• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Geldi kuzum iyi çok şükür yanlış düşündüğünü anlamış iyiydi yani bir sorun kalmamış çok şükür
illiuankam iyi geceler mesajını alıntılamayı unutmuşum canlm

Tmmm canımın ici yaaa bu ay cok tuaftı benim icin omrumde ilkkez rahim filmi cektirdim bir bucuk yıllık isimden cıktım gögsümden süt geldi dıskımın rengi beyazladı olaylar olaylar yaniiii

Tmmm canımın ici yaaa bu ay cok tuaftı benim icin omrumde ilkkez rahim filmi cektirdim bir bucuk yıllık isimden cıktım gögsümden süt geldi dıskımın rengi beyazladı olaylar olaylar yaniiii
Boşver liliiiim sonu hayırlı olsun kuşummmmmmm bu arada yüksek ateşten dudağımın üstüne uçuk çıktı ağrı yapıyor yanıyor offffff

bu saatde bir ben varmışım midemden uyuyamıyorum cok bulanıyor oturmuşum kimse gelirmiki diyorum sonra baktim kimsecikler yooook :nazar: dedim sonra herkesler uyusun tabikide beni örnek almayın :9::9::9: dedim dedim ve dedimmm

kendi kendimemi yazıyorum yahu:9::9::9:

herkese gunaydıııınn

torch zaten rutin bir test, hamile kalanlara ya da hamile kalmak isteyenlere yapılıyor, o çok pahalı bi test değil ve pıhtılaşmayla alakalı bir test değil.. Protein s ve c pıhtılaşmayla alakalı ama genetik bir test değil, değişkenlik gösterebiliyor.
Bende bakılanlar faktor V leiden mutasyonu, faktör II, mthfr 1298, mthfr 677, paı-1 4g/5g...

Canım bilmiyorum ama inşallah fırsatım olduğu an gideceğim üniversiteye.. Ya ben yalan da söyleyemiyorum hemen belli ederim ilk düşük desem hiç yapmazlar mı?

NasılsınıZ kuzucuklarımmmm bitaneciklerimmmmm

Merhaba psiko.. Şahsım adına iyiyim çok şükür bugün de güne başyalabildik sen nasılsın?

Günaydınnnnnnn

:16::16::16::16::16:

Boşver liliiiim sonu hayırlı olsun kuşummmmmmm bu arada yüksek ateşten dudağımın üstüne uçuk çıktı ağrı yapıyor yanıyor offffff

Geçmiş olsun kukulogum iki hafta önce de ben de çıkmıştı. Acısı bir yana benim sinirlerim de bouluyor. Sürekli bir ağrı ve şişlik olunca.

bu saatde bir ben varmışım midemden uyuyamıyorum cok bulanıyor oturmuşum kimse gelirmiki diyorum sonra baktim kimsecikler yooook :nazar: dedim sonra herkesler uyusun tabikide beni örnek almayın :9::9::9: dedim dedim ve dedimmm

kendi kendimemi yazıyorum yahu:9::9::9:

herkese gunaydıııınn

Günaydın tatlış :21::21::21:
NasılsınıZ kuzucuklarımmmm bitaneciklerimmmmm

Günaydın psipsikoooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmm. Tesbihlerini rabbim kabul etsin inşallah. REglin de bir an önce gelsin ki yerini bebişcanlara bıraksın :16::16::16::16::16:

Günaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::62::62::62::62::62::62::62::62:

günaydınnn canımcımnmm cok cok cok şükür bu halimizee :DDD bide şu ağzımdaki aft olmasa bişey yiyemiyorum yaa :(((((

Günaydaaaan bebeğim. Sana aft için hayat kurtaran bir ilaç söyliym. ORALMEDİC. Kulak çöpünün içinde olan bir ilaç. Ucunu kırıyorsun. Çubuktaki ilaç pamuğa akıyor. O pamuğu aftın üzerine bastırıyorsun. İlk anda çok fena yakıyor. Ama aft iyileşene kadar bir daha asla acı hissetmiyorsun. İlaca karşı bir hassasiyetin ve ya alerjin yoksa KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. Reçetesiz de alabiliyorsun. Öncesinde eczacıdan bilgi al ama. Ters bir etki yapmasın. :26::26::26::26::26:

Bende aft çok çıkardı bir ara. tek çözümü bu ilaçta buldum. Kullanmadığım sprey kalmadı diyebilirim. Ama tercih senin tabiki de.

günaydınnn canımcımnmm cok cok cok şükür bu halimizee :DDD bide şu ağzımdaki aft olmasa bişey yiyemiyorum yaa :(((((

sorma tam bir hafta oldu, al dudağımın içinde dev gibi bir aft... cenem agrıyor resmen:43::43::43:

bu arada günaydııııınnnnnnnnn:8::8::8::16::16::16::21::21::21:

Günaydaaaan bebeğim. Sana aft için hayat kurtaran bir ilaç söyliym. ORALMEDİC. Kulak çöpünün içinde olan bir ilaç. Ucunu kırıyorsun. Çubuktaki ilaç pamuğa akıyor. O pamuğu aftın üzerine bastırıyorsun. İlk anda çok fena yakıyor. Ama aft iyileşene kadar bir daha asla acı hissetmiyorsun. İlaca karşı bir hassasiyetin ve ya alerjin yoksa KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. Reçetesiz de alabiliyorsun. Öncesinde eczacıdan bilgi al ama. Ters bir etki yapmasın. :26::26::26::26::26:

Bende aft çok çıkardı bir ara. tek çözümü bu ilaçta buldum. Kullanmadığım sprey kalmadı diyebilirim. Ama tercih senin tabiki de.

canım eşime aldırıcam bugün cok kötüyüm ya bişey yiyemiyorum :(((( bu ilacı da sordurayım bi eczacıya cok sağol canımm ne zmaandır çıkmıyordu başladı yine :(((((

sorma tam bir hafta oldu, al dudağımın içinde dev gibi bir aft... cenem agrıyor resmen:43::43::43:

bu arada günaydııııınnnnnnnnn:8::8::8::16::16::16::21::21::21:

Benim bat ı ma daha çook var sanırım 1 ay kadar

canım yaa aft mahvediyor insanın direncini dahada düşürüyor bnm bu 2 gün ama dayanamıyorum bence ilacını al canım yoksa cok gec iyileşiyor .

canım yaa aft mahvediyor insanın direncini dahada düşürüyor bnm bu 2 gün ama dayanamıyorum bence ilacını al canım yoksa cok gec iyileşiyor .

ilacım var canım yaa pyraldyn diye bir ilaç var bir de burda sanrım hicran söylemişti dut pekmezi al diye, onu buldum aldım sürdüm ama benimkiler aft degil canavar :37::37: şu anda bile kocaman düşün 7. gün bugün..

Back
X