• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amaesin endiselerim var aslinda... Hic hamilelik belirtisi yok bende ya korkuyorum biliyorum illa olacak diye bisey yoook ams gelde anlat iste
olcak diye bisry yok gercektende.benim etrafimdaki hamislerde de oyle cnm.kimseden duymadim bulanti kusma , agri vs.Endiselenmen normal ama atlatican canim hayirlisiyla az kaldi cumaya

mrb canım hoşgeldin...önceden de gecikme olur muydu adetinde geç döllenme falan olduysa testte çıkmayabilir canım istesen bi dr görün

yok canım gecikme olmuyordu ama bilmiyorum psikolojik falanda olabilirmi yani bu ay cok dinledim kendimi cok taktım kafaya bebeği o yüzdende olabilirmi acaba bilmiyorumki.dr gidicem ama testte negatif görünce cok mutsuz oluyorum dra gidince daha kötü olmaktan korkuyorum

selam kızlar incir kürü ile hamile kalanlar varmı yada hamile kalmanıza vesıle bıtkıler

rabbım herkeze nasıp etsınmerhaba kızlar ben araniza bugün katıldım günlerdir sayfanızı okuyorum hamile kalan arkadaşlar var çok mutlu oluyorum onların haberini okuyunca darısı inş herkesin başına diyorum. şimdi kendi soruma geliym 4 aydır evliyim eşimle cok bebek istiyoruz deniyoruzda zaten. benim adetim 32 günde bi oluyor bu ayın 9 unda olmam gerekiyordu hala olmadım pek bi adet belirtiside yok aslında bel ağrım dışında dün iki defa test yaptım sabahta yaptım negatif acaba şimden sora cıkarmı hamilelik yoksa kist falanmı var diye şüpheleniyorum:(

yok canım gecikme olmuyordu ama bilmiyorum psikolojik falanda olabilirmi yani bu ay cok dinledim kendimi cok taktım kafaya bebeği o yüzdende olabilirmi acaba bilmiyorumki.dr gidicem ama testte negatif görünce cok mutsuz oluyorum dra gidince daha kötü olmaktan korkuyorum

bacımm pskolejik çok etkiliyoo :14: bunu iyi biliyomm ama yinede sen biraz daha bekle istersen gec gebelikte olabilirr :34:

amaesin endiselerim var aslinda... Hic hamilelik belirtisi yok bende ya korkuyorum biliyorum illa olacak diye bisey yoook ams gelde anlat iste
olcak diye bisry yok gercektende.benim etrafimdaki hamislerde de oyle cnm.kimseden duymadim bulanti kusma , agri vs.Endiselenmen normal ama atlatican canim hayirlisiyla az kaldi cumaya
insss nefesimmm insss :31::31:

Kızlar ben bugün erken çıkacam.Erciyes yolu kapanmış.Başka uzun yoldan gidecez.
:18::18::18::18::18::18:

yok canım gıdıcemde kayıta alıcak ya o yuzden demıstım pıt pıtlarını duyuncamı gıtsem dıye ama ebe peişimi bırakmaz kı arar :) :) bı sene boyunca ıkı defa aradı gebelık yokmu falan dıe :))

nee güzell ilgileniyolar iştee ALLAH razı olsun :16:

Canım benim ilk kanamam başladığı zaman devlette o torch denilen test yapılmıştı ama bişi çıkmadı sanırım... Çıksa doktor derdi herhalde pozitif negatif bi sürü bişiler yazıyordu ama doktor bişi demedi..Protein s ve protein c yi tam hatırlamıyorum sanırım o da bakıldı ama arkadaşın dediği pıhtılaşma sorununu öğrendiği testi yaptırmak isterim.. O kadar pahalı olduğunu da bilmiyordum uuuuuuuu:44:

torch zaten rutin bir test, hamile kalanlara ya da hamile kalmak isteyenlere yapılıyor, o çok pahalı bi test değil ve pıhtılaşmayla alakalı bir test değil.. Protein s ve c pıhtılaşmayla alakalı ama genetik bir test değil, değişkenlik gösterebiliyor.
Bende bakılanlar faktor V leiden mutasyonu, faktör II, mthfr 1298, mthfr 677, paı-1 4g/5g...

bacımm pskolejik çok etkiliyoo :14: bunu iyi biliyomm ama yinede sen biraz daha bekle istersen gec gebelikte olabilirr :34

ya inşallah vardır çok umutluydum düne kadar sabahta yapınca hiç yani silik çizgi bile çıkmayınca çok kötü oldum:(

sabırr bacımm sabırrrrrrrr ALLAH büyüktrr hepmz istiyozz seni anlıyoz bacımmm :16:

Back
X