• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bekle bakalım canım buraya gel sohbet edriz vakit geçer

gelirim işlerin yoğun olmadığı zamanlarda sohbet ederiz zaten üye olmadan öncede okuyordum sayfayı yani sadece bayanların olması çok güzel herşeyi konuşabiliyorsun kadının halindende kadın anlar zaten neyse ben çıkayım ii akşamlar görüşürüz

Hos geldin btanem iyiyiz sen nasilsin bakalim :-)

Allah iyilik versin cnm .... iyi diyeyim iyi olayım 3 gün evvel deprem oldu burada evimiz taş duvar olduğu için diğer evlere göre az hissettik ama maşallah avize bardak masa baya sallandıı haberlerde de dinlediyseniz görmüşsünüzdür...

as kuzuuuuuuu naberrrrrr

iyiyim cnm sen nasılsın ?????? beni ne güzel kaşıladın bugün :16:çok beğendim :1:

anaaaa tatlım kalbimiz birmiş bgün bak bende nohut koydum sobaın üstüne .... yanınada pilan yapacağım....:56:
oooo aynı yemeklerıı yıcezz ne guzellll :) :) :)
du bende nohut islatayimda yarin yapayim uzun zamandır yapmiyorum pek sevmemde kendilerini

heheheh ıslat ıslat arada yemek lazım canım bu yemek yarınada kalır oh yarında ııkımız aynı yemeklerı yıcez :))

sirf bebis icin yapcam nohutla aram yoktur hic.... Kuru fasulye cok severim ben ama onuda esim fazla yemiyo midesine dokunuyo

hımmm anladımmm canımm aferınnn sanaaa baakkk yemekk yıceksınnnn yasasınnn :)) hersey bebıslerımız ıcınn canımm. bız yıyelım kıı beişlerimizde beslensınnn

Canim tebrik ederim.ins.saglikla kucagina alirsinCanim benimmmmmm:)))Aminn canim.nerelerdesin sen.sabah ismihan ablada vardi bi gorundu gittiGamsemmm cnmmm.bizimde olucak.bazen dussekte duygularimiza yenilsekte umudumuz hep olucak.Az once eski is arkadasimla konustuk.uc aylik hamile.cok zor gunler gecirmis.babasi vefat ettikten sonra annesi kansere yakalandi.annesinide gecen kurban bayraminda kaybetmis.sonraki ayda hamis oldugunu ogrenmis.Bu kadar uzuntunun ardindan Allah bana hayata tutunmak icin bebegimi gonderdi dedi.Cok duygulandim

kızlar bugün kaçırdım duayı ya misafirim vardı ya...ama Allah nasip kısmet ederse bu gece okuyacam sizin için bişiler...

canımmmmmsınnnnn:16:

gamzemmmmm sen olmadan olmuyor kuzummmmmmm:16::16::16:

sen varya annelerin en duacısın minikbebişimmmmmmmm... Rabbim sana herşeyin en güzelini versinnn...

aynen bende bu kadar bebek isteyeceğimi asla düşünmezdim ve ben hemen korunmayı bıraktığımız ay hamile kalırız diye düşündüm

canımmmm ne güzel bir kitap adı varsa yazsana bizde alalım

güzel kalpli operammmmm... valla minikbebişim hep söyler bende söylüyorummmm kesinlikle burdaki insanlar bambaşka merhametin dibisinizzzz

blaaaazzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

kuşum benim kuzende sezeyan yapmış nasıl canı yanıyordu dün gece gittik kesinlikle herşey yolunda gitsin ve normal yap ben kesinlikle bir aksilik olmazda epidural normal yaparım

nerdesin be kuzucummmm:16:

Allah hepimize en güzelini versin cnm...duaya siz sebep oluyosunuz en güzeli sizi tanımak, sizin için dua etmek...

kıss bacımm bakk sancı ignesi yapıyolarr inceden sancın geliyoo sonra sıklaşıyoo rahim acılıyoo bak sana yemn ediyorumm pıtt diye cıkıyoo az ıkınıyonn hepsi buu sen norml istee normll bi büyk sözü dinle daa :9::9:

süper ya valla cesaretlendim, eger bi aksilik olmazsa epiduralle normali düşünebilirim.

ayy bebek uyuyorsa uyandırsınlar, sürekli uyutmasınlar.. yani uyumasında bi sakınca yok da, eğer uyurken emmezse kan şekeri düşer ve yenidoğan sarılığı olabilir canım. o yüzden bol bol emzirmek lazım. hee bu uyuyo demek ki tok diye düşünmesinler sakın :34::50:

cnm doktora götürmüşler gece. emmek istemiyo mama veriyolar cnm. tembelliğinden uyuyo minik kızımız.

Allah iyilik versin cnm .... iyi diyeyim iyi olayım 3 gün evvel deprem oldu burada evimiz taş duvar olduğu için diğer evlere göre az hissettik ama maşallah avize bardak masa baya sallandıı haberlerde de dinlediyseniz görmüşsünüzdür...

iyiyim cnm sen nasılsın ?????? beni ne güzel kaşıladın bugün :16:çok beğendim :1:

Aman kuzum Allah korusun gormedim haberlerde canim izlemedim haberleri cok korkutuyo boyle seyler

Back
X