• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kan degerim 247
kac haftalik oluyor kizlar az degilki
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
bugunu beklemek ve kavusmak ne guzelmis
bebgim kac haftalik nolur soyluyun bana

Evet canim nefesaliyorum buraya girince

Deli kizz.kazeni cagiririm bak hee

Benimde Nurhan canim memnun oldim:)))

Cok degerli ve zor bir isin var.artik is demek ne kadar dogru bilmiyorum cnm

Oyy bebegim gunaydinn.insallah tersinw cikar ruyan.bende arilarla ugrastim kiyafetlerimin icine giriyolardi:((

Bugun iyiyim canim:)))

Cok guzel olmus ama isminn

Ginaydin cnm.sorma neler olmus.sabahta vardi bi tane.postalandi

Simdi okudum bende btanem ya bisiler war vizim topikte hayirlisi aruk bakalim nazara geldik cok sewiyorum burayi cok sukur hic buyuk atismalaramiz birbirimizi kirdigimiz olmadi tuutuuuuu masallaaahh :-)

senin kuzenini de mi, dün gece de benim kuzen doğum yaptı maşallah suphanallah çok tatlı bi kızımız oldu. gece 3'te fotoğrafı facebookta görünce heyecandan uyuyamadım sabaha kadar. kuzeninin Allah yardımcısı olsun bi nefeste çabucacık bebeği dünyaya getirmeyi nasip etsin, okudum ayetel kürsi.

canım günaydın..nasılsın...sana bişi sorcam : bu progestanı alttan aldım ben dr öle dedi baygınlık yaptığı için...dün çok yoğun sarı geldi sanki arada leke de var gibi sende de oldu mu....ama leke de eğil gibiydi kafam karıştı...:44::44::44::53::53:

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

canımmm hayırlı olsun bebişinnnn :))) kucağına almayı nasip etsin Rabbim :))

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

Maşallah maşallah :nazar::nazar:
Mutluluğun daim olsun darısı bize olsun... Rabbim sonunu hayır eylesin..:16:

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

gözün aydınnnnnnnn kızçem allah alalı babalı sağ salim kucağına versin inşşallh allah bizede yaşatsın oduyguyu

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
gözün aydın canım, bu değer 4-5 haftaya tekabül eder. ama önemli olan ultrason bilgisi ve son adet tarihindir. Ve bir de beta hecg nin düzenli ikiye katlamasıdır önemli olan. Şimdilik bu değerin tadını çıkar tatlım, tekrar hayırlı olsun :54: :34:

seninki normal canım şunun şurasında bata ne kaldı :9::9: benim daha çoook var :31:

aman ne sinirini bozuyorsun belli ki aklınca dalga geçmeye vakit öldürmeye gelmiş bir adam. gğnaydın buarada :16:

ama benim bata daha çok var .. genelde yaklaşınca böyle rüyalar görürüm. belki de bilinçaltımın derinliklerine itmişimdir de haberim yoktur :26::26:

bunu en iyi psiko bilir belki de cocukluğuna inmek gerekebilir :1::1:

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

en ufak bir fikrim yok ama doktorun var mı hemen onu arasan??
bir de takviminde 5 haftalık yazıyor o doğru olabilir mi??

Kızlar kuzenimi doğuma almışlar dua edin kolay geçsin :(
Allah yardımcısı olsun tatlım. Darısı bize :)
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Son düzenleme:
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
Gozun aydin btanem rabbim saglicakla kicagina almayida nasip etsin :-)

canım günaydın..nasılsın...sana bişi sorcam : bu progestanı alttan aldım ben dr öle dedi baygınlık yaptığı için...dün çok yoğun sarı geldi sanki arada leke de var gibi sende de oldu mu....ama leke de eğil gibiydi kafam karıştı...:44::44::44::53::53:
canım ben de alttan kullanmıştım ama leke yapmadı, sadece sarı akıntı olmuştu. Ve alttan kullanmama rağmen fena baygınlık yapıyordu bende :( leke varsa doktoruna söyle, belki dozu arttırır...

cnm o normal, ilaç tamamen erimiyo ya içinde kalıntıları geri geliyor bi süre sonra. alttan daha etkili oluymuş progestan zaten. benim de öyle olmuştu sormuştum eczacıya o da geri gelmesi normal kapsül tamamen erimiyo içerde kullanmaya devam et demişti.

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

tebrik ederim canımmm Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:darısı da bizlere olsun kaç aydır deniyodun canım? heyecanını anlayabiliyorum heralde ben bayılırım böyle bir haber alsam yada şoka girerim bi kaç gün kimseyle konuşmam gibi geliyo canım keşke doktora sorsaydın buradaki hamileler tahmin edebilir 5 haftalık gibi duruyo ama bilemedim ben

canım ben de alttan kullanmıştım ama leke yapmadı, sadece sarı akıntı olmuştu. Ve alttan kullanmama rağmen fena baygınlık yapıyordu bende :( leke varsa doktoruna söyle, belki dozu arttırır...
bugün ağızdan alcam...leke dediğim çok koyu sarıydı..anlamadım gitti lekem olursa bugün giderim zaten...Allah yaşatmasın....:49::49::49:

Back
X