• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kan degerim 247
kac haftalik oluyor kizlar az degilki
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun
bugunu beklemek ve kavusmak ne guzelmis
bebgim kac haftalik nolur soyluyun bana

canım tebrik ederim sağlıkla kucağna alırsın inşallah...benim tahminim 4 hafta 2 günlük felandır....:49::49::49:

Benimde Nurhan canim memnun oldim:)))
Oyy bebegim gunaydinn.insallah tersinw cikar ruyan.bende arilarla ugrastim kiyafetlerimin icine giriyolardi:((
Cok guzel olmus ama isminn

Nurhanım hoşgeldin :9: evet inşallah hayra çıkar balım :16: ismim de sevda var aşk var :1::1:

Sogru canim kimyasalfan sonra tekrar regl gordum o yuzden gittim ilactan olabilecgni soyledi dr bizde tedawiye basladik hazir regl de olmusken p.tesi kntrolum war bakalim yumoslarima bakicak

hayırlısı olsun balımmm :16: yumyumların büyüsün çatadanak çatlasın ve dölleniversin inşallah :9::9:
kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

hayırlı olsun Sercemcimmm. Rabbim saplıklı bir hamilelelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :16:

Günaydın kızlar :54:
noldu ki akşam, vukuat mı var? :52:

günaydın kuzuuu.. kıslar söylemişler zaten vukuatu sana :9:

bunu en iyi psiko bilir belki de cocukluğuna inmek gerekebilir :1::1:

aman çocukluğuma hiç inmeyelim bence :9::9: çıkamayabiliriz sonra 30 yıl az değil

Hayirli olsun canim gozunaydinn ;) 4-5haftalik oluyor sanirim :)

gözün aydınnnnnnnn kızçem allah alalı babalı sağ salim kucağına versin inşşallh allah bizede yaşatsın oduyguyu

gözün aydın canım, bu değer 4-5 haftaya tekabül eder. ama önemli olan ultrason bilgisi ve son adet tarihindir. Ve bir de beta hecg nin düzenli ikiye katlamasıdır önemli olan. Şimdilik bu değerin tadını çıkar tatlım, tekrar hayırlı olsun :54: :34:

Allah yardımcısı olsun tatlım. Darısı bize :)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Gozun aydin btanem rabbim saglicakla kicagina almayida nasip etsin :-)

tebrik ederim canımmm Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:darısı da bizlere olsun kaç aydır deniyodun canım? heyecanını anlayabiliyorum heralde ben bayılırım böyle bir haber alsam yada şoka girerim bi kaç gün kimseyle konuşmam gibi geliyo canım keşke doktora sorsaydın buradaki hamileler tahmin edebilir 5 haftalık gibi duruyo ama bilemedim ben
alinti yapamadigim arkadaslar sagolun Allah razi olsun
inanin sabah duydum sabah dunyaya geldim
degerim az degilki???

günaydım cnm dengesizin biri işte adet dönede sevgilisiyel ilşkiye girmiş hamilemiyim diyo bebek istiyomuş öyle yani
hadi yaa, merak ettim geçmişe bi bakiyim, kaçıncı sayfalarda acaba :1:

bugün ağızdan alcam...leke dediğim çok koyu sarıydı..anlamadım gitti lekem olursa bugün giderim zaten...Allah yaşatmasın....:49::49::49:
sarıysa normal bence, çünkü ilacın tamamı erimiyo, bi kısmı geri geliyor fln, normal yani canım :34:

Nurhanım hoşgeldin :9: evet inşallah hayra çıkar balım :16: ismim de sevda var aşk var :1::1:

hayırlısı olsun balımmm :16: yumyumların büyüsün çatadanak çatlasın ve dölleniversin inşallah :9::9:

hayırlı olsun Sercemcimmm. Rabbim saplıklı bir hamilelelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :16:

aman çocukluğuma hiç inmeyelim bence :9::9: çıkamayabiliriz sonra 30 yıl az değil
evet vukuat varmış :1: merak ettim, azcık bakiyim geçmişe ben :1:

kan degerim 247
nolur yazinj nolur
yalvaririm
oluyorum heyacandan
yardim edin
Rabbime sukurler olsun

hadi gözün aydın cnm...değerine 2 kez daha baktır bu hafta, beta hcg 1000 üzeri olunca gidersin doktora. doktor söylüyor zaten kaç haftalık oldugunu

canım tebrik ederim sağlıkla kucağna alırsın inşallah...benim tahminim 4 hafta 2 günlük felandır....:49::49::49:

5 haftalık hamileymişsin canım
Allah razi olsun hepinizden
4 haftalikmi
insallah degerim yukselir
ay cok mutluyum
inanin ilk defa yasiyorum cok soktayim
rabbim isteyen herkese nasib eylesin

Son düzenleme:
hadi yaa, merak ettim geçmişe bi bakiyim, kaçıncı sayfalarda acaba :1:

sarıysa normal bence, çünkü ilacın tamamı erimiyo, bi kısmı geri geliyor fln, normal yani canım :34:

evet vukuat varmış :1: merak ettim, azcık bakiyim geçmişe ben :1:

hşç bilmiyorum cnm ya dün geceye bak 11 civarı galiba

İnsallah canim benim ya insallahh

Bi suru alinti yaptimm biz siz cikmisiniz..:9::9::9: cumleten Selamin Aleykummm... Nasilsinizzz.... ???

MSA Topik annasiii..:nazar: gozun aydin.. allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah... guzel bir hamilelik gecirirsin insallah... Darisi isteyen herkesee... :54::54::54::54:

günaydınnnnnnnn cnmmmmmmmmmmm

Back
X