• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:9:aaaayy vallahi gebe :)))) :21:
Canım hayirli olsun allah kucagina almak nasipersin insallah gozun aydin.
adetine kac gun kala yaptin testini.
sağol canım darısı sizlere inşallah. ben 3 kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra adet günümde yaptım biraz daha belliydi adet geçtikten sonra tam net çizgiler belirmeye başladı çok şükür rabbime.

Kizlar evdeki gibi giremiyorum kayinvalidemdeyim pazardonuyorum insallah evime. Esime de kavusuyorumm:21::21::23::23:

Siz nasilsiniz ne var ne yok

tesekkur ederim canim darisi 2 li testte basina insallah...

cnm yazamadım sana da ya acilen çıkmam gerekiyodu. benim ense pilisi kalınlığı (NT) 1,2 mm çıktı. Önemli olan 3 mm'den fazla olmamasıymış. kan testleri de bi çıksın bakalım hayırlısıyla.

cnm yazamadım sana da ya acilen çıkmam gerekiyodu. benim ense pilisi kalınlığı (NT) 1,2 mm çıktı. Önemli olan 3 mm'den fazla olmamasıymış. kan testleri de bi çıksın bakalım hayırlısıyla.

tesekkur ederim cnm suan icin ikimizde normal Allah'ima sukurler olsun.. kanlarda insallah iyi olur.. senin az kaldi haftaya elinde insallah benimkisi 16 sinda belli olacak..

sağol canım darısı sizlere inşallah. ben 3 kala test yaptım çok silik çizgi çıktı sonra adet günümde yaptım biraz daha belliydi adet geçtikten sonra tam net çizgiler belirmeye başladı çok şükür rabbime.

canııııım çok sevindim resmen koyuuuuu tebrik ediyorum darısı başımıza inşaallah,arkandan bende mi geliyorum neyy:34::34::34: benim testleri gördün mü? hayalet çizgim vardı birdaha yapmadım yapmayacağım regl günüme kadar hakkımızda hayırlısı olsun,,:49::49::49:

Rabbim her daim sesimizi duyuyor. hatta sözle söylemediklerimizi bile duyuyor ama bir bildiği varki bekletiyor bizi. inşallah duaların bu ay kabul olmuştur canım. 14.günün ne zaman? buarada sen çıkacaktın galiba ben engel olmayayım. dönünce yazarsın canım

bu ayın 14 dünde gebelik testi yap dedi 8 günümm var yani inşallah duymuştur cnm

bu ayın 14 dünde gebelik testi yap dedi 8 günümm var yani inşallah duymuştur cnm

cnm bugün yazdıklarını gördüm de yazamadım sana, o ara cuma duamı yetiştirmeye çalışıyodum. Allah yardımcın olsun. Eşin biraz problem ediyo bu bebek meselesini anladığım kadarıyla, sen sakin ve stressiz olmaya çalış cnm, Rabbim göbişine kondurur kelebeğini inşallah en tez zamanda

tesekkur ederim cnm suan icin ikimizde normal Allah'ima sukurler olsun.. kanlarda insallah iyi olur.. senin az kaldi haftaya elinde insallah benimkisi 16 sinda belli olacak..
arkadaşım gözünaydın ense kalınlığı normal çıkmış, bide ben ikili testi yaptırsaydım içim rahat edicek şu iki haftada geçsede gitsem bi sıpayı görsem rahatlıycam

arkadaşım gözünaydın ense kalınlığı normal çıkmış, bide ben ikili testi yaptırsaydım içim rahat edicek şu iki haftada geçsede gitsem bi sıpayı görsem rahatlıycam

Allahın izniyle güzel çıkacak her şey cnm, gidene kadar stres yapıyoruz gidip görünce rahatlıyoruz. musmutlu haberlerle gelirsin sen de inşallahhh

canııııım çok sevindim resmen koyuuuuu tebrik ediyorum darısı başımıza inşaallah,arkandan bende mi geliyorum neyy:34::34::34: benim testleri gördün mü? hayalet çizgim vardı birdaha yapmadım yapmayacağım regl günüme kadar hakkımızda hayırlısı olsun,,:49::49::49:
ayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsın:21::21:

ayy cnm sende varmı bişeyler inşallah çizgi koyulaşır. aramıza katılırsın:21::21:
evet 2 gün önce yaptım tekrar gösereyim hayalet bir çizgi var adete 5 gün kala eşimle gördük oda arkadaşlarına sor bi demişti bi dk tekrar yükleyim az belli oluyo

Back
X