Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hu huuuu kızlar ben geldim...
yorgunluktan ölüyorum, bir duş aldım uzancam azcık..
şimdiden iyi haftasonları:21::21::21:

hoş geldin cnm !!! geçmiş olsun !! sıhhatler olsun !!!:1:

Eki Görüntüle 885903 kızlar en son testimi yaptım yalnız yan çekmişim :1: son testim olacak artık hala inanamıyorum yaaa en soldaki son testim koyulaşmışmı sizce?

tatlım gittikçe belirginleşmiş hamişsin tatlım hamişşşşşşş gözün aydınnnn!!!!!!!!!!!!

Haklisin hiic kolay degil amabn biraz hassasim bu konuda. İlk hamileligimde de cok yogun olmustu ne zaman btcek yeter artik derken bebegimi kaybettgmi ogrendim kurtaj oldum ve bitti:43::43: o yuzden bu kez hic sikayet etmemeye calisiyorum Allah yardimcimiz olsunn saglikla kucagmza almayi nasib etsin

amin canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebişleri:34:

kızlarrrrrr!!!!!!! bugün doktora gittim serephone ilacın faydası olmamış yumoşlarım büyümemiş hiç bir tane bile pazartesi günü tekrar çağırdı doktor bakacak tekrar büyümediyse eğer iğneye başlayacağız offf:14::14::43:

Haklisin hiic kolay degil amabn biraz hassasim bu konuda. İlk hamileligimde de cok yogun olmustu ne zaman btcek yeter artik derken bebegimi kaybettgmi ogrendim kurtaj oldum ve bitti:43::43: o yuzden bu kez hic sikayet etmemeye calisiyorum Allah yardimcimiz olsunn saglikla kucagmza almayi nasib etsin

canım ne kadarlıkken kaybettin bebeğini

Merhabalar kızlar :3:

İş yoğunluğundan kaç gündür giremiyorum :((

ne var ne yok bakalım var mı yeni hamiş haberlerimiz :16:

sağol bitanem çok sağol darısı sizlere inşallah aptal gibiyim 4 gündür inanamıyorum da hala

inşallah canım inşallah tek temennim bu zaten!!!! klomen tipinde yumurta büyütücü iğne kullanan var mı hiç????? benim kafam karışık doktor iğne vercek dedi pazartesi günü yumurta büyümeden çatlama iğnesi verilmez neyin iğnesi anlamadım ben ama gidince soracağım ???????:44::44::44::44::44::44:

inşallah canım inşallah tek temennim bu zaten!!!! klomen tipinde yumurta büyütücü iğne kullanan var mı hiç????? benim kafam karışık doktor iğne vercek dedi pazartesi günü yumurta büyümeden çatlama iğnesi verilmez neyin iğnesi anlamadım ben ama gidince soracağım ???????:44::44::44::44::44::44:
canım sen başka bir doktora gitsin dediğin gibi bir gariplik var bu işte yumurta olgunlaşmadan çatlatma iğnesi olurmu?

rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ama sabretmekte çok zor insan çok heyecen yapıyor
inan o kadar heyecanlıyım ki düşün bir tane oğlum var ama sanki ilk kez hamile kalıyorum sanki 9 aydır bekliyorum ben meleğimi çok sabrettim rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.:16:

Back
X