• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya seviyorum ben böyle düşünceli, sempatik erkekleri...onların bi cümlesi insanı öyle güzel motive ediyo ki...eşim de sağolsun her şeyde destektir bana, yüksek lisansımı yaparken çok kötü bişi olmuştu defalarca yapamıcam bitti bırakıyorum bu işi dedim. her defasında tamam bırak o zaman dedi ama ben sakinleşince hayatım sen şu kongrede şunu başarmıştın tezin çok ses getirecekti türkiyede ilkti di mi falan başlıyodu saymaya...ne aptalsın kızım adam haklı sakın vazgeçme dedim kendime, ve sayesinde başardım. o kötü şey de geldi geçti. şimdi de doktora için hadi başla diyip duruyo diyorum ya o olmasa belki de başaramazdım. senin eşin de çok tatlı yaaa motive etme şekline bittim yani çok şeker:) adam haklı cnm o bebek yakında gelecek

Allah razı olsun... İnşallah inşallah inşallah... Gelecek Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşatacak çok dua ediyorum... Sağolsun ben o daha çok üzülür yıkılır sanıyordum çünkü malum doğu erkeği tedirgindim ama hiç beklemediğim çok güzel tepkiler verdi Allah ondan da razı olsun...

günaydın kızlar...
buraya epey yağdı kar.Erciyeste de sezon açılır artık.Kayak için buraya da beklerim :))))

Ben de Palandöken'e davet ediyorum burda kayak sezonu açılalı çok oldu :9:

Allah razı olsun... İnşallah inşallah inşallah... Gelecek Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşatacak çok dua ediyorum... Sağolsun ben o daha çok üzülür yıkılır sanıyordum çünkü malum doğu erkeği tedirgindim ama hiç beklemediğim çok güzel tepkiler verdi Allah ondan da razı olsun...

bir şarkı vardı yaa.Hadi geeeel Erzurum'a geeellllllll...

Erzurumlu eşin di mi? sen nerelisin? Ben Trabzonluyum, Trabzonlu olmayan erkekle evlenmem gibi bi saplantım vardı, delilik iştee :) gönlüme göre de oldu :) Erzurumlular biraz zor insanlar oluyo sanırım

Şahsım adına hep iyi olmaya karar verdiğim için kötü de olsam iyiyim dicem ki iyi olayım... Sen nasılsınn??

teşekkür ederim tatiliz tadını çıkarıyoruz şimdi mis gibi kahvaltı hazırlayacağım,ama aklım yarın ki kan testinde acaba 2 kat artacak mı değer ,

teşekkür ederim tatiliz tadını çıkarıyoruz şimdi mis gibi kahvaltı hazırlayacağım,ama aklım yarın ki kan testinde acaba 2 kat artacak mı değer ,

kat kat artar inşallah canım.Eşin elini karnına koyup Ya Mübdi okuyor mu??

bir şarkı vardı yaa.Hadi geeeel Erzurum'a geeellllllll...

He valla öyle :)

Erzurumlu eşin di mi? sen nerelisin? Ben Trabzonluyum, Trabzonlu olmayan erkekle evlenmem gibi bi saplantım vardı, delilik iştee :) gönlüme göre de oldu :) Erzurumlular biraz zor insanlar oluyo sanırım

Erzurumlu değil.. Buranın insanları hakikaten çok zor insanlar 4 ay oldu ama henüz alışamadım.. Düşünün ki bir Allah'ın kulu apartmanda daha kapımı çalmadı.. Ben de Giresunluyum... Trabzonda Affan'da lise 1 i okumuştum.. Çok seviyorum ben Trabzonu..

Her anın her güzelliğin tadını çıkar bırak olumsuzluklar geride kalsın... Herşey gönlünce olur inşallah...

Canim bu aralar azicik ususek gaz olarak geri donuyo bize ;)) dikkat et eger usuyosan ayaklarina sicak su torbasi koy. Cok sismezsin en azindan;)
evet dün farkettim ayağımın altına aldım bugün şişkinlğim yok rahatım....günaydın bu arada...:16::16::16:
günaydın kızlar...
buraya epey yağdı kar.Erciyeste de sezon açılır artık.Kayak için buraya da beklerim :))))

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız

günaydın kıslar.....msa nasılsın nasıl gidiyo canım...:16::16::16:

tabi ki artacak Allahın izniyle, kötü düşünmek yok...

ben bugun ise gidemedim.. evin tadini cikariyorum... kar tatili oldu bana :-)

ohhhhhhhhhh süperrrr...ayyy bugün şimdi ne güzel muhabbet edersiniz siz, ben yine kaçıracam bugün de misafirim var offfff

Back
X