• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım bayağı dusunmus kurmus eklemiş çıkarmışsın sana su kadar soylim ne gerek vardı simdi kendini kasmaya bence sen abartmışsın duygularını adamında ustune gitme kendinide boşuna üzüpte yıpratma:20::20::20:

kocanı tanımıyo musun sen cnm yaaa, niye kendini hırpalıyosun? kötü bi dönem geçirdin hassassın, acabaların var. lütfen olumsuz düşünme, günahını alıyosundur adamcağızın. onun da nefes almaya ihtiyacı olabilir. belki kahveye değil de bi cafeye gitti, belki sen arayınca sessiz bi yere geçti. hadi şimdi unut düşündüklerini. böyle durumlarda en güzel zamanlarınızı sana nasıl değer verdiğini düşün anlaştık mı? eger düşündüğün gibi bi durum değilse eşini de üzersin yok yere aranızda mesafe olur. hep söylediğim gibi kötü düşünüp evrene olumsuz mesaj yollamayın.

hadi herkes dışarı baksın, dua etmeye başlasın her bir kar tanesini melekler indiriyor biliyosunuz, o yüzden birbirlerine çarpmadan iniyolar yere, bilim farklı söylese de benim düşüncem bu :))))))) hadi dua etmeyeeeeeeee bereket var dışarda belki bebeişleriniz de gökyüzünden yere iniyodur bugünlerde...

Dua ediyorum... Rabbim nolursun benden eşimden bir can nasip eyle bize.. Onu kucaklayabilmemizi nasip eyle nolur Allah'ımmmmm nolur...

hadi herkes dışarı baksın, dua etmeye başlasın her bir kar tanesini melekler indiriyor biliyosunuz, o yüzden birbirlerine çarpmadan iniyolar yere, bilim farklı söylese de benim düşüncem bu :))))))) hadi dua etmeyeeeeeeee bereket var dışarda belki bebeişleriniz de gökyüzünden yere iniyodur bugünlerde...

Gunaydinnn;) yaa burda kar yok yagsin da cikayim yuruyeyim :21::21:

Gunaydinnn;) yaa burda kar yok yagsin da cikayim yuruyeyim :21::21:

dün akşam arkadaşım bendeydi onu evine bırakmaya gittik eşimle, gelirken çok güzel yagıyoduuu böyle kocaman kocamannnnn, ben kardan adam yapalım burnuna havuç takalım diye şarkı söylemeye başladım eşim koptu, diyorum ki sen git marketten alacaklarımızı al ben burda karla oynayacam diyo aşkım bebek üşür sen gel şimdi ben seni sonra çıkarırım :) sonra da acaba biz bu bebeği erken mi yaptık senin büyümeni mi bekleseydik diyo :))))))) çıkma cnm kayar düşersin Allah korusun öyle azıcık dur gel hemen eve yagarsa

dün akşam arkadaşım bendeydi onu evine bırakmaya gittik eşimle, gelirken çok güzel yagıyoduuu böyle kocaman kocamannnnn, ben kardan adam yapalım burnuna havuç takalım diye şarkı söylemeye başladım eşim koptu, diyorum ki sen git marketten alacaklarımızı al ben burda karla oynayacam diyo aşkım bebek üşür sen gel şimdi ben seni sonra çıkarırım :) sonra da acaba biz bu bebeği erken mi yaptık senin büyümeni mi bekleseydik diyo :))))))) çıkma cnm kayar düşersin Allah korusun öyle azıcık dur gel hemen eve yagarsa

Ayy aynisini bnde diyorum esim de bnde cocuk gibiyiz ;) birlikte buyucez artik:1: kayma konusunda haklisin yagarsa da kocama soliim kar aserdim gelirken eve getir ustune bascam diyeyim barii:9:

günaydın şekerler :9: karlı bi sabaha uyandık süperdi :16: tombik canım bu sabah baktıgın test 2 gün önce yaptıgın test mi yenisini mi yaptın?? yenisiyse izi bile gebelige işarettir.. ama eski testse lütfen bekletme at onu hiçbir işlevi yok artık..

Dun aksam yaptim canim.koseye koydum sabah baktigimda gordum.bgn bat geceli 3cu gun.

Vuuuu;)) o da cok gelir kizzz. Cok da uzakmisizz. Sagol davetin icin. Aklmda bulunsun:1:

Çok güzel ama kız heryer göz alabildiğine bemmmbeyazz beklerim elbet birgün :)

Ne kadar tatlısınız.. Eşim de bana hep öyle takılırdı öyle moral verirdi ben de içimdeki çocuğu büyütememiş biriyim çocukça hareketlerim çoktur.. O da bana kürtajdan sonra öyle diyor.. Sen zaten bebişsin biraz büyü sonra olur bebeğimiz der ne bilem

Ayy aynisini bnde diyorum esim de bnde cocuk gibiyiz ;) birlikte buyucez artik:1: kayma konusunda haklisin yagarsa da kocama soliim kar aserdim gelirken eve getir ustune bascam diyeyim barii:9:

eger yağarsa çıkarsın biraz cnm bişi olmaz ondan hatta eline bi kap falan al içine doldur evde de lazım olur :))))))) ben seviyorum karı ama elimde kahveyle camdan izlemeyi. öyle çok duramam karda

eger yağarsa çıkarsın biraz cnm bişi olmaz ondan hatta eline bi kap falan al içine doldur evde de lazım olur :))))))) ben seviyorum karı ama elimde kahveyle camdan izlemeyi. öyle çok duramam karda

Bnde duramam kiz sogugu sevmem pek ;) ama hic basilmamis kara basmayi cok severim :1: sansima buraya da yagmiyo daha. Bnm yerime bas sen;)

tatlım çok isterdim inan...akşama kadar işte olunca d.gaz kısıkta kalıyo ev ısınmıyo malüm....:25::25::25:ilk kez dün üşümeden uyudum miem bulantım bile olmadı ya şaka gibi....:9::9:

Canim bu aralar azicik ususek gaz olarak geri donuyo bize ;)) dikkat et eger usuyosan ayaklarina sicak su torbasi koy. Cok sismezsin en azindan;)

Çok güzel ama kız heryer göz alabildiğine bemmmbeyazz beklerim elbet birgün :)

Ne kadar tatlısınız.. Eşim de bana hep öyle takılırdı öyle moral verirdi ben de içimdeki çocuğu büyütememiş biriyim çocukça hareketlerim çoktur.. O da bana kürtajdan sonra öyle diyor.. Sen zaten bebişsin biraz büyü sonra olur bebeğimiz der ne bilem

ya seviyorum ben böyle düşünceli, sempatik erkekleri...onların bi cümlesi insanı öyle güzel motive ediyo ki...eşim de sağolsun her şeyde destektir bana, yüksek lisansımı yaparken çok kötü bişi olmuştu defalarca yapamıcam bitti bırakıyorum bu işi dedim. her defasında tamam bırak o zaman dedi ama ben sakinleşince hayatım sen şu kongrede şunu başarmıştın tezin çok ses getirecekti türkiyede ilkti di mi falan başlıyodu saymaya...ne aptalsın kızım adam haklı sakın vazgeçme dedim kendime, ve sayesinde başardım. o kötü şey de geldi geçti. şimdi de doktora için hadi başla diyip duruyo diyorum ya o olmasa belki de başaramazdım. senin eşin de çok tatlı yaaa motive etme şekline bittim yani çok şeker:) adam haklı cnm o bebek yakında gelecek

günaydın kızlar...
buraya epey yağdı kar.Erciyeste de sezon açılır artık.Kayak için buraya da beklerim :))))

Back
X