- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
kızlar ben çıkıyorum yemeklerimi yapayımda gelirim sonra fırsatım olursa byyyyyyyyyyyyyy![]()
byyyyyyyyyyyy cnm bende yarım saate çıkarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum yemeklerimi yapayımda gelirim sonra fırsatım olursa byyyyyyyyyyyyyy![]()
bende bendeeeeee
karanlık gecelerimizin mikmikçisi sensinnnnnn
neden böyle bekletir hep özletirsinnnnnnnnnn
hep suskun durursunnnn sessiz durursunnnn
bir gün mikmik içinnnn motive et biziiiiiii motive et biziiiiiii
mikmiklerde olur durmam yerimdeeeeee
dikerim bacaklarımıııııı durmammm yerimdeeeee
gerisini bulamadımmmm
hb cnm ama şimdi gideyim ben yemek yapayım diyorum ama ne yapcam bi fikir verin ne zor ya düşün mek inan zor deyil benim açımdan yemek yapmak denizcim çok stres yapıyorya belki geç döllenme olmuştur:26::26:
peki bu akşam 7de ilkini yapayım madem
bana doktor adetin 35 günü aşıyorsa yumurtlamıyor olabilirsin dedi. 35 günü bulunca da korktum. Bakalım ovu testi ne dicek...
son adetim çok garipti. Aspirin içmeme rağmen miktarı baya azdı bu ay:26:
evet sizinleyim artık![]()
Yemeklerimi de yaptım geldim oh beee :) ben 9 ayın sonunda 70 kilo olurum bugün yaptığım gibi sürekli oturursam :)))) iyi ki çok hareketliyim yaaaaaa, sadece göbişim çıktı
bebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
cutemmm az once kulagini cinlattik...benden haber yok daha canim haftaya cuma gidicem dr
Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...![]()
bebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
Kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...![]()
ne güzel zayıfsın bitanem ben şun 70 kiloyum allah sonumu hayretsinnnn![]()
çok sevindim ablacimmm masallah sizeebebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
sonucunu yaz cnm...hoşça kal
cnm ben 48 kiloyla hamile kaldım. hedefim maksimum 10 kiloyla bitirmek 9 ayı ama şimdiden aldım 3-4 kilo...bebeklerimiz sağlıklı olsun da cnm veririz kiloları
gamzeye besteledimmmmmmmmmpravooooooooooooooooooo makbıylee (burda burhan altıntop taklidi yapıtım ama siz göremediniz) ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ıslıkkkkkkkkkkkkkk piyuuuuuuuuuuuuuuu ıslıkkkkkkkkkkkkkkk![]()
cutem seni andık geldin nasılsın...hemen gelismeleri alayim guzelim...![]()
maşallah kuzumaaabebisimiz gayet saglikli 0,8 ense kalinligi ve boyu 69 mm cinsiyeti ogrenemedik.. 13hafta 1 gunluk gorunuyor. yemekler yaramis bizimkine. babayla tanistiramadik. dr iceriye almadi..
canımmm bize yaz ama merak ederizzKızlar hepinize kucak dolusu sevgiler...bana da iyi tatiller yarın doktor günümüz bakalım dr amca ne dieyecek...öpüyoruz hoşçaakalın...![]()
ne güzel zayıfsın bitanem ben şun 70 kiloyum allah sonumu hayretsinnnn![]()
canım gelince yaz hemen güle güle git minikdasimmm ins güzel haberlerle dön
sonucunu yaz cnm...hoşça kal
cnm ben 48 kiloyla hamile kaldım. Hedefim maksimum 10 kiloyla bitirmek 9 ayı ama şimdiden aldım 3-4 kilo...bebeklerimiz sağlıklı olsun da cnm veririz kiloları
gamzeye besteledimmmmmmmmm
cutem seni andık geldin nasılsın...
sen dersin ya düzgün dua edin hep...
maşallah kuzumaaa
canımmm bize yaz ama merak ederizz
bende zayıflıcammm