- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş![]()
Yok kıs ilkçocuğum olacak.Daha doğuramadım Selim'imi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selim ismine bayılırım ben hasret ben senin ilk çocuğun olacak sanıyordum tamam benim kızla çıksınlar tatile anlaşırlarsa olur bu iş![]()
dün söylemiş ya bebişim
kardeşim benimmmmmmmmmmmmm mutlu olmana sevindimmmmmmmmmmmm bidaha gitmek lafı yok ben bile işten çıkmıyorum bak beraber kalalım die![]()
serap ablada gelmedii :44:
hoççakallllllll
Bu saatlerde bisey oluyo telefinumu parcalicam bigun
Haklisin cnm.bende cok severim ama sik sik yemem.senin menu guzelmis.yogurtlu yogurtlu oh mis.
Bizimde oyleydi cnm.bu ay free takildik.eger bebis carsa ki umudum yok free takilin derim size
Cokkk dogru canim.dualarimizi eksik etmeyelim.hayirlisi ve sagliklisi insallah.ben hep boyle dua ediyorum.
kız vodafone mu yoksa
He canimm ya bi de sinirsiz yani .nasil sinirsizsaaa.gicik ediyo bazen arayip kufur edesim geliyo![]()
cinsiyet ile ilgili bisey demedi ki:44: faceden mi yazdı
gitmemde canım akşam oldu bizim burda elektirik çok kesiliyor karanlık olmaya başladı ne yemek yapsam ki bi fikir ver bakem![]()
Yok kıs ilkçocuğum olacak.Daha doğuramadım Selim'imi.Evet balayına göndeririz kuşlarımızı :)))
ben yazdığını görmedim iyi olmasına çok sevindimmmmo eve gider sanırım...hastaneden çıkmış sonuçlar iyi dedi ama gerisini getirmedi...hayırlısı inşallah...![]()
Kiz mikmik demedimki minik dedim :)) beni görünce aklına mikmik geliyor demi sayemde mikmike as ercen :))seni gorunce canim cik. Cekio gamzem yaa![]()
Gecmis bitmiş iste artik bizlesinsen de dikkat et kendine canım, bebişe de dikkat et. Dua ederim tabiki, inşallah duyarsın o pıt pıtları
walla ben de özledim sizleri gamzem yaaçok sıkıldım işten güçten, bunaldım...
Kaçıp geldim artık napayım
evet evlimutluyu biliyorum, ama ne zamandır konuşamadım, ne kadarlık oldu, hamileliği nasıl geçiyor fln hiç haberim yok
Maalesef kürtajdan sonra adetim iyice şaştı ve çatlama günümü fln bilmiyorum, şimdi o sıkıntım var benim
o yüzden ovulasyon testi aldım bakalım. Pek bilgim de yok nasıl yapılıyor fln, ama artık deneye yanıla yapıcam. Dün geldi kargo, bugün ya da yarın yapmaya başlarım bakalım hayırlısıyla
30 günde olaN adetim, kürtajdan beridir 33-35 günde bir olmaya başladı![]()
Mikmik i zevkle yaparım hic üşenmem ama ben bu swfer mikmikten bahsetmemistim minikten bahsetmistim :))maşallah canım ya ben senin kadar istekli değilim üşeniyorum havalar çok soğuk banyo yapmak zor geliyo bugün bende bu ayı kapatıyorum kısmetsebelki gelmiştir bebiş bu sefer
çok yorulduk ya çalış çalış
gelllllll artık bebeğimmmmmmm
ödev gibi oldu ne diyeyim gün aşırı yapıyoruz ne biçim yumoş var anlamadım ki spoşları yakalayamıyo
![]()
hep aynı hep aynıı monotonnnn :))) bana yeni bir haber yeni bir kader bunlar içinde bana şns lazımmm :))))
dün söylemiş ya bebişim
mik mik degil canim etiden dolayı çikolata geliyor
hımm mercimek çorbası yap tatlım bulgur pilavı yap bide bol limonlu salata yap bulgur pilavı ve salata kısırı gibi oluröle aklıma başka bişi gelmedi
tamam ben yapayım şimdi bunları hade sende gel akşama bana![]()
tamam ben yapayım şimdi bunları hade sende gel akşama bana![]()
mik mik degil canim etiden dolayı çikolata geliyor![]()
evet canım...cinsiyet yok...henüz söylememiş dr.cinsiyet ile ilgili bisey demedi ki:44: Faceden mi yazdı
tmam anlaştık madem bizde gideriz kızzzzzzzzzzzzzzzz
ben yazdığını görmedim iyi olmasına çok sevindimmmm![]()
bende bendeeeeeehoççakallllllll
He canimm ya bi de sinirsiz yani .nasil sinirsizsaaa.gicik ediyo bazen arayip kufur edesim geliyo![]()
Kiz mikmik demedimki minik dedim :)) beni görünce aklına mikmik geliyor demi sayemde mikmike as ercen :))
Gecmis bitmiş iste artik bizlesin
Mikmik i zevkle yaparım hic üşenmem ama ben bu swfer mikmikten bahsetmemistim minikten bahsetmistim :))
Banada laxim canım yaa yeni bi nefes lazım kalp atisi lazim
karanlık gecelerimizin mikmikçisi sensinnnnnn
neden böyle bekletir hep özletirsinnnnnnnnnn
hep suskun durursunnnn sessiz durursunnnn
bir gün mikmik içinnnn motive et biziiiiiii motive et biziiiiiii
mikmiklerde olur durmam yerimdeeeeee
dikerim bacaklarımıııııı durmammm yerimdeeeee
gerisini bulamadımmmm
peki bu akşam 7de ilkini yapayım mademcanım ovuyu mutlaka kullanki yumyumu öğrenip ona göre testini yap. içinde yazıyor gerçi nasıl yapılacağı ama ben yine de söylim. 3 saat idrarını tutuyorsun ve sıvı almıyorsun. akşamüstü yapmaya çalış canım sabahları tavsiye etmiyorlar. c ve t aynı koyulukta ya da t daha koyu çıkacak. bu yumurtanın çatlamak üzere olduğu anlamına geliyor. ama testi bırakma ertesi gün silikleştiği zamanda yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. zamanla adetin de düzene girer balım.
canım idrarda çıktığında 10 vardı değerim yoksa çıkmazdı dedi. kaç gün geçti şimdi 20ise normal değil dedi
evet sizinleyim artıkKiz mikmik demedimki minik dedim :)) beni görünce aklına mikmik geliyor demi sayemde mikmike as ercen :))
Gecmis bitmiş iste artik bizlesin
Mikmik i zevkle yaparım hic üşenmem ama ben bu swfer mikmikten bahsetmemistim minikten bahsetmistim :))
Banada laxim canım yaa yeni bi nefes lazım kalp atisi lazim