• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yatakta sarildi bana sonra uyudu kizlar iliskiye girerdim bakayim gec bisalacakmi diye ama malesef adetliyim offf cok korkuyorum onu kaybedecegimi hic dusunmemistim o baskasina dokunmasini hic dusunmemistim yapamaz yapmamali beni supheye kendisi sokuyo sarilmak istiyorum ama yapamiyorum ya aldattiysa bana dokunsun istemem ona dokunmak istemem offf ben neler dusnmeeye basladim aklimin ucuna gelmezdi byke bisey :'(:'(

önemli deyil tatlım ne zaman istersen sor bildiğim bişey olursa cvp veririmm :54::54::54::34::34::34::34:

26 yaşındayım ya benim adetlerim heeeeeeeep sancılı geliyor hemde öyle böyle sancı değil. 1 kez düşük yaptım hemen hemen ona yakın bir sancı.
güün içinde 2veya 3 tane ağrı kesici ile hafifletebiliyorum.
yıllardır böyle yaşamaktan bıkttım
evlenince geçer dediler ne alakaysa geçmedi.
üşütme geçer dediler . hep kat kat giyiniyorum --çorap patik terlik üstüste
adaçayı içiyorum hafifletmiyor
1 kez düşük yaptım 1 yıldır tekrar deniyorum tutmuyor
acaba hamile kalmamı mı engelliyor
doktor hiç bir sorunun yok dedi
böyle olan var mı sancıdan ölüyorum hap içtiğim halde. ve hiç birşey yiyemiyorum midem bulanıyor

Meraba cnm bende sejin gibi adet oluorum banada evlejince gecer dedileer ama bazi aylar ayniyim bazi aylar daha az sancili ben hastanelik oluodum serum igne fln kusma hersey vardi bend ama allaha sukur simdi okadar deiljm bendede hicbisi cikmadi doktor ole dedi tertemiz yani muayene olsugumda bende dusuk yaptim birkez bekliorus hala allahin iz n iyle allahim hepimize nasip eder enn kisa zamanda hayirlisiyla ♥

Gunayydinnnn

Kizlar dun testim negatifti.bat 2gun onceydi.bu sabah teste bi baktim cok cok silik yeri belli cizgininnn.bi yorum yapin noolurrr

günaydın şekerler :9: karlı bi sabaha uyandık süperdi :16: tombik canım bu sabah baktıgın test 2 gün önce yaptıgın test mi yenisini mi yaptın?? yenisiyse izi bile gebelige işarettir.. ama eski testse lütfen bekletme at onu hiçbir işlevi yok artık..

Yatakta sarildi bana sonra uyudu kizlar iliskiye girerdim bakayim gec bisalacakmi diye ama malesef adetliyim offf cok korkuyorum onu kaybedecegimi hic dusunmemistim o baskasina dokunmasini hic dusunmemistim yapamaz yapmamali beni supheye kendisi sokuyo sarilmak istiyorum ama yapamiyorum ya aldattiysa bana dokunsun istemem ona dokunmak istemem offf ben neler dusnmeeye basladim aklimin ucuna gelmezdi byke bisey :'(:'(

bebegim neler duyuyorum.. :53: :53: bu çok agır bi itham.. nerden kapıldın bu hisse.. ayrıca yapmamıştır ya.. :50: yapsa o kadar rahat tavırlar sergileyemez ya sana aşırı düşkünlük gösterir her zamankinden çok daha fazla yada iyice sogur görmezden gelir.. ki bu tavırlar bile aldattı demeye yeterli degildir.. lütfen çıkar şunları aklında :45: böyle bi şüpheyle yaşanmaz...

valla canımm cok guzel gectı ağlamaklı falan:) ama ben düşük yaptıgım ıcın bıraz tedırgınız canım yanı sevıncımızı tam yasayamıyoruz. su 3 ayı falan bı gecsın o zaman daha cok sevınıcez Allahın ıznıyle:)

Seni cook iyi anliyorum canim bnde daha once kurtaj oldm kalbi durdugu icin. Bu haftaya kadar hep diken ustundeydim ultrasonda bebegin hareket ettgni gorunce rahatladim biraz:) su 1haftamiz da gecsin kontrolden sonra tadini cikarcam bu gunlerin insallah:;)

Darisi basinaa:16:

Seni cook iyi anliyorum canim bnde daha once kurtaj oldm kalbi durdugu icin. Bu haftaya kadar hep diken ustundeydim ultrasonda bebegin hareket ettgni gorunce rahatladim biraz:) su 1haftamiz da gecsin kontrolden sonra tadini cikarcam bu gunlerin insallah:;)

Darisi basinaa:16:

aminnn canımm benım tek ıstegım bebeğimizi sağ salım kucagımıza almak.benım 6 haftalarda dusmustu canım hep soyle bı tutundugunu goreım bı kalbının attıgını bı ıyı ve saglıklı oldugunu goreımm cok cok ıyı olucam bendee :))

Kızlar kar var heryer deeeeee ne güzel yaaaa hiç işe gidesim yok ama birazdan yola çıkacağım işte ozaman istanbul kar çilesi başlayacak taksi ile mi gitsem yorum şuan

sanada günaydın canım
işe gitmeninde bir güzelliği vardır ben simdi kafamı çıkarasım gelmez sende mecbur karın tadını çıkaracaksın bende evde temizlikle ugrasacagım bence bugun calısmak iyidir yaaa

hımm üzüldüm bak tatlım yaa !!!! geçmiş olsun ... korkma canım sakın kendini olumsuzluğa çekme olacak diye keidni heedeflee bu şekilde kendini yıpratmaktan başka bir şey eline geçmez unutma tatlım .... zaman herşein ilacıı olacak inşallahhhh....

İnşallah canım..

cnm bende bekarken hiç sancı çekmezdim evlendikten sonra çekmeye başladım nasıl bişeydir bu :53::53::53::53::53::53::53:

Valla ben kendimi bildim bileli çekiyorum :S

Esim mesaiye kalicam diye msj atti aradi sonra is yerindeydi sonra gene msj atti is ckisi arkadaslarla cay icecez gecikicem dedi tamam dedim isten cikti arkadaslariyla gitti sanirim bilmiyorum offf cok kotuyum hem agliyrum hem yaziyorum aradim onu hi ses yoktu ortamda hemde hic nerdesin dedim arkadaslarlayim dedi carsida hemde kahvedeyim dedi hic ses yok sen bos bi yerdesin dedim eweledi falan tam olarak nerdesin dedim yeri soyledi pasah arasi falan dedi ses yok digince ewe geldi dun dus almisti hava cok soguk hayatta simdi bu saatte dus almaz bu kadar sogukken hava heleki dun dus aldiysa we dusa girdi dun dus almamismiydin sen dedim alamazmiyim ne sacmaliyosun dlsen dedi sanki ben ona bisey kastedmeden soyledim o o anlamda ima ederek soyledi aldatiyo mu beni yaa offf cok kotuyum ilk defa byle supeleniyorum suan cok berbatim :'(:'(:'(

Hassas bir dönemdesin canım ya aklına neler de getirmişsin sakın öyle düşünüp kendini doldurma eşine karşı... İnsanın en çok zarar göreceği şey yine kendisine yaptığıdır.. Lütfen bu kadar üzme kendini.. İçinin rahatlamasını istiyorsan eşinde de o anlayış varsa dünkü yaşadığın duygu karmaşasını anlatırsın güzel bir dille o da sana ne kadar yanlış anladığını söyler canım sıkma canını..

canım gozunaydın oncelikle ve sakın daha once dusurdum acaba bu ne olur vs. gibi seyler düşünme her anını tadını çıkar
ben hamileliğimi birine söyledim bana soyle dedi aaa belki kalbi atmaz sevinme simdiden dedi bende ona olabilir takdir Allahın ben su anın tadını çıkarıyorum dedim
zira hamilelikte bence kapıya gelen misafir gibi çalar kapıyı bebişin Allah nasip ettiyse içeri onla birlik 9 ay sonra eve girersin ve emanetin kıymetini bilip yasamaya calısırsın

canım gozunaydın oncelikle ve sakın daha once dusurdum acaba bu ne olur vs. gibi seyler düşünme her anını tadını çıkar
ben hamileliğimi birine söyledim bana soyle dedi aaa belki kalbi atmaz sevinme simdiden dedi bende ona olabilir takdir Allahın ben su anın tadını çıkarıyorum dedim
zira hamilelikte bence kapıya gelen misafir gibi çalar kapıyı bebişin Allah nasip ettiyse içeri onla birlik 9 ay sonra eve girersin ve emanetin kıymetini bilip yasamaya calısırsın

Ne kadar güzel metanetin var.. İtikadını hiç bozmuyorsun.. Ben çok zayıfım bu konuda.. Bebeğimin kalbinin hiç atmadığını anlayınca dünya yıkılmıştı başıma her gün ağla ağla... Sonunda da kürtaj oldum.. şimdi sizlerle biraz daha iyiyim.. İnşallah yine olur da Rabbim bu sefer can verir sağlık sıhhat verir..

Back
X