- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
- 173
:))))))))))))))))))))))Ha şöyle.Umutsuzluk, karamsarlık yok. kukucanlarımız iyi olcak ki pipicanlarla bir araya gelip bebişcanlar ortaya çıkcak.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))))))))))))))))))))Ha şöyle.Umutsuzluk, karamsarlık yok. kukucanlarımız iyi olcak ki pipicanlarla bir araya gelip bebişcanlar ortaya çıkcak.
![]()
ayyy ne güzel gözün aydın canım darısı basima kac haftalık şimdiKizlar selammmm... doktorcugumuzdan geldik...once kocaman bi masallah....minnosum kocaman olmus bana ilk merhabasini dedi... icimde bi kus kanat cirpiyor sanki... kalbi pirpir atiyor.. allahim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insallah...amiiiinnnn.....
ist kızlar buluşacaktı bulussaniz bizefe resim atsaniz ne hoş olur he
yoook kız ben değilimilknurla gorusuo musunuz kaç haftalık olmuş
sen hamisligin en güzel donemindesin bence keyfini çıkar![]()
ooo super az kilo almissin bende 47 ile başladım bakalım kaç kilo alcam benim bulantim yoook şükür
kisss kendine mavisli bi avatar koy
ooo super az kilo almissin bende 47 ile başladım bakalım kaç kilo alcam benim bulantim yoook şükür
Amin arkadasim sende duy bebeginin kalp sesini bir an once insallah... 7hafta4gunluk minnosum :)
Netimde sorun var kopuyoooo düşüyorum![]()
ist kızlar buluşacaktı bulussaniz bizefe resim atsaniz ne hoş olur he![]()
Kizlarrr bu aksam kimsenin keyfi yok heraldee
cnm nasılsın? aklım sendeydi ne zamandır, girmiyosun da nete.
ben yaziyorum sen cikiosun yakaladim seni...