdi resmen agri yanma çok geçmiş olsun canım ya o ilaç iyi gelirdi bana ins sende fayda görürsün...evet çok heyecanliyim kalp atislarini bi duysam cok rahatlayacam

duyarsın kuşum rahat ol...ben onu da kalp atışını da yerim yaa...ay evet cnm inşallah faydası olur.

günaydın şekerler....nasılsınız bakalım....:16::16::16:

Zeycannnnnnn duamızı yapmıyor muyuz? bugün ne okuyalım?

Allah kabul etsin cnm

Back
X