• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO

Ürün Kodu : 6455628
Dükkan kategorisi : Medikal Ürünler

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO
Sepete Ekle

Satıcı Çevrimdışı
Ürünü şikayet et
İzlemeye al
Arkadaşıma gönder

Hemen Al Fiyatı : 21,00 TL
aghan da buu bacımm benm adet 1-2-3 de idi ama gelen yok gidene koyimm derler :9:adet yuk hec bi belirti yuk hamişte deilim eminim bilmiyom ki yarn dr gideyim diyonn:14:

al bence çok uygun, normalde düzenli miydi canım reglin

yaa bacım gelmeyi cok istiyom da hepinz hamişsnz yaa konuştuklarınızı bazen anlamıyom sesiz kalıyom buda beni üzüyoo bişi bilemiyom cvp veremiyom diye :14: yoksaa sizleri arada takip ediyomm:33::15: unutmamışsınz beni tşk ettim hepinizee:16::54::16::54::54::54::54::54::54::54:

canim neden gelmiyorsun ki bu topikte Allah'in izni ile herkes hamile olacak. hepimiz hepimiz icin dua edip birbirimize destek oluyoruz. sakin umudunu kaybetme ve gel olur mu?

hiç kaytarmaaaa... hepimiz hamile olcazzzz... hem suçlu hem güçlüsün:27::27::27::27:
:55::55::55::55::8::6::36::16::54:
canim neden gelmiyorsun ki bu topikte Allah'in izni ile herkes hamile olacak. hepimiz hepimiz icin dua edip birbirimize destek oluyoruz. sakin umudunu kaybetme ve gel olur mu?

:55::8::6:tm bacım artık gelcem sizi merkta bırakmıcam vllaha sizleri cok seviyommm :16::54:

az önce maç izlerken eşim diyo ki:" doluya bak nasıl yağıyo" ben de dedim ki:" o dolu değil sulu kar bence" sonra senin msj gördüm,"doluymuş" dedim bakıyo garip garip,ne alaka diyo herhalde:)

kesinlikle benim kocam biz hamileyiz der yaaa... acaip fena araştırıyor benim gibi herşeyi öyle olmaz böyle olur sürekli karışır bizde bir deyim vardır EBE KARI aynen öyle

annem şimdi sen beni takip et bir olay olursa çirkinleşcem sende öğrencen çekirgeeeee:27:

birlikte alın birlikte verirsiniz bişey olmaz yaaa

ön hazirlik yapmissiniz ne güzel benim kocus veremiyo ya

dolu demeye bin sahit lazim resmen tas gibiydi camlara tas atiyorlar gibi ses cikiyordu.. mac simdilik iptal aramizda 10 dk var macla :-) o kadar yakiniz.. once camlari duyduk sonra maca baktik.. beraber alip veriyoruz ama benim esim cok hizli veriyor bu sene 10 kg verdi ama sayemde aldi..

benimkide sulu kar diye inatlasti ama bildiğin dolu cox hızlı yere düşüyo çünkü birde yerde ziplio :52:

yarin erkenden mesaiye baslayim kacirmayim olaylari :27: bende cirkinlesmek istiommmm

benim kafa burda ya dikatli bakmadım,düşüşünü filan göremedim,
çirkinleş canım,benim gibi sazanlaşmaktan iyidir,bi güzel anlatıyorum saf saf,adam kafa buluyo orda...adam dedim bak,kızlar da erkek olduğundan şüpheleniyolardı Allah söyletti :)

kıslar bna müsade yarın burdayım gelirim koçişle kavga etik yedik birbirimiz bna müsade hepnizi öpüyorum ALLAHA emanetsinzz:16::54::54::54:

Merhaba
bugun ilk kez yaziyorum.benim bir kizim var ama bir cocuk daha istiyoruz,ama olmuyor,ovitrellli ignesi kasim 26 sinda oldum bugun 13.gunum ve regl oldum,15 inden sonra belli olur demisti doktorum,sizce sansim var mibu ay:(

Back
X