- 9 Haziran 2013
- 682
- 14
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah öyleyimdir büyük gün yarın ,ben busefer farklı olarak klomen ve bal-tarçın-çörekotunu birlikte kullandım,yumurta takibi yaptırdım,ve gün aşırı çalıştık,her gün değil,2 kaliteli yumurtam oluştu ben bal-tarçın ve çörekotuna bağlıyorum.sonuçta yumurta oluşuyor ama kaliteside önemli,22mm olunca dr gün aşırı çalışın dedi,ben de her çalışma sonrası,kalça bel arası yastık koydum,ayaklarımla bisiklet pedalı çevirir gibi 1 kaç dk öyle kaldım,ilişkiden hemen sonra peçeteyi tıpa yaptıktan sonra yaptım bunları ve bir-kaç saat yattım hiç kalkmadım kısaca böyle
bu ay ne kaddar uğurluymuş herkes hamiş olacak bu ay heralde topiğin adını değiştiririz artık![]()
50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off
bu ay kim önce hamiş kaldıysa ayağını sürümüş hiç mutsuz bir haber almadık çok mutluyuz bu ay maşallah sende hamişsin dediğim kim varsa hamiş oldu sende de var birşeyler bak görinşş bu sevince bende girerim de bnde hamiş kalırımm ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
günyadın canım benim iyiyim çok şükür sende iyisin dimi bir sorun yok inşallah gerçi keyifler yerinde iyiyizbacım sonuçun çok iyi maşallah
ikiye katlanacak tabiki 130 çıkacak yarın testte öyle geldi içimden
bana da vakit geçmiyor bu gece uyuyyamam heralde. bir görsem bebişimi. bu arada rahimde hava kaçırma oluyor nedendir acaba hala anlayamadım? düşün 2. gebeliğim ama anlam veremiyorum inşallah bir sorun yoktur. sen yine kan testi yaptırdın canım için rahatlamıştır ben idrar testiyle daha haberdarım hcg kaç hiç bilmiyorum ama çizgi baya koyuydu. bir daha idrar testi yaptınmı canım koyulaşma ne durumda yapsana bugün bir daha?
![]()
hoşgeldin canımmm iyi ki geldinaksam gelcem dıye soz verdım yaa bacımmgeldim naslsn canımm
![]()
hayırlısı olsun nutez Allah tamamına erdirsin Sağlıkla inşalah50.21 pozitif ellerim titriyor aglayamam burda esim anlamamaliii cikiyorum off
ay inanmıyorum nutez geldi, ben bu ay yaarım bunu dedi ve üçüncüye hamile...
çooooooooook tebrik ediyorum, negatif cıkar diye cok korkmuştum senin adına
sağlıkla mutlulukla kucagına al inşallah, eşin de ucar şimdi sevinçten
bu arada kızlar ov. testiyle ilgili soru sormuştum cevaplarınıza baktım ama o sırada komsum geldi kahveye şimdi bakabildim. bir kere 35 günü aşmıştı o da dk hapını ilk bıraktıgımda demek ki bu ay da aşacak
nasıl duygusala bagladım dünden beri, hem gerginim hem her seye aglıyorum, nedir bu kadınların çektigi ne çektik be![]()
bu ay ne kaddar uğurluymuş herkes hamiş olacak bu ay heralde topiğin adını değiştiririz artık![]()
canımmmmm cokkk sevındımmm hadııııı hayırlısııııı olsunnnnnnnnnn rabbım kucagınıza almayı nasıp etsınn
selam canım hoş geldim uğurlu topiğimize!!!! tatlım inşallah iyi haberlerle gelirsin !! bende bir yıl evvel yaptım temiz çıktı testim şükürler olsun ....bekliyouz iyi haberlerini cnm .......![]()
hoşgeldin canımmm iyi ki geldin
hayırlısı olsun nutez Allah tamamına erdirsin Sağlıkla inşalah
operam o yumurtlama sonrası salgılanan progesterondan oluyor ağla aksın gitsin
nedemek yorulmak yardımcı olduysam ne mutlu... ateş ölçer al ve başla bence etkili bir yöntem hatta şöyle de bir uğuru var ilk ay ölçenlerin hemen hemne hepsi hamile kaldı bebeklerimizi kaybettik ama Allahın takdiri
ben deniz monbebe bildiğim bunlar ama daha bu yöntemin uğurlu geldiği kişiler var
canım ben oğlanda 1.9mm yazıyor senin ki kız mı acaba![]()
senden iyisini mi bulcam kızzzzzzz... erkek o erkekkkkk
nedemek yorulmak yardımcı olduysam ne mutlu... ateş ölçer al ve başla bence etkili bir yöntem hatta şöyle de bir uğuru var ilk ay ölçenlerin hemen hemne hepsi hamile kaldı bebeklerimizi kaybettik ama Allahın takdiri
ben deniz monbebe bildiğim bunlar ama daha bu yöntemin uğurlu geldiği kişiler var
oooo butunn topıgınn kızlarınımı alcannn :) :) :) ben vermıcem o zaman kızımm olursaa :) şimdiden capkınn olmaya basladı :):):)
biz de bi sorun var demek ki sebepsiz infertiliteyim ya da artık aklıma başkada bişey gelmiyor 7 ay tam tamına kızlar ben çok mutsuzummmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
6. hissim fazla kuvvetli canım arada falda bakardım cinsiyet tahminim de harikadır rüyama bile geçer.benim idrar testi çok az daha açıldı,ayy canım yarın ikimimizi nutezi,mltm i hamilediye kayıtlara geçeceğim inşaallah,senden de güzel haberler gelecek inşaallah,130 diyosun haa,öyle olursa senden şüphe edeceğim,ne desen çıkıyo maaşallah