Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rabbim kolaylık versin canımmm.. oy nasıl da hatırlarmış :54: eşim ultrasona girdi canım. çok şükür herşeyi iyiymiş. raporunu da okudum ben bir sıkıntı yok çok şükür. normal yolla olur inşallah demiş doktor :16: sen nasılsın? durumlar nasıl iş dışında?
Hatırlamam mı canım benim, kötü günlerimde dert yandığım insanları nasıl unuturum ki :16: sadece iş yoğunluğundan gelemedim pek, yoksa hiç birinizi unutmuyorum:50:
gamze, mltmuur, evlimutlu fln nasıllar?
Çok sevindim bu arada sorun olmamasına :nazar:
İnşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler yaşarız canım :16:
Ben de işte doktora gittim, şimdilik coraspin+folbiol+benexol kullanıyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
Ve artık bir kaç gündür çalışmalara başlamış bulunuyorum:17: :1: Doktor mümkün olduğunca erken test yap ki, eğer hamilelik olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlayalım dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum o günleri:31: İnşallah bu kez sağlıklı bir gebelik ve sonunda kucağımda sağlıklı bir bebeğim olur :31:

:124::124::124: çok sevindim...ama sen yinede is bak

Holleeeyyy lilim ıslatalım bunu :))))
Nereye götürüyorsun bizi :32::32::32::32::32:

üzülme lilim biraz daha sabret bence.Hem işin de rahatmış.Baktın olmuyor bırakırsın.Ya da hamiş kalırsan bırakırsın.daha güzel olur.Ama sana bir ufo alsın üşütmesin seni.:20::20::20::20:

:7::7::7::7::7::7::7: ıslatalım bitanemmm burda hep beraber icelimmm dışarda bütün maaşı yatırmayalımmm 1 ay daha denme süresi yapcamm hemde sizinlee olcamm :9::9::9: çok seviyorum hepinizi hamiş kalırsam da rahat iş aslında oturduğum yerden bakalım bitanem allah ne çıkartcak karşımıza

elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..

doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo

bebğim lütfen sakin ol inşallah herşey yolunda gider ne denir bilmiyorum ki
bana cik sut ismarlaa :7::52::52:

tmm sen süt iste herkese bendennnnnnnnnnnnn sütttttttt:16::16::16::16:

elbette tekrarlancak onu biliyorum ama dikkatinizi çekerim ki ayın 3üne yaptım evde testi ve çift çıktı.. en az 10 vardıki çift çizgi çıktı.. ayın 3 ünden bugüne 20 oluyosa bi düşünün bakalım normal mi bu artış.. çok zor degil tahmin etmek..

doktoru arıyorum lanet olası bakıcak anlıcak bişey yok şuanikigün sonra tekrarla diyo... üzgünlükten çok nefret doluyum şuan.. ne günahım oldu ki böyle oluyo

canımm değerin inş yükselir ama yıpratma kendini herşeyde vardır bir hayır Allah c.c. sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize...

lilim ya aksama ne yemek yapsam sen bana fikir ver bugün de az mantarim var onla bisey mi yapsam bilemedim corbam var

mantar az sa pişince iyice azalır ama normal yeter dersen bol soğanla mantarı kavurur içine bir yumurta kırarsın güzel olur aslında benımde patlıcanım var bende onla bişiler yaparım dıe dusundum bugun

:7::7::7::7::7::7::7: ıslatalım bitanemmm burda hep beraber icelimmm dışarda bütün maaşı yatırmayalımmm 1 ay daha denme süresi yapcamm hemde sizinlee olcamm :9::9::9: çok seviyorum hepinizi hamiş kalırsam da rahat iş aslında oturduğum yerden bakalım bitanem allah ne çıkartcak karşımıza

holleeey holleeeeyy lilim gitmiyorrrr

Amin canım.. darısı seninde başına inşallah...
Amin canim ins cumlemize
ayyy inşallah paranı alırsın lilim paranı almadan çıkma harbiden emeğine yazık yaaaa

hayırlısı olsun gamzemmm yeni döngü yeni umut kızlar yaaaa

hayatımın hicranı nasılsın...

kız gülmekten öldüm burda seninki tek atıştı dimi

bebeğim belini sıcak tut ayaklarını sıcak tut hafifler biraz

Allah bağışlasın canım yaa
Lilim kalmana sevindim benjmde aklimda bulunsun eleman arayan yer olursa haber veririm
saglık ocagına boş ögretmen arkadaşı yolladım beta hcg 20ymiş.. :14: :14: :14: ya bata 2 gün kala 20 mi olur ne saçma buda saglıksız işte belki boş belki dış kafayı yicem ya eşim haber bekliyo ne ddicem ben ona :14: :14:
Canim uzuldum umarim saglikli okur ve degerin yukselir ki yukselmezse bile ikinizde sagliklsiniz ve sagliklo bir bebeginiz olacak Eşine söyleyeceksin elbet seninvelinde olan bisi degilki sonuctacve senden rica ediyorum dualarini tam yap

Hatırlamam mı canım benim, kötü günlerimde dert yandığım insanları nasıl unuturum ki :16: sadece iş yoğunluğundan gelemedim pek, yoksa hiç birinizi unutmuyorum:50:
Ben de işte doktora gittim, şimdilik coraspin+folbiol+benexol kullanıyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.
Ve artık bir kaç gündür çalışmalara başlamış bulunuyorum:17: :1: Doktor mümkün olduğunca erken test yap ki, eğer hamilelik olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlayalım dedi. Bakalım heyecanla bekliyorum o günleri:31: İnşallah bu kez sağlıklı bir gebelik ve sonunda kucağımda sağlıklı bir bebeğim olur :31:

Canım hg ozlettin kendini cok bizde hala beklemedeyiz bi değişiklik yok iste denetlemeninde bitmesibe sevindim

oy balım yaaa :16: evli mutlu hamile canımmmm diğerlerimiz bildiğin gibi :9::9: inşallah bu kez hayırlısıyla olacak canım benim... doktorunun dediği gibi erken test yap ki bebeğini koruyabilesin :16: çalışmaların da hayırlı olsun. çatlama gününü biliyor musun ona göre test yaparsın canım

Kizlarr raporlarimi bitirdim ve geldim.netim cok yavasladi denizin degerinde problemmi var anlamadim.

Back
X