• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet nickler yüzünden birine hitap etmek zor oluyor bazen..
blaze ash seninkinin anlamını da merak ediyordum iyi oldu :)
Tatlım Senem adım . Hitap etmesi daha kolay olsun ozaman.
Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde

Hahaha sen bi de sabahkini görseydin. Hallettik ama :36::36::36:

bi gün yazışmalar evraklar yığılmış haldeyken üye oldum bu ne yaa biyolog muyum evrakçı mıyım dedimm evrakcu yaptımmm biyoloğu benden önce çalmışlar :))))

Seninki de baya ilgincmis kizz ;))

Canim okadar cok dusunuyoruzki boyle ruyalar cok normal bnde ha bire dr a gidiyorum bebek yok diyo bana;)

Seni biliyodum canim;) zeynep ismi cok guzel

evet ne ilginç eşimle tanıştık filan hep sadiye biliyo nikah işlemleri için başvurduk sabriye dedim döndü yzüme baktı sabriyede kim dedi bnm dedim nüfusta öle yalzıyo ama sadiye dedim okul arkadaşlarım filan sabriye diyolar ikisinede aşinayım yani

yaaaaa rüya dediniz aklıma geldi,
rüyamda koyu renk çift çizgi görüyorum hemen eşime sarılıyorum çok sevinçliyim
sonra koşuyorum çalışma odasına, bilgisayarımı aç diyorum eşime kızlara haber vericem diyorum
sonra verirsin diyor hayır şimdi vericem diyorum ama bilgisayar bir türlü açılmıyor..

seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldı :9::9: benim daha çoook var :31:

aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada :16:

ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:

Nasilsin canim benim bakalim :-)

Hayır olsun canım benim. Bizde kan rüyayı bozar derler. Öncesinde kötü bişey gördüysen onu bozarmış.

bizde de öyle derler. öncesinde ne rüya gördüm hatırlamıyorum :50: belki kuzenimin çocuğunu görmüş olabilirim ama dün onunla tlfda konuşmuştum çok hoşuma gitmişti veletin konuşması :9: oy yerim ben onu özledim gene :1::1:

Yerim ben seniiiiii... Canım arkadaşım güzel düşün bugün güzel bir gün :)) sabah sabah birini posta ettik okudun mu :)))))

ben de seniiiiiiiiiiiii :54::54: okudum canım ne o işgal etmiş sayfaları :47::47: iyi yapmışsınız kuzum :57: biz valla çok sabırlıyız ben konuşmaları okuyunca onu anladım. o kumsal olsun bu sabahki olsun bayağı sabırlı cevaplar veriyorsunuz valla :9::9:

Ya bu telefondaki otomatik düzeltme beni deli ediyor :)) blaze yazıyorum google gibi onu mu dediniz bunu mu dediniz :)))
unutmadan
Sizi çok sevdiğimi göstermek için 50 iletiyi doldurmak lazım mazur görün :))))

siziiiii çok seviyorum

Tatlım çok şekersin yaaaaa! seviyorummmmm :16::16::13::13::13::13::29::29::29::29::29::29::29:

balıııımmmm ya senin bu beni rahatlatman yok mu cansın cannn.. hakkını helal et kuzummmmm:29::29::29::29:

ne demek bebeğim varsa hakkım helal olsun, canımsınnnn tabi ki rahatlatacam.

sağol tatlım,ben de öyle diyorum hayırlı zamanda,hayırlısı diye,hatta diyorum ki Allah vermeyecekse musluğu keser yine vermez,eşimle gülüyoruz artık.Gün aşırıyı denedik öceki aylarda hep,burdan okuyup okuyup deniyoruz işte her yöntemi....
ben de ilk gebeliğimde 12 kilo ile tamamlamıştım,sonra rahat vermiştim,ilk 6 ayda 4 kilo almıştım,son 6 da 8,ama benim kızım da minyondu,3 kg doğdu.inşalah sen de istediğin kiloyla tamamlarsın canım.Ama moralini düzeltecekse söyleyim.benim müdürümün eşi
45 kilo almıştı,50 ile ham. kaldı 95 le doğum yaptı,şimdi gör normal balıketi,şişman demezsin.

cnm süpersin sen valla, 6 ayda 4 kilo çok iyiymiş, ben 3 ayda aldım nerdeyse o kiloyu...ama ben çok zayıftım hamile kaldığımda doktorum normal biraz alman dedi. 45 kilo da aşırının aşırısıymış cnm yaaaaaa, kuzen 26 kilo aldı da kızım bu ne hal az tut kendini diyodum ona.

seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldı :9::9: benim daha çoook var :31:

aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada :16:

ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:

hayırlısı cnm yaaa beynimiz bebek bebek kalbimiz bebek bebek tabi rüyolarda yarlanıyo bundan bi rahatlıyomıyoruz ki adeti bekle adet ol çalışma günü hesapla çalış bebekbelirtilieri dinle öyle geçiyo günleriiz sakinleşmemiz lazım

sonra koşuyorum çalışma odasına, bilgisayarımı aç diyorum eşime kızlara haber vericem diyorum
sonra verirsin diyor hayır şimdi vericem diyorum ama bilgisayar bir türlü açılmıyor..

hayır olsun inş canımmmmmm inş aynennnn rüyandaki gibi sevincinden eşine sarılırsın bu ay :) bende arkadaşımın resmine elime alıyorum düğün resmi gelinlikli resim benimkide hayır olsun inş :)))

Ya bu telefondaki otomatik düzeltme beni deli ediyor :)) blaze yazıyorum google gibi onu mu dediniz bunu mu dediniz :)))
unutmadan

siziiiii çok seviyorum

50 ileti olayı ne anlamadım :44::44: ama ben de seni çok sefiyommm :16::16:

:52::52: yalnız rüyanda bile aklına biz geliyoruz haaa.. bayağı da gerçekçiymiş ben olsam öyle yapardım anında size bildirim :9::9:

Nasilsin canim benim bakalim :-)

iyiyim canım geldik çalışıyoruz yine :9::9: senden naber? senin buaralar bir doktor olayın mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :44::44:

Kızlar kuzenimi doğuma almışlar dua edin kolay geçsin :(

Rabbim kolaylık versin innşallah.. sağlık versin AMİN

Kızlar kuzenimi doğuma almışlar dua edin kolay geçsin :(

senin kuzenini de mi, dün gece de benim kuzen doğum yaptı maşallah suphanallah çok tatlı bi kızımız oldu. gece 3'te fotoğrafı facebookta görünce heyecandan uyuyamadım sabaha kadar. kuzeninin Allah yardımcısı olsun bi nefeste çabucacık bebeği dünyaya getirmeyi nasip etsin, okudum ayetel kürsi.

hayırlısı cnm yaaa beynimiz bebek bebek kalbimiz bebek bebek tabi rüyolarda yarlanıyo bundan bi rahatlıyomıyoruz ki adeti bekle adet ol çalışma günü hesapla çalış bebekbelirtilieri dinle öyle geçiyo günleriiz sakinleşmemiz lazım

ben kendimi sakin sanıyordum ama değilmişim demekki :1: bir kısır döngünün içindeyiz sanki çözülecek inşallah. senin kaç gün kaldı balım?

çokkk güzelmiş yaaa bu site senn nefesin oldu yani nefesal
Evet canim nefesaliyorum buraya girince

siziiiii çok seviyorum :))))))

Deli kizz.kazeni cagiririm bak hee

Soylemk istemeyen olabilir tabi ama bende gerck isimlerinizi merak ettim.benimki özge:42::42:

Benimde Nurhan canim memnun oldim:)))

Songul sanıyordum ben hep senin adını ama sonra sen açıkladın aklımda

Kızlar kocamla iletişim konusunda iyiyim hiç büyük kavga etmemişizdir mesela 5 yılda ama bebek konusunda iyi değilim... Birde haksızlık oldu mi ellerim ayaklarım boşanır yani insani ilişkilerde iyiyim sürekli empati yapmaya çalışırım ama duygularımı da söylerim çekinmem :) ama hamile iken nasıl kaygılı ve beterdim biliyorsunuz yani yapamıyorum kendime olmuyor
Cok degerli ve zor bir isin var.artik is demek ne kadar dogru bilmiyorum cnm

günaydın kızlar, nasılsınız?

dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm ben :5::5: bir de iyi bişeymiş gibi çok seviniyordum :120:

Oyy bebegim gunaydinn.insallah tersinw cikar ruyan.bende arilarla ugrastim kiyafetlerimin icine giriyolardi:((
:1:
Nefesinmmmmmm canımsın :))) hep iyi ol gül

Bugun iyiyim canim:)))

evet ama sinirimi bozdu melet :47: dılketin kürtçe sevdalık, sevdalanmak demek :16::16: birsürü isim deneyip sistem kabul etmediğinde en son bu aklıma gelmişti bu da tuttu :9::9:

Cok guzel olmus ama isminn

Canlarim gunaydinnnn bitanelerimmmm benimmmm :-*:-*:-* akdamki kumsal neymis oyle ya ayy okurken sinirlerim oynadi yerinden dalga gcer gbi kucuk cocuk heralde

Ginaydin cnm.sorma neler olmus.sabahta vardi bi tane.postalandi

50 ileti olayı ne anlamadım :44::44: ama ben de seni çok sefiyommm :16::16:

:52::52: yalnız rüyanda bile aklına biz geliyoruz haaa.. bayağı da gerçekçiymiş ben olsam öyle yapardım anında size bildirim :9::9:

iyiyim canım geldik çalışıyoruz yine :9::9: senden naber? senin buaralar bir doktor olayın mı vardı ben mi yanlış hatırlıyorum :44::44:

Rabbim kolaylık versin innşallah.. sağlık versin AMİN

Sogru canim kimyasalfan sonra tekrar regl gordum o yuzden gittim ilactan olabilecgni soyledi dr bizde tedawiye basladik hazir regl de olmusken p.tesi kntrolum war bakalim yumoslarima bakicak

valla rüyamda bile aklımdasınız anlayın artık
ben sevgimi çok gösteremem böyle imalardan anlayın :17::17::17:

Back
X