• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydınlar ve de iyi haftalar kızlar :24::24::24::24::24:

Günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.:66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64:

Kızlar.. İnşallah sizinle beraber sağlıklı bir gebeliğim olur..

Evet canim mercimek limonla srvis edilir esin animsayamadi herhalde

Benim döngüm 30 gun vw 16.gun yumurtluyorum sende yapmaya devam et çıkar

Canim tebrik ederim saglikla al kucagina ins miniklerinizin bahtlari güzel olsun hep

günaydın kızlarrr :3::3:

nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:

gebe olanlar olmayı bekleyenler güzellikler günaydınnn :)
kaç sayfa geride kalmışım offf takipte zorlandım :)
lilitiy geçmiş olsun güzelim sıkma canını olurmu senin hormon düzeyin için normal bir belirti bu gibi geldi bana ..

kızlar günaydın.. sanırım benimki kimyasal oldu bu ay.. neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. demiştim çünkü hamile kalırsam üzülmicem.. tedavisiz hamile kalabiliyorum çok şükür :16: bidaha ki aya inş. bu arada kimyasal için doktora gitmeye gerek varmı ??? inceledimde ben.. testi erken yapmasam anlamazmışım bile.. tedavi gerektirmiyomuş.. ne dersiniz..

günaydın canım benim. Sen nerdeydin kiiiii! Giremedim bu hafta, o yüzden bilimyorum. :50::50::50:

İstanbuldayım ama işyerim buz gibi. şimdi açtım kaloriferleri bir de klimayı ısınmaya çalışıyorum :9: buarada yeni hamişlerimiz mi var????????????

gebe olanlar olmayı bekleyenler güzellikler günaydınnn :)
kaç sayfa geride kalmışım offf takipte zorlandım :)
lilitiy geçmiş olsun güzelim sıkma canını olurmu senin hormon düzeyin için normal bir belirti bu gibi geldi bana ..

günaydın nutezcim

kızlar günaydın.. sanırım benimki kimyasal oldu bu ay.. neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık. demiştim çünkü hamile kalırsam üzülmicem.. tedavisiz hamile kalabiliyorum çok şükür :16: bidaha ki aya inş. bu arada kimyasal için doktora gitmeye gerek varmı ??? inceledimde ben.. testi erken yapmasam anlamazmışım bile.. tedavi gerektirmiyomuş.. ne dersiniz..

günaydın canım

adetin geldi mi ki??? eğer bu ay da kimyasalsa bir doktoruna görün yine de. bu kadar sık kimyasal geçirmen normal mi???

yazıyı bikaç kere okudum.. şoktayım..kimyasal gebelikte dr gitmeye gerek yok canım.. normal atıyorsun vücuttan..inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın ama bu sefer erken test yapma olur mu?:50::50::20::20:

canım geçmiş olsun üzüldüm ama sen üzülme devam :(
ya bu kimyasal ne biri bana açıklasın duymadım hiç :)

günaydın canım

adetin geldi mi ki??? eğer bu ay da kimyasalsa bir doktoruna görün yine de. bu kadar sık kimyasal geçirmen normal mi???

canım ben 7 ay önce boş gebelik yaşadım o bambaşka bişey.. bıraksan büyüyüp gidiyo.. kürtaj oldum o yüzden.. şimdi ise kendiliginden düşecek sanırım testlerim artık negatif çıkıy bide lekelenmem var..yani kimyasalı ilk kez yaşıyorum..

yazıyı bikaç kere okudum.. şoktayım..kimyasal gebelikte dr gitmeye gerek yok canım.. normal atıyorsun vücuttan..inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın ama bu sefer erken test yapma olur mu?:50::50::20::20:

serap abla önce bende üzüldüm ama.. sonra şükrettim kürtaja falan gerek kalmıcak sonuçta.. ve biliyomusun erken test iyiki yapmışım pişman degili,m.. ben hamile kalamıyorum diye iyice psikolojim bozulmuştu.. ama şükür ki kendiliginden kalıyorum.. tutunamamış sadece.. ve kimyasal sonrası daha çabuk hamile kalınıyor hemde saglıklı bebege diye okudum.. sen ne düşünüyosun??

İstanbuldayım ama işyerim buz gibi. şimdi açtım kaloriferleri bir de klimayı ısınmaya çalışıyorum

Ahahahahaha ben onu dönüyorum olarak anladım. :9::9::9::9::9::9: Ben de donuyorum ya. Çok sğuk. Kaloriferin üzerinde oturuyorum resmen. :9::9::9::9::9:

Tekrar test yaptın mı canım. Eğer kimyasalsa bile can sıkmaya gerek yok. Dediğin gibi allahtan ki hamile kalabiliyorsun. Benim 3. ay bu ay. Korkmaya başladım yavaştan.

hepimizin musmutlu güzel haberler duyacağı ışık hızında geçen bir hafta olsun kızlar... günaydııınnnnn....

İnşallah canım benim. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Aminnnn canım..

günaydın kızlarrr :3::3:

nasılsınız? ben donuyorummmmm:2::2::2:

Günaydın... Çok şükür daha iyiyim ben şahsım adına.. Sen nerdesin bilmiyorum ama bana donmaktan bahsetme ben bi de kar çok güzel görünüyor diye işe yürüyerek geldim bacaklarımı hissetmiyordum odaya geldiğimde :)

Çabucak geçsin bir daha da gelmesin inşallah canım.. Ben pazartesi kürtaj oldum öncesinde de resmen ağlama krizleri felan çok kötü günler geçirdim.. Senin böyle metanetli duruşunu görünce özendim... Rabbim hayırlısıyla tekrar sağlıklısından bir gebelik nasip etsin bizlere inşallah..

Ahahahahaha ben onu dönüyorum olarak anladım. :9::9::9::9::9::9: Ben de donuyorum ya. Çok sğuk. Kaloriferin üzerinde oturuyorum resmen. :9::9::9::9::9:

Tekrar test yaptın mı canım. Eğer kimyasalsa bile can sıkmaya gerek yok. Dediğin gibi allahtan ki hamile kalabiliyorsun. Benim 3. ay bu ay. Korkmaya başladım yavaştan.

canım evdeki testlerimden yaptım negatifti.. o yüzden boşuna kana gitmeyim diyorum ne gerek var canımı yakmaya.. hem ateşimde düştü zaten..

canım geçmiş olsun üzüldüm ama sen üzülme devam :(
ya bu kimyasal ne biri bana açıklasın duymadım hiç :)

yumurtanın sağlıklı bir şekilde döllenememesi durumu canım..

serap abla önce bende üzüldüm ama.. sonra şükrettim kürtaja falan gerek kalmıcak sonuçta.. ve biliyomusun erken test iyiki yapmışım pişman degili,m.. ben hamile kalamıyorum diye iyice psikolojim bozulmuştu.. ama şükür ki kendiliginden kalıyorum.. tutunamamış sadece.. ve kimyasal sonrası daha çabuk hamile kalınıyor hemde saglıklı bebege diye okudum.. sen ne düşünüyosun??

tabii ki ilk başta ben kimyasal gebelik yaşadım ve sonraki ay hamile kaldım.. sonra zeycan.. inşallah bu ay bebişin tutunur sana...:49:

Aminnnn canım..

Günaydın... Çok şükür daha iyiyim ben şahsım adına.. Sen nerdesin bilmiyorum ama bana donmaktan bahsetme ben bi de kar çok güzel görünüyor diye işe yürüyerek geldim bacaklarımı hissetmiyordum odaya geldiğimde :)

Çabucak geçsin bir daha da gelmesin inşallah canım.. Ben pazartesi kürtaj oldum öncesinde de resmen ağlama krizleri felan çok kötü günler geçirdim.. Senin böyle metanetli duruşunu görünce özendim... Rabbim hayırlısıyla tekrar sağlıklısından bir gebelik nasip etsin bizlere inşallah..

canım benim ya :9: ay aglasam mı gülsem mi bilemedim.. benim ilk bebegim 7 ay önce ikizlerim kesede büyüyemeden kayboldu.. o zaman psikolojim bozuldu resmen delirdim herkesi eşimi dahi reddettim evden gittim.. sen sanma ki şuan ki halim sogukkanlılıktan.. sadece o günleri hatırlayıp ne kadar eziyet etmişim kendime ve çevreme özellikle eşime diye.. şimdi daha mantıklı duruyorum.. seni çoookk iyi anlıyorum ilk olunca insan ölüyo gibi oluyo.. ama şuan iyiyim.. Allah sana da sabır versin..

Back
X