• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim kafa burda ya dikatli bakmadım,düşüşünü filan göremedim,
çirkinleş canım,benim gibi sazanlaşmaktan iyidir,bi güzel anlatıyorum saf saf,adam kafa buluyo orda...adam dedim bak,kızlar da erkek olduğundan şüpheleniyolardı Allah söyletti :)
bebeğim o senin güzel kalpliliğinden minnoşum

bence adam değildide cooooooook saf bi hatunduuu :52:
kız yok bildğin safa yatıyordu ya sürekli aynı soru sorulur mu

yok cnm bizimki masallah spor yapiyor. hic durmuyor. bazen uyurken bile zayifladigini dusunuyorum..
Allah hepinize sağlık versinn

Merhaba
bugun ilk kez yaziyorum.benim bir kizim var ama bir cocuk daha istiyoruz,ama olmuyor,ovitrellli ignesi kasim 26 sinda oldum bugun 13.gunum ve regl oldum,15 inden sonra belli olur demisti doktorum,sizce sansim var mibu ay:(
uzgunum canim regl olduysan... Ins önümuzdeki ay olursun hamis

bebeğim o senin güzel kalpliliğinden minnoşum
dimi ama....valla teşhisi koyan bir profesyonel olunca,itirazım olmaz...

kız yok bildğin safa yatıyordu ya sürekli aynı soru sorulur mu
ya da diğer sağlıksız beyinli arkadaş gibi mesaj doldurmaya çalışıyodu,konuya uygun bişey yazıyım dedi salladı....

Son düzenleme:
metabolizma meseleside olabilir:31:

kesinlikle metabolizma meselesi,ben gençliğimde çok zayıftım gitmediğim doktor kalmadı kilo almak için,şimdi olsa hayatta yapmam
ama bizim zamanımızda sıfır beden moda değildi ki,ucube muamelesi yapıyolardı,benim gençliğim bir dirhem etin bin ayıp örttüğü döneme denk geldi de...en sonunda doktor baktı olmayacak,30 yaşını bekleyeceksin dedi,metabolizma hızın yarıya düşecek belki o zaman alırsın....metabolizmam normalin çok üzerinde hızlıydı çünkü...

bende dilketin nefesal gamze rose dilek azap çiçeği illuianka bu arkadaşlar çok bekledi gerçekten çok sevinicem heee bide ben tabiiiiiiiiiiiiiiii

hakkaten döküle döküle geldik değil mi bugüne,biz hala deniyoruz,benim rüyalarıma giriyor artık burdaki arkadaşlar,birinin kocası Bolivya'ya gidiyor mesela ne alakaysa :) geçen parkta bi kadınla karşılaştım,korunmayı bıraktıktn 6 ay sonra hamile kalmış,
olmuyo diye umudunu kaybetme dedi,içimden dedim,sağolsun arkadaşlar buna izin vermiyor hiç....

bende kilo almak için çok dr gittim :27: aynı anlattigin gibi.... 19 yasina kadar 38kiloydum evlendim bi on kilo aldim simdi hamisim bi otuz kiloda böyle alırım herhalde:27:

otuz alma kıııızzz,çok olur,15-20 iyidir,sonra burdaki doğum sonrası kilo topiklerinden toplarız seni valla...

hakkaten döküle döküle geldik değil mi bugüne,biz hala deniyoruz,benim rüyalarıma giriyor artık burdaki arkadaşlar,birinin kocası Bolivya'ya gidiyor mesela ne alakaysa :) geçen parkta bi kadınla karşılaştım,korunmayı bıraktıktn 6 ay sonra hamile kalmış,
olmuyo diye umudunu kaybetme dedi,içimden dedim,sağolsun arkadaşlar buna izin vermiyor hiç....
minnoşum biz de anne olcaz saydm işte önümüze ki 5 ay bizim ayımız bu da maksimum sölimmmmmmm asla umutsuzluk yok bende de olursa çirkinlik yapın bana:27:
annen kurbann olsun siyeee :29::38::48: ben kaçtım bakar iyi geceler seviyorum sizi çok

iyi geceler hayatımın hicranı:54::16: size iyi gecelerr

minnoşum biz de anne olcaz saydm işte önümüze ki 5 ay bizim ayımız bu da maksimum sölimmmmmmm asla umutsuzluk yok bende de olursa çirkinlik yapın bana:27:

iyi geceler hayatımın hicranı:54::16: size iyi gecelerr

çirkinlik senin uzmanlık alanın lütfen....ben sazanlık yaparım; "aaa psipsiko umutsuzluk yoook,yaa yoksa umutlusun da beni mi kandırıyosuuuun,ay anlamadım ki ben şimdiiiii :27:

Back
X