Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımmmmmmmm bunu güzel dedin kafamda bir ampul yandı:28::28::28::28: evde olursam bebek nedn olmuyo şu şunu demiş annemde yok bilmem der der kendımı bitiririm olay kapanmıştır kuşum çıkmıyorum 1 ay daha denem süresi veriyorum olmazsa çıkıyorummm bu kadar nokta net :1::1::1:

tmm kuşum işten çıkmaktan vaz gectim evde olursam herşeyi çok kafama takarım işte en azından gelen giden fln filan derken kafaya takmam 1 ay daha olmazsa kesin çıkarım ama :16::16::16::16::16:

inşaat firmasında çalışıyorum teknikerim plan çiziyorum ama şuan iş olmadığı için emlak yani ev satmaya çalışıyorum ev satarsam yeni planlara başlıycaz

evet bebeğim var ya... ama miniğimiz olana kadar bunları hafifletmen lazım...

ayyyy heyecanladımmmm

sen bebeğin eşin çok sağlıklı olun zaten babası ona herşeyin en iyisiniz alırrrr:16:

kız biz duymadık bişey lilimmmm:9::9::9: amaaaannn adamda haketti ama o laflarııı:9::9::9:
sigorta önemli kuşum ya bu ay da bekle yapmazsa bir akraBANA eşine dostuna şikayet ettir... ozaman mecbur ödicek uyuz

Ewet btanelerim yeni bi aya baslicaz ben psiko monbebe bidahaki aya bebeklerimizle birlijte giricez ben buna yurekten inaniyorum :-D

saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş.. :14: :14: :14: ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona :14: :14:

ben anlamıyorum bu işlerden canım ama nolur üzülme. offff........ sakın yanlış anlama Rabbim korusun sizi eğer dediğin gibi bişeyse de o dediğin konuyu araştırırsın canım. testi onun için erken yapmıştın ya....

hımmmmmmmm bunu güzel dedin kafamda bir ampul yandı:28::28::28::28: evde olursam bebek nedn olmuyo şu şunu demiş annemde yok bilmem der der kendımı bitiririm olay kapanmıştır kuşum çıkmıyorum 1 ay daha denem süresi veriyorum olmazsa çıkıyorummm bu kadar nokta net :1::1::1:

yani bizi özlemeyeceksin öyle mi :5: sen yine de bir yandan iş ara ama kuşum boşluğa düşme sonra

saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş.. :14: :14: :14: ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona :14: :14:

cnm nie üzüyorsun kendını ya belki yükselir yaaa ben bilmiyorum aslında değerlerden anlamıyorum ama sen demiştin ya 8 bile olsa razıyım die bende 20 iyi sandım of üzülme hemen yükselir belki

bi sakin olur musun lütfen...neden panikleyip en kötüsünü düşünüyorsun hemen? dış gebelik olduğunu anlamak için kan testini en az 2 kez daha yaptırman lazım. dua et bol bol, gayet de sağlıklı olacak aksini düşünmemeye çalış.

ben anlamıyorum bu işlerden canım ama nolur üzülme. offff........ sakın yanlış anlama Rabbim korusun sizi eğer dediğin gibi bişeyse de o dediğin konuyu araştırırsın canım. testi onun için erken yapmıştın ya....

yani bizi özlemeyeceksin öyle mi :5: sen yine de bir yandan iş ara ama kuşum boşluğa düşme sonra

çok özlerim hemdeeee:5::5: aslında sizin için çıkmıycam iş bakıyrum bebeğimmmm bulursam hemen oraya geçerimm

Deniz sakin ol batina kac gun war simdi senin belko gec dollenmedir ondan disuktur degerin offf kendim geldin gozumun onune bak sabirl bekle we p.tesi tekardan yaptir hayirlisi ne ise o olsun diye dua et canim

aşkoşlarııımmm patron geldi maaşımı verdi bende sigorta yı durdurmuşzunuz o ne zaman olcak dedim senın maaşı bile arkadşımdan aldım dedi bir ev satalım başlatcam dedi bende hiç cvp vermeden kafamı cevirdim

Holleeeyyy lilim ıslatalım bunu :))))
Nereye götürüyorsun bizi :32::32::32::32::32:

üzülme lilim biraz daha sabret bence.Hem işin de rahatmış.Baktın olmuyor bırakırsın.Ya da hamiş kalırsan bırakırsın.daha güzel olur.Ama sana bir ufo alsın üşütmesin seni.:20::20::20::20:

cnm nie üzüyorsun kendını ya belki yükselir yaaa ben bilmiyorum aslında değerlerden anlamıyorum ama sen demiştin ya 8 bile olsa razıyım die bende 20 iyi sandım of üzülme hemen yükselir belki

bi sakin olur musun lütfen...neden panikleyip en kötüsünü düşünüyorsun hemen? dış gebelik olduğunu anlamak için kan testini en az 2 kez daha yaptırman lazım. dua et bol bol, gayet de sağlıklı olacak aksini düşünmemeye çalış.

elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..

doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo

elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..

doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo
Deniz sakin ama sakin bidaha byle deme sakin ol sukret rabbime sigin seni o kadar iyi anliyorum ki bende daha yeni bebeimi kaybettim sakin ol lutfen isyan etme sakin ama sakin :-(

hatırlamaz mıyız hoşgeldin Deryacım ya nerelerdesin özlettin kendini
off sorma tatlım yaa, denetleme üstüne denetleme geçirdik, işlerim çok yoğundu gelemedim yani :( şimdi biraz işim rahatlar gibi oldu, denetçi de birazdan gider artık, onun verdiği rahatlıkla bi bakayım dedim :1:
sen neler yapıyorsun? Eşinin sonuçlar için doktor ne dedi? hangi aşamadasınız şimdi?

hoşbuldum hicranım :54: nasılsın? bebiş nasıl :34:

off sorma tatlım yaa, denetleme üstüne denetleme geçirdik, işlerim çok yoğundu gelemedim yani :( şimdi biraz işim rahatlar gibi oldu, denetçi de birazdan gider artık, onun verdiği rahatlıkla bi bakayım dedim :1:
sen neler yapıyorsun? Eşinin sonuçlar için doktor ne dedi? hangi aşamadasınız şimdi?

hoşbuldum hicranım :54: nasılsın? bebiş nasıl :34:

Rabbim kolaylık versin canımmm.. oy nasıl da hatırlarmış :54: eşim ultrasona girdi canım. çok şükür herşeyi iyiymiş. raporunu da okudum ben bir sıkıntı yok çok şükür. normal yolla olur inşallah demiş doktor :16: sen nasılsın? durumlar nasıl iş dışında?

deniz seni çok iyi anlıyorum hayatım inşallah tahminlerde yanılırsın ama eğer düşükse de yapacak bişey yok ne desek boş biliyorum üzüldüğünü de çok iyi biliyorum haklısın da elbette ama inan var bişey bizim bilmediğimiz bilemediğimiz ama bizim için hayırlı olan bişeyler var bende diyodum hep ilk aydan hamile kalırım diye 7 ay oldu canım hep hüsran ve sağlık problemi de yok çok şükür ama niye diye soruyorum zaman zaman hayal kırıklığı yaşadım inan 20 düşük gibi geldi banada ama tabi taktir Allah ın canım..

Back
X